SPOILER: nervira me sto je prekratko trajao fight optimusa i fallena na kraju, a starscream je opet pobjego, al sve u svemu odlicno odradjeno i fora mi je sto su ubacili malo misticizma sto se tice slova primea i slicnih stvari.

Cannibalist wrote:Transformers : The Revenge of Fallen , 10/10 ,ma savrsen mi je, jos bolji od prvoga, dosta humora, Shia se i dalje ne mijenja sto znaci da je i dalje spaljen, transformeri zakon! Skoro 2 i pol' sata gledanja, pun napetih scena i akcije, mozda bih kraj malo produzio....
SPOILER: nervira me sto je prekratko trajao fight optimusa i fallena na kraju, a starscream je opet pobjego, al sve u svemu odlicno odradjeno i fora mi je sto su ubacili malo misticizma sto se tice slova primea i slicnih stvari.
potpis... a kino lika me baš interesirala samo radi scene s svinjama, ali čim sam čuo da je to totalno ublaženo, odustao sam. A knjiga, smeće... Dobar crni humor, ali ima boljih hrvatskih pisaca sa svojim radovima.Wendigo wrote:aaahh... hrvatski filmski kritičari i njihovi snobovski ispadi.. počeo sam izbjegavati listanje novina petkom kada su recenzirali filmove u prilogu "ekran" jer bi me uhvatio proljev nakon njihovih preseratorskih tekstova...
fućka mi se i za kino lika i za metastaze, pa makar pobrali sve nagrade ovog svijeta i rasturili filmske festivale, neću iz prncipa gledati te pretenciozne pizdarije..
sikeone wrote:Punisher 2 War zone 4/5-odlično sa jako puno killova, stripovski ludih negativaca i pravim ubilački raspoloženim Punisherom (prošli je bio premlak). Zavidna količina krviraznesenih glava i počupanih vratova a sve je režirala žena
john_constantine wrote:sikeone wrote:Punisher 2 War zone 4/5-odlično sa jako puno killova, stripovski ludih negativaca i pravim ubilački raspoloženim Punisherom (prošli je bio premlak). Zavidna količina krviraznesenih glava i počupanih vratova a sve je režirala ženapotpis. Najjače mi je ono kada pogodi onog obrijanog negativca u glavu, taj zvuk i scena...
![]()
A tek ručna granata koju ubaci u konzervu i šutne ju nogom u sobu gdje mu je nedostupan neprijatelj.
da, čitam da su najviše zamjerili baš preglumljenu ulogu tog Jigsawa... I meni je smetalo to njegovo glumatanje, ali s obzirom da sam se navikao na loše ekranizacije stripova, od filma sam očekivao samo akciju, nasilje i punishera, i to dobio. Ma film kao Constantine i mnoštvo drugih, nikako ne ispadne kako bi mi htjeli, ali opet su tako zabavni da ih možemo pogledati ako se ne opterećujemo time...Ghostface wrote:john_constantine wrote:sikeone wrote:Punisher 2 War zone 4/5-odlično sa jako puno killova, stripovski ludih negativaca i pravim ubilački raspoloženim Punisherom (prošli je bio premlak). Zavidna količina krviraznesenih glava i počupanih vratova a sve je režirala ženapotpis. Najjače mi je ono kada pogodi onog obrijanog negativca u glavu, taj zvuk i scena...
![]()
A tek ručna granata koju ubaci u konzervu i šutne ju nogom u sobu gdje mu je nedostupan neprijatelj.
Sve to pada u vodu zbog nakaradnog negativca koji ispada idiotski klaun, a ne brutalni sadist kakav je u stripu. Ovo je gori promašaj od jedinice, jedno obično ruglo liku Punishera, to šta ima brutale ne znači ništa, jer to nije sama bit junaka.