Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 09 Aug 2009, 19:51

dragonheart wrote:
john_constantine wrote:X - men origins Wolverine - priča je nekako slaba i naivna, ali film spašava spektakularna akcija, novi superjunaci kao deadpool i Gambit, prequelovi nekih drugih likova kao Kiklop i sjajni Hugh Hackman kao Wolverine. Pregršt akcije, klanja, eksplozija, svaka scena je za sebe, naročito završna borba. Vrijeme jednostavno preleti uz obilnu akciju, uz dobar preokret. Jako zabavan popcorn film za više gledanja. 4/5

Da bar snime film po stripu Marvel zombies. :D

Složio bi se sa svime,no ipak je slabiji od svih prethodnih X-Mena,i ja bi mu dao 3/5,no kako je Scott Adkins u filmu i ja mu dajem 4/5 :)
to da, ma vidi se s aviona da je lošiji od trilogije, priča je ovako tipični revenge story s neočekivanim preokretom. A nisam baš upućen u svijet X - mena, ali mislio sam da Xavier nikada nije hodao... A i deadpool, ako su mu usta zašivena, kako u onoj animiranoj verziji Hulk vs wolverine govori one svoje duhovite fore?
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 09 Aug 2009, 20:18

Mummy 3-slabiji od predhodnika ali i dalje zabavan serijal sa pregršt akcije

dr mladjo

Post by dr mladjo » 09 Aug 2009, 20:41

The Promotion (2008)-jedan zanimljiv filmič.lijepo je Seann William Scott vidjet u nekoj normalnijoj ulozi,gdje se toliko ne glupira.ovdje je iskreno ispao kao normalan lik,a rilleya uvijek mogu gledat.jednostavno čovjek izgleda kao veliki teddy bear..7/10

Fantasy Mission Force(1982)-visoko buđetni trash i to prve klase.u jedan film ubacit pleme amazonki,japanske naciste u kimonima s katanama,demone,duhove, lik koji nosi buzdovan te neki legionarski oklop,kineskog škota,...jednostavno ovaku nebulozu više ne rade.9,5/10

Runaway Bride (1999) -sucker sam na rom komedijama :oops: 7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Aug 2009, 21:05

dr mladjo wrote:
Fantasy Mission Force(1982)-visoko buđetni trash i to prve klase.u jedan film ubacit pleme amazonki,japanske naciste u kimonima s katanama,demone,duhove, lik koji nosi buzdovan te neki legionarski oklop,kineskog škota,...jednostavno ovaku nebulozu više ne rade.9,5/10
baš tako, nepravedno popljuvan film. Ovo je film koji bi trebalo prikazivati na trash festivalu. Tolika količina ludosti i nebuloza, ali jbt, već dugo se nisam tako dobro nasmijao na hrpu gegova, otkačenih situacija, i tih trash elemenata. A i završnica je spektakl.
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 09 Aug 2009, 23:15

Knowing (2009) - u kinu, prejebeno sto vise reci, cak mi je bio toliko dobar da mi nije bilo do zajebancije, specijalni efekti su blow mind - 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

boyko

Post by boyko » 10 Aug 2009, 00:43

Sammy wrote:Knowing (2009) - u kinu, prejebeno sto vise reci, cak mi je bio toliko dobar da mi nije bilo do zajebancije, specijalni efekti su blow mind - 9/10
yep,odličan film
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

boyko

Post by boyko » 10 Aug 2009, 00:45

Napoleon Dynamite - uvod je fora napravljen.solidna komedija koja mi je baš super sjela za opuštanje. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

olio

Post by olio » 10 Aug 2009, 01:09

Kiss Kiss Bang Bang
8.6/10
odlièan film- muzika, glumci, prièa i dobre fore
noir krimi-komedija

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Aug 2009, 10:18

james Bond The Living Daylights - odličan i atraktivan film. Timothy Dalton je baš bio dobar izbor, mračan, hladan, neposlušan i akcijski lik, makar istina, nedostaje mu karizme i humora. No, bar je film prepun odlične akcije, scena vožnje i ciljanje kamiona raketama ili borba na visini. Više nema one stare Moneypenny, a ova mi se uopće ne dopada. Veći naglasak na akciju, ali nisam skužio glavni cilj tih negativaca, valjda zarada na opijumu da bi kupili oružje... 4/5
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 10 Aug 2009, 12:31

john_constantine wrote:
dr mladjo wrote:
baš tako, nepravedno popljuvan film. Ovo je film koji bi trebalo prikazivati na trash festivalu. Tolika količina ludosti i nebuloza, ali jbt, već dugo se nisam tako dobro nasmijao na hrpu gegova, otkačenih situacija, i tih trash elemenata. A i završnica je spektakl.

Odakle ti to da je popljuvan (imdb nije mjerilo, pogotovo ne za ovakav žanr), u trash krugu uživa kultni status.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Aug 2009, 13:11

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
dr mladjo wrote:

Odakle ti to da je popljuvan (imdb nije mjerilo, pogotovo ne za ovakav žanr), u trash krugu uživa kultni status.
eh, imbd... :oops:
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 10 Aug 2009, 17:20

Groundhog Day - 10/10
Genijalno

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Aug 2009, 22:13

James Bond: Licence to Kill - hm, dosadan film originalne ideje, s podosta brutalnih scena neviđenih u serijalu kao ono s dekompresijom zbog koje se raznese glava. Robert Davi je ionako uvijek bio negativac C kategorije, bez ikakve karizme i sadističke naravi. Tek neprepoznatljivi Benicio Del Toro, ne bi niti skužio da je to on da nije pisalo njegovo ime u uvodnoj špici. A Timothy Dalton se baš pokazao u ovom filmu lošim izborom, nedostatak karizme i ikakvog humora. Jedva sam dočekao kraj, ali scena potjere sa Sanchezom je jedini pozitivan dio filma, kao i originalna ideja. 3/5

P.S.
Još samo 6 filmova. :)
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 11 Aug 2009, 00:11

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

Jesi gleda Dextera?
nisam, budem jednog dana.

Onda mi je jasno zašto ti je Rome najbolja serija. :wink:
trenutno sam na 2 sezoni dextera te mi je jos uvijek rome najbolja serija :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Scarface

Post by Scarface » 11 Aug 2009, 00:19

Aryx wrote:
Ghostface wrote:
Wendigo wrote: nisam, budem jednog dana.

Onda mi je jasno zašto ti je Rome najbolja serija. :wink:
trenutno sam na 2 sezoni dextera te mi je jos uvijek rome najbolja serija :D

Pa ko još sluša tebe. :lol: :lol: Al razumin, veliku ulogu igra i šta si prvo pogleda, znaš, mislin, objektivno, dexter je potkovaniji u scenariju i karakterizaciji, mada ni rome ne zaostaje puno, to je neko moje mjerilo jer san odgleda obe, a i mislin da će nekom horror fanu bolje sjest dexter.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply