Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Godzilla vs sea monster - hm, dosta slab nastavak, ali ima zabavan okršaj protiv Ebire, divovskog jastoga, kojemu čak i otrgne udove, preodlično. Specijalni efekti su mi se učinili nekako lošijim. Godzilla više nije zlo čudovište koje samo uništava, nego je sve više manje, onako, da spašava ljude i slično. A i priča nije loša, Crveni bambusi koji stvaraju atomske bombe i kontroliraju Ebiru. Nakratko se čak pojavljuje i Mothra. Zabavno ostvarenje koje više djeluje kao neki pustolovni film s komičnim trenucima, nego Godzilla film, makar ima on i svojih trenutaka. 3/5
Michel puši karu.
- Asfodel
- Boby
"Conversations with Other Women (2005)"
Film uvelike podsjeća na "Before Sunset" jer su i ovdje u središti radnje dvoje bivših ljubavnika koji se nisu dugo vremena vidjeli a čitav film čine njihovi dijalozi koji se protežu od hotelskih prizemlja pa sve do soba što hoće reći da ovdje ne manjka niti erotičnih scena. Prva bitna razlika u usporedbi sa Sunsetom bila bi tehnika snimanja budući da je ovdje ekran čitavo vrijeme raspolovljen tako da u svakoj polovici imamo u prvom planu jednog od dvoje protagonista; u određenim trenucima dolazi i do spajanja kada su okrenuti jedan naprema drugom. Priča je pomalo mračnija i ostavlja nešto tmurniji dojam od Sunseta iako joj ne manjkaju i komične situacije. Glavne uloge tumače Aaron Eckhart i Helena Bonham Carter te su oboje dosta uvjerljivi iako sam za Eckharta stalno očekivao kako će mu se unakaziti pola lica.
Uglavnom, kome su se svidjeli filmovi s Ethanom Hawkeom i Julieom Delpy svidjet će im se i ovaj film
Film uvelike podsjeća na "Before Sunset" jer su i ovdje u središti radnje dvoje bivših ljubavnika koji se nisu dugo vremena vidjeli a čitav film čine njihovi dijalozi koji se protežu od hotelskih prizemlja pa sve do soba što hoće reći da ovdje ne manjka niti erotičnih scena. Prva bitna razlika u usporedbi sa Sunsetom bila bi tehnika snimanja budući da je ovdje ekran čitavo vrijeme raspolovljen tako da u svakoj polovici imamo u prvom planu jednog od dvoje protagonista; u određenim trenucima dolazi i do spajanja kada su okrenuti jedan naprema drugom. Priča je pomalo mračnija i ostavlja nešto tmurniji dojam od Sunseta iako joj ne manjkaju i komične situacije. Glavne uloge tumače Aaron Eckhart i Helena Bonham Carter te su oboje dosta uvjerljivi iako sam za Eckharta stalno očekivao kako će mu se unakaziti pola lica.
Uglavnom, kome su se svidjeli filmovi s Ethanom Hawkeom i Julieom Delpy svidjet će im se i ovaj film
- elrania
raising arizona [1987]
bas ok film za ove vrucine
i drago mi je sto sam ga konacno pogledala. ocekivala sam nesto sasvim drugo i nije mi toliko dobar kako su kritike najavljivale da ce mozda biti, ali je sasvim simpatican za pogledati i za dat mu sansu.
i super mi je cage u svojim starim ulogama poput ove ili npr. wild at heart.
7/10
bas ok film za ove vrucine

i drago mi je sto sam ga konacno pogledala. ocekivala sam nesto sasvim drugo i nije mi toliko dobar kako su kritike najavljivale da ce mozda biti, ali je sasvim simpatican za pogledati i za dat mu sansu.
i super mi je cage u svojim starim ulogama poput ove ili npr. wild at heart.
7/10
Last edited by elrania on 21 May 2009, 01:48, edited 1 time in total.
- dr mladjo
Eddie Murphy Delirious (1983)-dokaz da je eddie murphy znao bit smiješan..gdje je nestao taj njegov humor... 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- A$H
prodao se..dr mladjo wrote:Eddie Murphy Delirious (1983)-dokaz da je eddie murphy znao bit smiješan..gdje je nestao taj njegov humor... 9/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Son of Godzilla - uzbudljiv, sjajan i zabavan film, mogao bi spadati i meni među najdraže u serijalu. Dobra priča koja koristi pomalo viđene elemente - domorotkinja, tajanstveni otok, pokusi i slično. No, divovski kukci su odlični, kao bogomoljci (makar, čudna stvar... znanstvenicima nije čudno da imaju na otoku velike bogomoljke veće od njih, ali kada poslije pokusa bogomoljci postanu divovski, e onda je to čudno, lol), ali najimpresivniji je Kumanga, divovski pauk, koji se pokazao strašnim i opasnim protivnikom za Godzillu. Sve se više pojavljuju stvorenja željnog ljudskog mesa. 
A film po imbd - u spada u kategoriju obiteljskog filma s čime se ne bi baš složio. Scena s bogomoljcima kada napadaju jaje i pokušavaju pojesti Minillu bi sigurno bila jezovita za djecu, naročito scene s divovskim paukom... Ali sjajan prikaz odgoja od strane Godzille i njihov odnos otac - sin. Dirljivo. A prvi film koji ima stvarno tužan završetak.
4/5

