2/5 - glupav i zabavan film za jedno gledanje i nikad više..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Wendigo
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
outlander (2008)
- Sammy
Dexter Season 4 - poslije malo slabije 3. sezone ocekivao sam da ce serija izgubiti ritam, ali me opet uspjeva iznenaditi, jos jedna odlicna ideja za Trinitya, koji je definitivno najmracniji negativac u cijeloj seriji, Dexter se pokazuje u drugacijem svijetlu, obiteljski je covjek i pocinje sve iz pocetka i s time je njegov lov puno tezi, kompliciraniji i opasniji, a da negovorimo kako mu je zivot u rasulu zbog njegovih nekoliko identiteta ( pre epic scena sa zrcalima), kraj serije, tj. finale me je bas sokiralo i stvarno neznam sto ocekivati od pete sezone, smece ili najbolju sezonu dosad.. - 9.5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- chatterer
Death Proof - 10/10
Kakvo savršenstvo, nemam riječi za opisati ovo čudo. Tarantino je "luđak".
- Decadentor
chatterer wrote:Death Proof - 10/10
krenio sam ga gledat i vidio da ce mi bit odlican, pa sam prekinio jer ga nisam gledo od pocetka

- Scarface
The Lodger (2009)- 7/10- jako dobar remake starog Hitchcockovog klasika, s jakom glumačkom postavom. Pogotovo mi je drago vidit Simona Bakera, koji mi je oduvik bija vedra pojava u filmu, a od Mentalista mi je u top 20 glumaca. Tu je dakako i uvik izvrsni Alfred Molina u ulozi detektiva.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Unreal
No Retreat, No Surrender 2-dobra akcija,ali katastrofalna priča i gluma. Pametno je Van damme napravio dok je odlučio da neče glumit u ovom filmu
2.5/5
No Retreat, No Surrender 3- ista stvar kao i za dvojku,ali ovo je ipak zabavniji nastavak sa malo više humora i šore. Znam da sam mogo očekivat najgoru glumu,ali onaj Keith Vitali je toliko loš da sam se smijo u svakoj sceni dok je pokušao glumit
3/5
Above the Law - yawn. Mnogi ovo smatraju segalovim najboljim filmom,ali meni je baš dosadan. Nema puno akcije i radnja mi je previše nezanimljiva čak i za segalov film. 2/5
Marked for Death- e ovo je vač zabavnije. Segal šora gro jamajkanaca koji uletavaju sa lošim spikama tipša "yo i am gona kill you man". Jedino bi akcija mogla biti malo bolja,ali i ovak je ok 3.5/5
No Retreat, No Surrender 3- ista stvar kao i za dvojku,ali ovo je ipak zabavniji nastavak sa malo više humora i šore. Znam da sam mogo očekivat najgoru glumu,ali onaj Keith Vitali je toliko loš da sam se smijo u svakoj sceni dok je pokušao glumit
Above the Law - yawn. Mnogi ovo smatraju segalovim najboljim filmom,ali meni je baš dosadan. Nema puno akcije i radnja mi je previše nezanimljiva čak i za segalov film. 2/5
Marked for Death- e ovo je vač zabavnije. Segal šora gro jamajkanaca koji uletavaju sa lošim spikama tipša "yo i am gona kill you man". Jedino bi akcija mogla biti malo bolja,ali i ovak je ok 3.5/5
-
Unreal
o da ovo sam zaboravio
Lupin III: The Fuma Conspiracy-animacija i akcija je zbilja predobra u ovom nastavku. Šteta je jedino kaj traje krače 20 minuta od ostalih filmova i kraj mi je bezvezan,no jedan od zabavnijih animiranih filmova koji sam gledo 4.5/5
Lupin III: Island of Assassins ili još znan ko Lupin III: Walther P-38-e ovo je sigurno jedan od boljih filmova u ovom serijalu. Puno mračnija i ozbiljnija priča sa puno više krvi. Čak je i akcija dobra sa dosta brzom i pokretnom animacijom. Jedino mi smeta što je film malo premračan,pa se baš i ne vidi akcija najbolje na trenutke 4.5/5
Lupin III: The Fuma Conspiracy-animacija i akcija je zbilja predobra u ovom nastavku. Šteta je jedino kaj traje krače 20 minuta od ostalih filmova i kraj mi je bezvezan,no jedan od zabavnijih animiranih filmova koji sam gledo 4.5/5
Lupin III: Island of Assassins ili još znan ko Lupin III: Walther P-38-e ovo je sigurno jedan od boljih filmova u ovom serijalu. Puno mračnija i ozbiljnija priča sa puno više krvi. Čak je i akcija dobra sa dosta brzom i pokretnom animacijom. Jedino mi smeta što je film malo premračan,pa se baš i ne vidi akcija najbolje na trenutke 4.5/5
- sikeone
Street Kings 3.5/5-dobra policijska akcija ali ipak predvidljiva i puno puta viđena
J...š film u kojem nema tuče
- chatterer
The Day The Earth Stood Still - 4/5
Krasan stari sci-fi sa dobrom porukom. Zanimalo me kako su urađeni ti ZF elementi i mogu reći da sam potpuno zadovoljan, koliko su mogli toliko su i napraviti.
