Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
filmofil

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by filmofil » 25 Dec 2009, 15:48

ne kužim zašto ljudi stavljaju it's a wonderful life među božićne filmove...JEDINO što ga povezuje s božićem je zadnjih 10-15min filma

niti mi ima taj neki božićni duh...al to sam samo ja
This is the Zodiac speaking.

Boby

Post by Boby » 25 Dec 2009, 16:34

Da, i nisi prvi koji iznosi ovo pitanje. Čitavi film ostavlja poruku koja se uvelike poklapa s onom Božićnom a i sam duh filma meni nalikuje Božićnom. Mislim na melankoliju koju kasnije pobjeđuje blagdanska mističnost. Da ne spominjem antologijske scene s Božićnim drvcem i Stewartovim ludovanjem po ulici zatrpanoj snijegom i glasnim čestitanjem Božića. Još ukoliko se ujedno uzme da se film odvija na Badnju večer (bez obzira na to kaj film uvelike čine flashbackovi) mislim da bi to bilo sasvim dovoljno da ga se proglasi Božićnim.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Dec 2009, 19:30

Hatari! - baš krasan i lijep film o životinjama, s elementima romantike, humora, pustolovine i drame. Dobri glumci, naročito John Wayne, odlične scene s životinjama, njihove potjere i hvatanje istih, simpatični odnosi između likova i prepucavanja, zabavni završetak. Odlično i ugodno ostvarenje makar ima spori ritam, ali kasnije poželiš da traje još duže... 4/5
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 26 Dec 2009, 00:06

Rocky 3 3.5/5-najslabiji u serijalu ali ipak dovoljno zabavan jer su svi standardni klišeji tu počevši od bolnog poraza, treniranja sa bivšim suparnikom do finalne borbe uz eye of the tiger temu
J...š film u kojem nema tuče

olio

Post by olio » 26 Dec 2009, 03:08

Friday
8/10
odličan film

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2009, 16:38

Banlieue 13 - Ultimatum - slabiji nastavak s podosta dobre akcije, ali niti do koljena originalu. Povratak starih likova, odlična borba s curom koja ima oštricu na repu, nabrijani soundtrack i parkour. Ali jednostavno, previše dugo traje, s premalo akcije i ne baš bogznakakve radnje od koje se moglo više izvući... 3/5
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Dec 2009, 16:42

Christmas with the Kranks (2004) - meni zakon film, baš ga volim pogledati za blagdane

Old School - :lol: dobra zajebancija

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2009, 23:25

Dexter season 4 - kako je to samo nevino krenulo... prva sezona s pomalo iritatnim likovima koju sam jedva počeo gledati, ali bilo je zanimljivo pratiti njegova prva ubojstva kroz svaku epizodu. A tek pojava leša bez krvi i slično... druga sezona je već bila stvarno napeta s obratima i golotinjom, i zanimljivim likovima. Treća sezona vrhunac. I kako se završila treća sezona, već sam mislio da će serija izgubiti na napetosti zbog završetka iste sezone i činjenice da postaje otac...
Ali krenulo je vrlo dobro. Sama pojava Johna Lithgowa je već obećavala, a kako je kasnije krenulo, njegov lik je postao sve više interesatniji, naročito to mračno otkriće u njegovoj obitelji. A Dexterov karakter se sve više poboljšavao, i postao je ozbiljan lik koji sve teže drži konce u svom životu. Samo da Quinn ne postane kao onaj crnac iz prve dvije sezone... A i dosta intriga poput njihove veze (sumnjam uopće da će se održati u petoj sezoni). No, vrhunsko finale koliko šokatno makar i nekako očekivano... Vrhunska serija, koja svakom sezonom postaje sve bolja i bolja. 5/5
Michel puši karu.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 27 Dec 2009, 00:02

john_constantine wrote:Dexter season 4 - kako je to samo nevino krenulo... prva sezona s pomalo iritatnim likovima koju sam jedva počeo gledati, ali bilo je zanimljivo pratiti njegova prva ubojstva kroz svaku epizodu. A tek pojava leša bez krvi i slično... druga sezona je već bila stvarno napeta s obratima i golotinjom, i zanimljivim likovima. Treća sezona vrhunac. I kako se završila treća sezona, već sam mislio da će serija izgubiti na napetosti zbog završetka iste sezone i činjenice da postaje otac...
Ali krenulo je vrlo dobro. Sama pojava Johna Lithgowa je već obećavala, a kako je kasnije krenulo, njegov lik je postao sve više interesatniji, naročito to mračno otkriće u njegovoj obitelji. A Dexterov karakter se sve više poboljšavao, i postao je ozbiljan lik koji sve teže drži konce u svom životu. Samo da Quinn ne postane kao onaj crnac iz prve dvije sezone... A i dosta intriga poput njihove veze (sumnjam uopće da će se održati u petoj sezoni). No, vrhunsko finale koliko šokatno makar i nekako očekivano... Vrhunska serija, koja svakom sezonom postaje sve bolja i bolja. 5/5
Mislim da sam jedini kome je serija loša :D
"Good night boils and ghouls."

olio

Post by olio » 27 Dec 2009, 00:08

Step Brothers
ja mislim da je ovo 5. put
tek sada otkrio scenu u creditsima (LEGENDARNO)

10/10

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Dec 2009, 20:25

The Cannonball Run - dobar car movie, s hrpom poznatih glumaca, bedastog, ali dobrog humora s par dobrih štoseva, urnebesni završetak, otkačeni likovi, par razbijenih auta, dobrih modela i scene vožnje pri kraj filma. Roger Moore parodira samog sebe, a tek Jackie Chan koji demonstrira svoje borilačke vještine. 3/5
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 27 Dec 2009, 22:42

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) - eh, kad sam ovo zadnji put gledao, lijepo mi je doslo ponovno gledanje..film mi je odlican kao i cijeli serijal, zabavan i fantastican, uz veliku dozu humora stoga to jednostavno nemoze biti lose.. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Ašow

Post by Ašow » 28 Dec 2009, 03:02

The Condemned
8/10

Stave 10ljudi na otok i moraju se poubijati i sve snimaju i broadcastaju preko neta.
Glavna uloga steve austin, moj najdrazi kecer.
meni super.
Brutale ima dosta.
--------
Last.fm

olio

Post by olio » 28 Dec 2009, 03:05

Role Models
dobra komedija (očekivao sam nešto loše ali me iznenadilo)
sviđa mi se sprdavanje na LARP

7/10

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2009, 05:47

Sammy wrote:Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) - eh, kad sam ovo zadnji put gledao, lijepo mi je doslo ponovno gledanje..film mi je odlican kao i cijeli serijal, zabavan i fantastican, uz veliku dozu humora stoga to jednostavno nemoze biti lose.. - 10/10
jep, samo mi jednostavno Keira Knightley nikako ne sjeda u sva tri nastavka, uvijek mi je išla na živce kao njezin lik...
Michel puši karu.

Post Reply