A film po imbd - u spada u kategoriju obiteljskog filma s čime se ne bi baš složio. Scena s bogomoljcima kada napadaju jaje i pokušavaju pojesti Minillu bi sigurno bila jezovita za djecu, naročito scene s divovskim paukom... Ali sjajan prikaz odgoja od strane Godzille i njihov odnos otac - sin. Dirljivo. A prvi film koji ima stvarno tužan završetak.

Michel puši karu.
- bakero
Valkyrie 7.8/10 - dosta dobar film iako mi je dugo trebalo da ga se odlučim pogledat, Cruise je ok a i dobro mi je sjeo film jer me je baš zanimao taj dio 2.svj rata...
Aptpupil 8.5/10- zakon, a što drugo reć kad je u pitanju Stephen King
Push 5/10 - užas...sranje totalno
Aptpupil 8.5/10- zakon, a što drugo reć kad je u pitanju Stephen King
Push 5/10 - užas...sranje totalno
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- john_constantine
Destroy all monsters - hrpa starih i novih divovskih čudovišta u jednom filmu. Ishirô Honda se pokazao s najboljim idejama, i ovaj film konačno nema više stalnih stereotipa viđenih u 8 filmova s Godzillom. Ovaj put se radnja događa u budućnosti, u 1999 godini, gdje su 20 godina lovili ta čudovišta i smjestili na otok, sve dok se pojave alieni željni osvajanja planete. Odlični okršaji na kraju, makar mi alieni nisu ispali bogznašto, ali imaju sjajnu ideju - crvi koji ne mogu preživjeti niske temperature. Film počne malo dosadnjikavo s jednim bijelcem koji govori kao da se nadisao helija. 3/5
Michel puši karu.
- dr mladjo
Monsters vs Aliens (2009) u kinu sa sinkronizacijom-prava je šteta što nije bilo više ljudi.bilo nas je samo 12 na balkonu.sumnjam da je itko bio u parteru.prava je šteta jer film je vrijedan kina.istina nije kvalitetan kao wall-e ali jednostavno radi se o različitim filmovima.ima dosta posveta.od muhe,bloba,vulkanskog pozdrava..8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- bakero
- john_constantine
Attack all monsters aka Godzilla revenge - totalno smeće od filma. Cijeli serijal lagano kreće prema dnu... Od zabavnih sf filmova s čudovišnim okršajima, redatelj prošlog filma je očito bio pod drogama ili nešto... Stupidni dječji film koji traje samo 70 minuta (američka verzija, japanska traje 90 minuta što je i previše...), koji pola sata zauzima scenama okršaja iz prošla dva filma Godzilla vs sea monster i Son of godzilla. A dječji glumci su više manje solidni. Novo stvorenje Gabara koji nalikuje na dječju gumenu igračku i blesavi okršaj s Minnilom... Glupi pljačkači koji su sposobni opljačkati banku da bi se na kraju sve svelo na situacije u stilu Sam u kući.
Zapravo, osim tih scena iz prošlih filmova i dječakovo fantaziranje o otoku čudovišta koja se događa u njegovim snovima, film praktički zapravo nema nikakve veze s Godzillom + stupidno je da Minnila čak i govori, kao i Godzilla čiji glas daje Goofy... 1/5
U pogledu kao dječji film, može proći... dobra tematika, prikaz japanskih obitelji, neke lekcije koje djeca nauče, dječja borba čudovišta... ako imate 3 - 11 godina, ocjena 3/5

U pogledu kao dječji film, može proći... dobra tematika, prikaz japanskih obitelji, neke lekcije koje djeca nauče, dječja borba čudovišta... ako imate 3 - 11 godina, ocjena 3/5
Michel puši karu.