Krasan stari sci-fi sa dobrom porukom. Zanimalo me kako su urađeni ti ZF elementi i mogu reći da sam potpuno zadovoljan, koliko su mogli toliko su i napraviti.
- DrugsBunny
Sherlock Holmes 6/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
The Lord of the Rings: The Return of the King - i tako, završni dio filma... Naravno, nije isto gledati u kinu kada si pod dojmom, kao da si u borbi orkova protiv ljudi i gledati na televiziji gdje nekako ispada mlako... Ali baš dobar spektakl, makar ona scena borbe protiv witch kinga nije tako epski kao u knjizi, ali ima svojih čari. A niti Shelloba nije razočarala (meni najdraže stvorenje u knjizi zbog koje sam i počeo čitati). Samo tih zadnjih 15 minuta te ubije... uživaš u trosatnom spektaklu i još trpiš torturu od 15 minuta... A scene s Shireom i Sarumanom nema što je nekako veliki minus, ali sigurno bi opet zamorilo gledatelja... 4/5
Michel puši karu.
- callac
Hes Just Not That Into You 2009.
Inače nisam ljubitelj ovakve vrste filmova, ali nasmijala sam se, raznježila par puta, zamislila nad svojim životom i u nekim likovima iz filma pronašla svoje prijatelje... preporuka svakako, ne samo curama već i muškom dijelu foruma koji se ne srami svojih osjećaja
Evo- 9/10
Inače nisam ljubitelj ovakve vrste filmova, ali nasmijala sam se, raznježila par puta, zamislila nad svojim životom i u nekim likovima iz filma pronašla svoje prijatelje... preporuka svakako, ne samo curama već i muškom dijelu foruma koji se ne srami svojih osjećaja
Evo- 9/10
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Boby
Misliš da su to osjećaji? Ja dvojim dal možda Michael Myers ima više osjećaja od pisca ovog djelacallac wrote:Hes Just Not That Into You 2009.
Inače nisam ljubitelj ovakve vrste filmova, ali nasmijala sam se, raznježila par puta, zamislila nad svojim životom i u nekim likovima iz filma pronašla svoje prijatelje... preporuka svakako, ne samo curama već i muškom dijelu foruma koji se ne srami svojih osjećaja![]()
Evo- 9/10
- bakero
Dorothy Mills - ufff koja dobra filmčina, koja priča, sve super podmazano, stvarno sam dobro započeo novu godinu što se tiče filmova, svakako ga preporučavam svima 8.5/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- callac
Boby wrote:Misliš da su to osjećaji? Ja dvojim dal možda Michael Myers ima više osjećaja od pisca ovog djelacallac wrote:Hes Just Not That Into You 2009.
Inače nisam ljubitelj ovakve vrste filmova, ali nasmijala sam se, raznježila par puta, zamislila nad svojim životom i u nekim likovima iz filma pronašla svoje prijatelje... preporuka svakako, ne samo curama već i muškom dijelu foruma koji se ne srami svojih osjećaja![]()
Evo- 9/10
kakve veze osjećaji forumaša imaju sa osjećajnošću pisca ovog filma???
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.