to da, ma vidi se s aviona da je lošiji od trilogije, priča je ovako tipični revenge story s neočekivanim preokretom. A nisam baš upućen u svijet X - mena, ali mislio sam da Xavier nikada nije hodao... A i deadpool, ako su mu usta zašivena, kako u onoj animiranoj verziji Hulk vs wolverine govori one svoje duhovite fore?dragonheart wrote:john_constantine wrote:X - men origins Wolverine - priča je nekako slaba i naivna, ali film spašava spektakularna akcija, novi superjunaci kao deadpool i Gambit, prequelovi nekih drugih likova kao Kiklop i sjajni Hugh Hackman kao Wolverine. Pregršt akcije, klanja, eksplozija, svaka scena je za sebe, naročito završna borba. Vrijeme jednostavno preleti uz obilnu akciju, uz dobar preokret. Jako zabavan popcorn film za više gledanja. 4/5
Da bar snime film po stripu Marvel zombies.
Složio bi se sa svime,no ipak je slabiji od svih prethodnih X-Mena,i ja bi mu dao 3/5,no kako je Scott Adkins u filmu i ja mu dajem 4/5
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Michel puši karu.
- dr mladjo
The Promotion (2008)-jedan zanimljiv filmič.lijepo je Seann William Scott vidjet u nekoj normalnijoj ulozi,gdje se toliko ne glupira.ovdje je iskreno ispao kao normalan lik,a rilleya uvijek mogu gledat.jednostavno čovjek izgleda kao veliki teddy bear..7/10
Fantasy Mission Force(1982)-visoko buđetni trash i to prve klase.u jedan film ubacit pleme amazonki,japanske naciste u kimonima s katanama,demone,duhove, lik koji nosi buzdovan te neki legionarski oklop,kineskog škota,...jednostavno ovaku nebulozu više ne rade.9,5/10
Runaway Bride (1999) -sucker sam na rom komedijama
7/10
Fantasy Mission Force(1982)-visoko buđetni trash i to prve klase.u jedan film ubacit pleme amazonki,japanske naciste u kimonima s katanama,demone,duhove, lik koji nosi buzdovan te neki legionarski oklop,kineskog škota,...jednostavno ovaku nebulozu više ne rade.9,5/10
Runaway Bride (1999) -sucker sam na rom komedijama

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
baš tako, nepravedno popljuvan film. Ovo je film koji bi trebalo prikazivati na trash festivalu. Tolika količina ludosti i nebuloza, ali jbt, već dugo se nisam tako dobro nasmijao na hrpu gegova, otkačenih situacija, i tih trash elemenata. A i završnica je spektakl.dr mladjo wrote:
Michel puši karu.
- Sammy
- john_constantine
james Bond The Living Daylights - odličan i atraktivan film. Timothy Dalton je baš bio dobar izbor, mračan, hladan, neposlušan i akcijski lik, makar istina, nedostaje mu karizme i humora. No, bar je film prepun odlične akcije, scena vožnje i ciljanje kamiona raketama ili borba na visini. Više nema one stare Moneypenny, a ova mi se uopće ne dopada. Veći naglasak na akciju, ali nisam skužio glavni cilj tih negativaca, valjda zarada na opijumu da bi kupili oružje... 4/5
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:baš tako, nepravedno popljuvan film. Ovo je film koji bi trebalo prikazivati na trash festivalu. Tolika količina ludosti i nebuloza, ali jbt, već dugo se nisam tako dobro nasmijao na hrpu gegova, otkačenih situacija, i tih trash elemenata. A i završnica je spektakl.dr mladjo wrote:
Odakle ti to da je popljuvan (imdb nije mjerilo, pogotovo ne za ovakav žanr), u trash krugu uživa kultni status.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
eh, imbd...Ghostface wrote:john_constantine wrote:baš tako, nepravedno popljuvan film. Ovo je film koji bi trebalo prikazivati na trash festivalu. Tolika količina ludosti i nebuloza, ali jbt, već dugo se nisam tako dobro nasmijao na hrpu gegova, otkačenih situacija, i tih trash elemenata. A i završnica je spektakl.dr mladjo wrote:
Odakle ti to da je popljuvan (imdb nije mjerilo, pogotovo ne za ovakav žanr), u trash krugu uživa kultni status.

Michel puši karu.
- john_constantine
James Bond: Licence to Kill - hm, dosadan film originalne ideje, s podosta brutalnih scena neviđenih u serijalu kao ono s dekompresijom zbog koje se raznese glava. Robert Davi je ionako uvijek bio negativac C kategorije, bez ikakve karizme i sadističke naravi. Tek neprepoznatljivi Benicio Del Toro, ne bi niti skužio da je to on da nije pisalo njegovo ime u uvodnoj špici. A Timothy Dalton se baš pokazao u ovom filmu lošim izborom, nedostatak karizme i ikakvog humora. Jedva sam dočekao kraj, ali scena potjere sa Sanchezom je jedini pozitivan dio filma, kao i originalna ideja. 3/5
P.S.
Još samo 6 filmova.
P.S.
Još samo 6 filmova.

Michel puši karu.
- Aryx
trenutno sam na 2 sezoni dextera te mi je jos uvijek rome najbolja serijaGhostface wrote:Wendigo wrote:nisam, budem jednog dana.Ghostface wrote:
Jesi gleda Dextera?
Onda mi je jasno zašto ti je Rome najbolja serija.

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Scarface
Aryx wrote:trenutno sam na 2 sezoni dextera te mi je jos uvijek rome najbolja serijaGhostface wrote:Wendigo wrote: nisam, budem jednog dana.
Onda mi je jasno zašto ti je Rome najbolja serija.
Pa ko još sluša tebe.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.