Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
An American Carol
lošeee
nemojte trošiti vrijeme/novac/memoriju na ovo
1/10
How to Lose Friends & Alienate People
dobra romantična komedija
7.3/10
lošeee
nemojte trošiti vrijeme/novac/memoriju na ovo
1/10
How to Lose Friends & Alienate People
dobra romantična komedija
7.3/10
- Wendigo
the boondock saints
2/5 - mah.. ima svega par dobrih fora, ali mi je u globalu nekako lame...
2/5 - mah.. ima svega par dobrih fora, ali mi je u globalu nekako lame...

-
Stan Helsing - predebilan film, to bi kao trebala bit parodija samo neznam na šta, jako jako loše..
0,5/10
0,5/10
- Scarface
Adam- 7/10- jako depresivan film. Priča o mladiću s Aspergerovim sindromom koji se zaljubi u svoju susjedu koja predstavlja ženu njegovih snova, a neku ozbiljniju vezu s njom ne može ostvarit zbog svog hendikepa. A i odma se sitin jednog pacijenta s istom dijagnozom kojeg smo slušali na psihijatriji, i dođe ti da sve pošalješ k vragu, kako su neki ljudi vječno zapečaćeni poput neke žigosane stoke.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
"The Bells of St. Mary's" (1945)
Šarmantan film s Bing Crosbyem i Ingrid Bergman o životu u katoličkoj školi za malu djecu. Nisam moga a da ne izbjegnem usporedbe s prošlogodišnjim "Doubt" ali dok se potonji bavi temama koje su primjerenije ovome dobu, Crosbyev film nevina je vožnja u kojoj se nastoji propitkivati djetetova potreba za ljubavlju i razumjevanjem kao i izazovi s kojima se ponekad susreću ljudi u životima koji su podređeni jednoj svrsi. Jedna od najvećih kvaliteta svakako je i soundtrack koji obuhvaća nekoliko vjerskih pjesama u bajkovitoj izvedbi Bing Crosbya.
Nikako nije riječ o Božićnom filmu ali za preporučiti ga je u ovo doba godine za mali odmor od već provjerenih i izlizanih filmova.
Šarmantan film s Bing Crosbyem i Ingrid Bergman o životu u katoličkoj školi za malu djecu. Nisam moga a da ne izbjegnem usporedbe s prošlogodišnjim "Doubt" ali dok se potonji bavi temama koje su primjerenije ovome dobu, Crosbyev film nevina je vožnja u kojoj se nastoji propitkivati djetetova potreba za ljubavlju i razumjevanjem kao i izazovi s kojima se ponekad susreću ljudi u životima koji su podređeni jednoj svrsi. Jedna od najvećih kvaliteta svakako je i soundtrack koji obuhvaća nekoliko vjerskih pjesama u bajkovitoj izvedbi Bing Crosbya.
Nikako nije riječ o Božićnom filmu ali za preporučiti ga je u ovo doba godine za mali odmor od već provjerenih i izlizanih filmova.
-
the rebound 3.5/5
preporuka svima
preporuka svima
This is the Zodiac speaking.
- Sammy
Avatar (2009) - prekrasan film, vizualno odlican, a i sama prica je toliko dobro prikazana da sam jos pod dojmom..prikazi faune i flore na Pandori su prelijepi, animacija odlicna, a uz sve to film nosi i jednu jako vaznu poruku..kada film zavrsi, osjecas se kao đubre zato sto si covjek jer te tolko privuce taj svijet u kojemu ta bica poznaju samo dobro..od filma nisam ocekivao u pocetku nista, tek dobru zabavu, ali evo drago mi je da sam iznenadjen.. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- bakero
The informers - usprkos dobrim glumcima, film mi je bio prilično dosadan... 5/10
A perfect getaway - na prvu sam očekivao nešto drugo u odnosu na ono što sam gleda al svejedno film je savim ok i drag mi je Timothy Olyphant 7/10
A perfect getaway - na prvu sam očekivao nešto drugo u odnosu na ono što sam gleda al svejedno film je savim ok i drag mi je Timothy Olyphant 7/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- john_constantine
The Lord of the Rings: The Two Towers - još jedan vrhunski spektakl, ali se primjećuje da je dosta zbrzano, i da su uzeli samo najbolji dio knjige koji se mogao iskoristiti za spektakl. A i ne znam čemu scena
A tu se sjećam kako sam jedva očekivao Shellobu i ostao razočaran kada je nije bilo, ali nema veze, treći dio se odlično poklopio i završio trilogiju...
SpoilerShow
Aragornova smrt... mislim, nema nikakvog smisla. Niti je u knjizi niti ima nekakav utjecaj na film, samo dodatnih 5 minuta bezveze...
Michel puši karu.
-
couples retreat - solidna komedija ,vince vaughn
7/10

7/10
- chatterer
john_constantine wrote:SpoilerShowAragornova smrt... mislim, nema nikakvog smisla. Niti je u knjizi niti ima nekakav utjecaj na film, samo dodatnih 5 minuta bezveze...
SpoilerShow
kako njegova smrt, valjda misliš na nekoga drugog?
- john_constantine
chatterer wrote:john_constantine wrote:SpoilerShowAragornova smrt... mislim, nema nikakvog smisla. Niti je u knjizi niti ima nekakav utjecaj na film, samo dodatnih 5 minuta bezveze...SpoilerShowkako njegova smrt, valjda misliš na nekoga drugog?
SpoilerShow
ah, nisam mislio prava smrt. Nego su svi mislili da je mrtav kada je pao s ponora... Zaboravio sam označiti navodnicima
Michel puši karu.
- chatterer
SpoilerShow
sad si me bacio u razmišljanje, to je valjda ona scena kad ih napadnu orci na onim bićima sličnim vukovima, mislio sam da je to u prvom dijelu
- john_constantine
nope, u krivu si... to je drugi dio filma, ali tog detalja nema u knjigama...chatterer wrote:SpoilerShowsad si me bacio u razmišljanje, to je valjda ona scena kad ih napadnu orci na onim bićima sličnim vukovima, mislio sam da je to u prvom dijelu
Michel puši karu.
- chatterer
knjigu sam prije godinu dana počeo čitati ali sam morao vratiti i nikad nisam nastavio. Trebao sam gledati na tv kad su bili ti dijelovi da se prisjetim radnje