Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
GreenHornet

Post by GreenHornet » 27 Sep 2009, 20:04

john_constantine wrote:
Paul Smecker: What are you doing?
Hojo: I just wanted to cuddle.
Paul Smecker: Cuddle? What a fag.

:rotflmao: :rotflmao:
Taj gay twist je prebrutalan... :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Sep 2009, 20:07

GreenHornet wrote:
john_constantine wrote:
Paul Smecker: What are you doing?
Hojo: I just wanted to cuddle.
Paul Smecker: Cuddle? What a fag.

:rotflmao: :rotflmao:
Taj gay twist je prebrutalan... :lol: :lol:
:lol: ali...
Moj favorit je:
I killed your cat, you druggie bitch.
Why?
I thought it would bring closure to our relationship. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Sep 2009, 20:11

House 2 - dječja fantastična komedija prepuna nebuloznih situacija, blesavih likova, muppet lutaka koji se provlače kroz film, vremenski događaji u kući i dječji humor. Više nekakva obiteljska komedija nego horor komedija, uopće nije na razini odličnog originala. Ali ima svojih dobrih trenutaka i gledljivo. 3/5
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 27 Sep 2009, 22:48

Poèeo sam sa gledanjem
The Young Indiana Jones Chronicles
ali novo izdanje nazvano
The Adventures of Young Indiana Jones
podjeljeno u 22 chaptera, a svaki traje sat i pol

1. Chapter
My First Adventure

Èista uživancija gledati odrastanje mladog indiane uz
zanimljive prièe, likove, a najviše od svega odliène lokacije

8/10

nakon što ovo odgledam slijedi Indiana Jones kvadrilogija

filmofil

Post by filmofil » 28 Sep 2009, 00:22

olio wrote:Počeo sam sa gledanjem
The Young Indiana Jones Chronicles
ali novo izdanje nazvano
The Adventures of Young Indiana Jones
podjeljeno u 22 chaptera, a svaki traje sat i pol
e to bi si mogao skinut...nego, daj mi samo jednu stvar reci...gledao sam to jako davno i pamtim epizodu za vrijeme nekog rata gdje se 2 scouta nađu sami (francuz i švabo ja mislim) pa počnu razgovarati...tako nešto je bilo...pa mi samo potvrdi dal to stvarno postoji ili sam ja nešto pomiješao...
This is the Zodiac speaking.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Sep 2009, 02:15

imagine that - nije ispalo razočaranje kako sam očekivao ,eddie je popravio dojam nakon onih zadnjih filmova
6/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

olio

Post by olio » 28 Sep 2009, 14:59

filmophil wrote:e to bi si mogao skinut...nego, daj mi samo jednu stvar reci...gledao sam to jako davno i pamtim epizodu za vrijeme nekog rata gdje se 2 scouta naðu sami (francuz i švabo ja mislim) pa poènu razgovarati...tako nešto je bilo...pa mi samo potvrdi dal to stvarno postoji ili sam ja nešto pomiješao...
trenutno imam prvih 7 chaptera i takvo nešto nema

dr mladjo

Post by dr mladjo » 30 Sep 2009, 00:38

Second Skin (2008)-odličan dokumentarac o mmorpg igračima.pokazuje sve pozitivne i negativne stvari.od ovisnosti,gold farmera u kini, do brakova koji su nastalipoznanstvom u igri 9/10

Tales of the Past III-machinima nastala s pomoču wow engina .jedna je od najboljih što sam vidio.traje sat i pol,ima 2,5 GB ali je jednostavno vrijedno svakog MB.potrošite malo tog flata voljeli vi ili ne online igre ili ako niste uopče upoznati s tim fenomenom.svaka čast nekolicini igrača koji su uspjeli ovo napravit 10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

olio

Post by olio » 30 Sep 2009, 13:28

The Guild Season 1
10/10
genijalno

dr mladjo

Post by dr mladjo » 30 Sep 2009, 13:56

bacat se pod hitno i na drugu sezonu :D
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Sep 2009, 19:14

