Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- boyko
South Park season 13 - odlična sezona.jedini minus je to kaj ima duplo manje epizoda neg ostele sezone...
zanimljiviji trenuci : Kenny ima curu,Cartman kao super heroj "The Coon",epizoda o recesiji,Kyle je isus,cura prdnula buttersu u lice,Stan ubil svemirca,Cartman je gusar...
zanimljiviji trenuci : Kenny ima curu,Cartman kao super heroj "The Coon",epizoda o recesiji,Kyle je isus,cura prdnula buttersu u lice,Stan ubil svemirca,Cartman je gusar...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
- Boby
"Inglourious Basterds (2009)"
Tarantino u ponoj snazi. Od same uvodne scene na farmi odmah zaboraviš gomilu besmislica koje su neki od naših kritičara nadrobili. Ono što je počeo razrađivati u Kill Billu ovdje je nastavio i uspio snimiti svakako jedan od najboljih filmova godine. Po već isprobanoj formuli, soundtrack odlično funkcionira, pojedine scene su nabijene akcijom i emocijoma te glazba to uspjeva savršeno uhvatiti unutar zvučne podloge. Vraćena su poglavlja unutar kojih nalazimo po nekoliko priča koje se u ovome slučaju istovremeno razvijaju te vremenskih odskoka u prošlost gotovo da i nema. Glumačaka ekipa odlično funkcionira, od Pittovog indijanskog potomka do Laurentinog siročeta. Glavni motiv filma, žudnja za uništenjem neprijatelja, scenaristički je vješto posložen te izvire iz sviju protoganista, međusobno oprečnih, toliko različitih a opet toliko istih u želji da utaže mržnju. Jedina stvaran zamjerka filma bila bi mi završna scena u "operaciji kino" koja mi nije najbolje sjela te je previše naglasila Tarantinovu djetinjastu stranu ali uz sve ono što dobro funkcionira ovo je sasvim oprostiva zamjerka.
I da, Christoph Waltz
Čovjek zaslužuje nominaciju!
Tarantino u ponoj snazi. Od same uvodne scene na farmi odmah zaboraviš gomilu besmislica koje su neki od naših kritičara nadrobili. Ono što je počeo razrađivati u Kill Billu ovdje je nastavio i uspio snimiti svakako jedan od najboljih filmova godine. Po već isprobanoj formuli, soundtrack odlično funkcionira, pojedine scene su nabijene akcijom i emocijoma te glazba to uspjeva savršeno uhvatiti unutar zvučne podloge. Vraćena su poglavlja unutar kojih nalazimo po nekoliko priča koje se u ovome slučaju istovremeno razvijaju te vremenskih odskoka u prošlost gotovo da i nema. Glumačaka ekipa odlično funkcionira, od Pittovog indijanskog potomka do Laurentinog siročeta. Glavni motiv filma, žudnja za uništenjem neprijatelja, scenaristički je vješto posložen te izvire iz sviju protoganista, međusobno oprečnih, toliko različitih a opet toliko istih u želji da utaže mržnju. Jedina stvaran zamjerka filma bila bi mi završna scena u "operaciji kino" koja mi nije najbolje sjela te je previše naglasila Tarantinovu djetinjastu stranu ali uz sve ono što dobro funkcionira ovo je sasvim oprostiva zamjerka.
I da, Christoph Waltz

- boyko
District 9 - frend mi ga je detaljno opisal tak da mi je več na početku bil debelo spojlan...
al unatoč tome kaj sam znal kaj se događa užival sam u svakoj minuti.stvarno odličan film,nisam se nadal da bu tak dobar i nadmašil je sva moja očekivanja. 10/10
i naravno sad se čeka nastavak
al unatoč tome kaj sam znal kaj se događa užival sam u svakoj minuti.stvarno odličan film,nisam se nadal da bu tak dobar i nadmašil je sva moja očekivanja. 10/10
i naravno sad se čeka nastavak

