Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
callac

Post by callac » 11 Aug 2009, 00:19

Aryx wrote:
Ghostface wrote:
Wendigo wrote: nisam, budem jednog dana.

Onda mi je jasno zašto ti je Rome najbolja serija. :wink:
trenutno sam na 2 sezoni dextera te mi je jos uvijek rome najbolja serija :D
:bicovanje: :butthead:

Nisa još gledala Rome, ali čisto sumnjam da će Dextera nadmašiti....i još par serija koje su mi zakon
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Aug 2009, 15:56

ice age 3 - zabavan i nabijen akcijom i vratolomijama, s novim likom poput prelude lasice Buck. Jedino malo zašećereni kraj, ali i dalje dobar nastavak. A ono za Scratchom na kraju je prebrutalno. :lol: 4/5 Nadam se četvrtom nastavku.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 11 Aug 2009, 17:02

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:
john_constantine wrote: baš tako, nepravedno popljuvan film. Ovo je film koji bi trebalo prikazivati na trash festivalu. Tolika količina ludosti i nebuloza, ali jbt, već dugo se nisam tako dobro nasmijao na hrpu gegova, otkačenih situacija, i tih trash elemenata. A i završnica je spektakl.

Odakle ti to da je popljuvan (imdb nije mjerilo, pogotovo ne za ovakav žanr), u trash krugu uživa kultni status.
eh, imbd... :oops:

:?: imDb
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

boyko

Post by boyko » 12 Aug 2009, 01:09

Tears Of The Sun - odlična akcija/drama snimljena po istinitom događaju,s Bruce Willisom i Monicom Bellucci u glavnim ulogama. 9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Aug 2009, 01:18

boyko wrote:Tears Of The Sun - odlična akcija/drama snimljena po istinitom događaju,s Bruce Willisom i Monicom Bellucci u glavnim ulogama. 9/10

Zaboravio sam gledat :twisted: :evil:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Aug 2009, 15:22

family guy season 4 - Meg postaje sve više ogorčena i još skoro lezbijka. :lol: Ili kada njihov sin premlati briana jer mu duguje 50 $, tek parodija na poltergeist ili svaka epizoda u kojoj se pojavljuje smrt. I stari pedofil, i par novih likova. Ali pobogu, kada će ona žena od invalida roditi? :lol: 4/5
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 12 Aug 2009, 15:41

john_constantine wrote:family guy season 4 - Meg postaje sve više ogorčena i još skoro lezbijka. :lol: Ili kada njihov sin premlati briana jer mu duguje 50 $, tek parodija na poltergeist ili svaka epizoda u kojoj se pojavljuje smrt. I stari pedofil, i par novih likova. Ali pobogu, kada će ona žena od invalida roditi? :lol: 4/5
o,još bu dost dugo prešlo dok ona konačno ne rodi :lol:
stari pedofil je najjači :D

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Aug 2009, 18:07

boyko wrote:
john_constantine wrote:family guy season 4 - Meg postaje sve više ogorčena i još skoro lezbijka. :lol: Ili kada njihov sin premlati briana jer mu duguje 50 $, tek parodija na poltergeist ili svaka epizoda u kojoj se pojavljuje smrt. I stari pedofil, i par novih likova. Ali pobogu, kada će ona žena od invalida roditi? :lol: 4/5
je, a tek njezin muž, ono kada se penjao po stupu i pao, pa vikao da su mu noge slomljene. :lol: :lol: A i taj njihov gradonaćelnik mi je sjajan. :) Tek ona brutalna sprdačina na Malcolm u sredini, prejako. Ili kada se Lois udebljala, pa im je seks bio puno bolji.

James Bond: Golden Eye - zabavan, nabrijan i žestoki film. Pierce Brosnan je odličan pogodak, i sjajno je utjelovio novog James Bonda, koji je ovako postao moderniziran. M je žensko, više novih gadgeta i suludih vratolomija kao na početku filma, skok bez padobrana s litice ravno u avion koji se strmoglavljuje. A žene više nisu toliko bespomoćne kao u prošlim filmovima, naročito ta opasna kučka. Odličan film, s sjajnom idejom o satelitu ubojici i upečatljivim negativcima. 4/5

P.S.
Hm, taj rus, ili ima premalu glavu ili nosi prevelike šešire. :lol:
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 12 Aug 2009, 21:14

john_constantine wrote:
boyko wrote:
je, a tek njezin muž, ono kada se penjao po stupu i pao, pa vikao da su mu noge slomljene. :lol: :lol: A i taj njihov gradonaćelnik mi je sjajan. :) Tek ona brutalna sprdačina na Malcolm u sredini, prejako. Ili kada se Lois udebljala, pa im je seks bio puno bolji.
tek se u zadnjoj sezoni sazna kak je uopče postal invalid,neču ti spojlat al brutalno je :D
sad si me navlekel,totalno pem opet sve od prve sezone gledat :D

dr mladjo

Post by dr mladjo » 12 Aug 2009, 23:06

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)-bolje nego što sam očekivao.odličan novi lik(nisam uspio prepoznat simona pegga).lijepo je što je dolazilo do malog grananja radnje,da se pojedinim likovima davalo prostora... 7,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

boyko

Post by boyko » 13 Aug 2009, 01:02

Fear and Loathing in Las Vegas - komedija iz 98.godine.nije mi jasno kak to več prije nisam gledal...
Johnny Depp i Benicio Del Toro su cjelo vrijeme na teškim drogama i briju kojekakva sranja.fora za pogledat,al ništ posebno.7/10

elrania

Post by elrania » 13 Aug 2009, 01:09

boyko wrote:Fear and Loathing in Las Vegas - komedija iz 98.godine.nije mi jasno kak to več prije nisam gledal...
Johnny Depp i Benicio Del Toro su cjelo vrijeme na teškim drogama i briju kojekakva sranja.fora za pogledat,al ništ posebno.7/10
probaj procitati knjigu.

boyko

Post by boyko » 13 Aug 2009, 01:15

elrania wrote:
boyko wrote:Fear and Loathing in Las Vegas - komedija iz 98.godine.nije mi jasno kak to več prije nisam gledal...
probaj procitati knjigu.
nisam ni zna da ima i knjiga :)
i ovak moram skočit do knjižnice pitat za par knjiga,pa bum onda usput i za ovu.

elrania

Post by elrania » 13 Aug 2009, 01:20

boyko wrote:
elrania wrote:
probaj procitati knjigu.
nisam ni zna da ima i knjiga :)
i ovak moram skočit do knjižnice pitat za par knjiga,pa bum onda usput i za ovu.
naravno da ima; napisana u duhu psihodelije americkih 70-ih i odlicno ekranizirana. preporucila bih ti da citas na engleskom...al sad.. kak ti pase... pogledaj si na wikipediji clanak o knjizi jer je fino objasnjeno kakvim se temama sve bavi. nije sve samo fora u drogiranju...

Sammy

Post by Sammy » 13 Aug 2009, 01:38

ja sam se ubio od dosade dok sam to gledo :lol:

ot: Tropic Thunder 2008 - film mi je malo..glup..bar me Jack Black nasmijo..stvarno nista posebno - 5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Post Reply