bum videl dal ju imaju u knjižnici na engleskom,ako ju uopče i imajuelrania wrote:naravno da ima; napisana u duhu psihodelije americkih 70-ih i odlicno ekranizirana. preporucila bih ti da citas na engleskom...al sad.. kak ti pase... pogledaj si na wikipediji clanak o knjizi jer je fino objasnjeno kakvim se temama sve bavi. nije sve samo fora u drogiranju...boyko wrote:nisam ni zna da ima i knjigaelrania wrote: probaj procitati knjigu.![]()
i ovak moram skočit do knjižnice pitat za par knjiga,pa bum onda usput i za ovu.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- cactus
Tarzan of the apes 1918
Režija-Scott Sidney
Crno-bijeli film gdje film umjesto zvuka prati muzika u dočaravanju atmosfere i bez puno kompjuterskih efekata
.
U odnosu na vrijeme snimanja kvalitetno ostvarenje gdje je u sat vremena trajanja prikazana adaptacija prve knjige o Tarzanu.
Iako se na par mjesta primjećuje upotreba tadašnjih trikova,ostatak je uredno popunjen stvarnim prikazima životinja i djeluje solidno. Glumci dobri osim što je Tarzan u kasnijoj dobi malo predebeo za ulogu
ali eto,zanemarićemo to
Ocjena:Nemam pojma,evo 8/10
Režija-Scott Sidney
Crno-bijeli film gdje film umjesto zvuka prati muzika u dočaravanju atmosfere i bez puno kompjuterskih efekata

U odnosu na vrijeme snimanja kvalitetno ostvarenje gdje je u sat vremena trajanja prikazana adaptacija prve knjige o Tarzanu.
Iako se na par mjesta primjećuje upotreba tadašnjih trikova,ostatak je uredno popunjen stvarnim prikazima životinja i djeluje solidno. Glumci dobri osim što je Tarzan u kasnijoj dobi malo predebeo za ulogu

Ocjena:Nemam pojma,evo 8/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- maddjuro
Paranoia Agent-3/10- ovaj anime mi nije imao smisla, jedini razlog zbog kojeg sm ga krenuo gledati je jer je opisan kao psihološki horror, prvih par nastavaka je koliko toliko interesantno ali tamo negdje nakon 6 nastavka postaje glupo, ima nasreću samo 13 nastavaka, zato ga i jesam do kraja odgledao
I may be an idiot, but i am no fool.
- dr mladjo
Final Fantasy VII: Advent Children-kompletna verzija.izgleda da prva verzija koju sam gledao nije bila cijela..ili su jednostavno dodali 25 minuta.moram priznat da je radnja sad bolje objašnjena,iako još uvijek ima nekih sitnica koje če nas mučit.oni koji su igru odigrali neče imat tih problema.malčice su mi neuvjerljivi glasovi likova.a možda je to ipak do mene..8,5/10 a za fanove ff 10/10 bez sumnje..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scarface
dr mladjo wrote:raspravljanje o udovcu,smislu života za njega,samoči,dječakovoj potrebi za ocem...totalno za djecuolio wrote:Up 3D
7.5/10
odličan iako je za totalno za djecu
Mladjo, može jedno bezazleno pitanje? U redu je to šta voliš romantične komedije i crtiće, volin ih i ja, al si naporan sa ama baš svakim javljanjem na malo drukčije komentare na iste i njihovu obranu. Zašto to radiš?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr mladjo
ma ne odgovaram na svako.ali eto dogodi se da se dođe neki film koji sam i ja pogledao i da se ne slažem u nečemo s forumašem.obično kad radim neku kritiku ipak je probam obrazložit.u onom komentaru nisam komentirao ocjenu več samo onaj komentar da je totalno za djecu.sad olio nek kaže koliko je djece shvatilo ono što sam napisao,u koliko to crtiča je gl.lik 70godišnjak,...
+ uvijek stavljam smajli.valjda bi to trebalo značit da to nije neki velik problem

+ uvijek stavljam smajli.valjda bi to trebalo značit da to nije neki velik problem

- DeadDispatcher90
- maddjuro
pogleda anime ayakashi ( http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=8567 )
ok anime sličan animeu Buso Renkin, ali lošiji od navedenoga, ima 12 nastavaka, nasilan je i nije dosadan, pa ako imate vremena i volje dobar anime za ubit koji sat
ok anime sličan animeu Buso Renkin, ali lošiji od navedenoga, ima 12 nastavaka, nasilan je i nije dosadan, pa ako imate vremena i volje dobar anime za ubit koji sat
I may be an idiot, but i am no fool.
-
pa meni je brat uživao u filmu (11 godina), a meni je izgledao u poèetku ozbiljno, ali poslije uz razvoj prièe i humor se vidi taj djeèji štih (to je moj dojam i ne mjenjam gadr mladjo wrote:raspravljanje o udovcu,smislu života za njega,samoèi,djeèakovoj potrebi za ocem...totalno za djecuolio wrote:Up 3D
7.5/10
odlièan iako je za totalno za djecu

District 13 (Banlieue 13)
8/10
odlièan akcijski film
two guys save the day
odliène borbe + parkour
- dr mladjo
nisam ja rekao da djeca neče uživat.uživat će ona ekstra.leteča kuča s balonima,psi koji govore,šarena ptica,istraživanje đungli..pa još borba aviona..ali samo mi stariji ćemo shvatit pravu ideju filmu.. najmlađi će čekat 10ak godinaolio wrote:pa meni je brat uživao u filmu (11 godina), a meni je izgledao u početku ozbiljno, ali poslije uz razvoj priče i humor se vidi taj dječji štih (to je moj dojam i ne mjenjam ga)

- dr mladjo
The Bourne Ultimatum (2007)-odličan kraj trilogije..ili možda kvadrologije(vrijeme će pokazat).ni pri ovom gledanju mi nije smetala trzava kamera.valjda sam se več navikao na njih ili se problemi nastaju možda pri gledanju u kinu zbog veče slike 9/10
The Simpsons Movie (2007)-ovdje je došlo do velike promjene.sve ono što mi je smetalo u prvom gledanju je sad ispalo dobro.ljutio sam se što su ubacivali onu karakterizaciju likova,osobito kad smo s likovima več upoznati skoro 20ak godina..ali sad kad gledam bez toga film ne bi bio cjelovit,ne bi se ni znali da se radi o filmu,več samo dužoj epizodi.odavno nisam gledao bolju scenu nego kad homer gleda kazetu svojeg vjenčanja..9/10
The Simpsons Movie (2007)-ovdje je došlo do velike promjene.sve ono što mi je smetalo u prvom gledanju je sad ispalo dobro.ljutio sam se što su ubacivali onu karakterizaciju likova,osobito kad smo s likovima več upoznati skoro 20ak godina..ali sad kad gledam bez toga film ne bi bio cjelovit,ne bi se ni znali da se radi o filmu,več samo dužoj epizodi.odavno nisam gledao bolju scenu nego kad homer gleda kazetu svojeg vjenčanja..9/10