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
star trek (2009) - he, stvarno zabavan film, s odlično odabranim glumcima, odličnom akcijom, specijalnim efektima, humorom i neočekivanim likom. Ok, ima par rupa u scenariju, radnja je plošna i jeftina, nema onaj star trek štih (što je vidim najveća zamjerka na imbd - u, uspoređuju ga s star wars, lolčina...) i pojavljuju se nove rase koje ne postoje u univerzumu star warsa. Ali nije bitno, obožavam star trek, ali nisam baš toliko znalac star trek univerzuma, i nisam se puno opterećivao time. Mozak na pašu, i uživao sam u tom filmu, a njih dvojica, glavnih likova su bili odlični odabir i sjajno fukcioniraju na ekranu. 4/5
Michel puši karu.
- dr mladjo
misliš star trek.pa mislim da je odlična ideja što se pojavljuju nove rase.zar nije malo glupo znat da federacija ima stotine rasa a na kraju viđamo samo tucet njih.svemir je veliki pojavljuju se nove rase koje ne postoje u univerzumu star warsa.

eto i ja nakon 2 kino rip gledanja napokon sam nabavio verziju odlične kvalitete star treka.lijepo je vidjet sve one sitne detaljčiće što sam propustio.iskreno največi problem je ostao nero.jednostavno nisu dovoljno objašnjeni njegovi razlozi za njegovo ponašanje te spockova uloga u tome.stoga vam obvezno preporučavam čitanje Star Trek: Countdown gdje je sve to fino objašnjeno. 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scarface
dr mladjo wrote:misliš star trek.pa mislim da je odlična ideja što se pojavljuju nove rase.zar nije malo glupo znat da federacija ima stotine rasa a na kraju viđamo samo tucet njih.svemir je veliki pojavljuju se nove rase koje ne postoje u univerzumu star warsa.
eto i ja nakon 2 kino rip gledanja napokon sam nabavio verziju odlične kvalitete star treka.lijepo je vidjet sve one sitne detaljčiće što sam propustio.iskreno največi problem je ostao nero.jednostavno nisu dovoljno objašnjeni njegovi razlozi za njegovo ponašanje te spockova uloga u tome.stoga vam obvezno preporučavam čitanje Star Trek: Countdown gdje je sve to fino objašnjeno. 9/10
Ja san bija i više nego oduševljen objašnjenjem u filmu, strip ko strip ne smije i nije ponudija puno više, jer je čista nadopuna.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr mladjo
po meni je malo to objašnjeno.na osnovi filma nikad ne bih znao da se sve to moglo izbječi da romulanci nisu bili toliko arogantni i poslali svoje ljude na siguno,ili da su vulkanci ranije dali crvenu materiju..Ghostface wrote:
Ja san bija i više nego oduševljen objašnjenjem u filmu, strip ko strip ne smije i nije ponudija puno više, jer je čista nadopuna.
- Scarface
dr mladjo wrote:po meni je malo to objašnjeno.na osnovi filma nikad ne bih znao da se sve to moglo izbječi da romulanci nisu bili toliko arogantni i poslali svoje ljude na siguno,ili da su vulkanci ranije dali crvenu materiju..Ghostface wrote:
Jasno je to i iz filma, u konačnici je bitna Nerova osobnost, al dosta spoilanja.
Proposal- 8/10- Ryan Reynolds i Sandra Bullock odišu kemijom između sebe, te smiješno dočaravaju scene koje takve tribaju i bit. Kad uz to dodaš i par ostalih superludih likova poput bake i Rhamona, zabava je zagarantirana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
- john_constantine
The Boondock Saints - jako zabavan i brutalan film. Akcija, komedija, nasilje, otkačeni likovi, Williem Defoe, akcijske scene, prelude situacije kao ona scena s užetom, završetak, obrat... ma preludi film od početka do kraja, s originalnom idejom, crnim humorom i sjajnim glumcima s odličnom krvavom akcijom. Zabavno od početka do kraja, i sjajnom glazbom. Ali Williem Defoe je najbolji, prejebeni glumac i sjajno je utjelovio svog lika. Tek dijalozi... preizvrstan film. 4/5
Paul Smecker: What are you doing?
Hojo: I just wanted to cuddle.
Paul Smecker: Cuddle? What a fag.

Paul Smecker: What are you doing?
Hojo: I just wanted to cuddle.
Paul Smecker: Cuddle? What a fag.

Michel puši karu.
- dr mladjo
Up (2009)-u kinu s hrvatskom sinkronizacijom.za one koji ne vole našu sinkronizaciju-nema bojazni.više no dobro je obavljen posao.šteta je samo što je bilo 30ak osoba.ali bar djeca nisu pričala u kinu
10/10