Surrogates (2009) 3 -3,5/5 - TRAILER

Daklem...film nije loš, ali daleko od toga da je izvrstan. Ima tu nekih propusta i neke stvari ne štimaju te djeluju možda malo zbrzano, posebice prema kraju, ali opet...film ko film je pametniji i bolji od velike većine ovogodišnjih summer blockbustera tipa "Transformers 2", "T4", "Wolverine", "G. I. Joe" itd. (iako...neki od tih filmova su pak zabavniji od ovoga). Koncept je zanimljiv i film ima tu neku dublju i ozbiljniju priču, poruku koju se trudi, i na kraju krajeva uspijeva progurati u prvi plan. Film prije svega djeluje kao nekakav neo noir triler, i oni koji očekuju neku nabrijanu akcijadu popračenu humorom će biti razočarani. Film ima jako malo akcije, a i to što ima nije ni najmanje spektakularno a humora nema uopće. Daklem, nema velikih eksplozija, mnogo pucanja (ako se ne varam...Willis puca iz pištolja tek jednom ili dva puta) niti one linera, a nisu se baš ni sa CGI-em razbacivali, iako ga ima i na momente je zbilja prosjećan. Također....film je dosta kratak, što je s jedne strane i dobra stvra, ali opet...kao što rekoh, film djeluje malo zbrzano prema kraju. Možda da je bio barem 10-ak minuta duži, i da su se možda još neke stvari objasnile.
Kao što rekoh, film prije svega prikazuje odnos čovjeka i tehnologije, koliko je čovjek ovisan o njoj (danas su to kompjutori, mobiteli, raznorazni MP3 player itd, a u budućnosti bi moglo biti nešto drugo) i koliko bi mogao postati ovisan o njoj kroz 10-15 i više godina, te koliko se ponekad skrivamo iza tehnologije, te me stoga sam kraj filma (koji bih opisao čak pomalo deprsivnim) pomalo zbog toga podsjetio na WALL·E-a, koliko to god možda nekima zvučalo čudno. Naravno, može se tu pronaći tragova još nekih filmova kao što su primjerice "I Robor", "Blade Runner", "Minority Report" i možda još pokoji koji mi sada ne pada na pamet. Surrogati bi se najlakše mogli usporediti sa današnjim Internetom, forumima, facebookovima i chatovima...mjesta gdje se pravi ljudi sakrivaju iza svoji virtualnih karaktera, nadimaka. Svatko može izgledati kako god poželi, biti tko kod poželi, kako u stvranosti na Internetu, tako u filmu sa Surrogatima. Naravno, nije to nužno loša stvra, i većina to obićno koristi za zabavu i razonodu, ali ima i onih koji (bi) to zlouporab(ili)e.

Sve u svemu interesanta priča i solidna izvedba, ali da je moglo bolje...moglo je.

boyko

Post by boyko » 01 Oct 2009, 14:10

Nukes In Space:The Rainbow Bombs - zanimljiv dokumentarac o uporabi nuklearnog oružja u svemiru,njihovom razvoju i posljedicama.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

olio

Post by olio » 01 Oct 2009, 14:15

The Guild Season 2
10/10

ima toliko genijalnih scena koje æu dugo pamtiti

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Oct 2009, 22:18

GI Joe - rise of cobra - solidan akcijski film nabijem specijalnim efektima, vratolomnom akcijom, rijetkim humorom, lošim izborom glumaca (naročito glavni nekarizmatični lik), predugog trajanja, viđenim idejama i naivnim obratom. Ništa posebno, ali solidno za jedno gledanje. 3/5
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 02 Oct 2009, 23:40

Ugly Truth- 8/10- jako simpatična i smiješna romantična komedija, kojoj sama priča nije jača strana jer je potpuni klišej (ka i kod većina rom-kom-a) ali scenarij uvelike spašava stvar. Par scena će ostat zapamćene i meni su svojevrstan kult u ovom žanru, a pomaže i kemija između Butlera i Heigl.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply