Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 03 May 2009, 12:10

Poirot: Mrs McGinty's Dead - za dušu... Inače, ovo je prvo gledanje, jer je snimljeno prošle godine...11. sezona. Knjige se slabo sjećam, jer sam bila mala, pa ne mogu uspoređivat.
Ali ugodno. Stare sablasne fotografije - mljac! Pohvala i pronicavim kutevima snimanja...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr mladjo

Post by dr mladjo » 03 May 2009, 19:37

evo uskoro će novi star trek movie pa da se pripremim za njega odlučio sam da po prvi puta pogledam neke od starih filmova i došao red na khana :-) (odmah mi pada na pamet stephen colbert)

Star Trek: The Wrath of Khan (1982) i ispao je pravo odličan.nikakvi megalomanski ratovi,sukobi koji če odlučitvat o galaksiji..jednostavno jedan maleni sukob.odličan negativac,pa čak i efekti(kad se uzme vrijeme pravljenja) 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

A$H

Post by A$H » 03 May 2009, 20:06

dr mladjo wrote:evo uskoro će novi star trek movie pa da se pripremim za njega odlučio sam da po prvi puta pogledam neke od starih filmova i došao red na khana :-) (odmah mi pada na pamet stephen colbert)

Star Trek: The Wrath of Khan (1982) i ispao je pravo odličan.nikakvi megalomanski ratovi,sukobi koji če odlučitvat o galaksiji..jednostavno jedan maleni sukob.odličan negativac,pa čak i efekti(kad se uzme vrijeme pravljenja) 9/10
bas to..stavih sa strane svih 10 DVDa i trebaju se sad svi ti filmici pogledat..neki opet..neki po prvi puta..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 03 May 2009, 21:03

A$H wrote:
dr mladjo wrote:evo uskoro će novi star trek movie pa da se pripremim za njega odlučio sam da po prvi puta pogledam neke od starih filmova i došao red na khana :-) (odmah mi pada na pamet stephen colbert)

bas to..stavih sa strane svih 10 DVDa i trebaju se sad svi ti filmici pogledat..neki opet..neki po prvi puta..
:bicovanje:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

A$H

Post by A$H » 03 May 2009, 21:24

callac wrote:
A$H wrote:

jebiga..nikad mi se nije TOS svidio.. :oops:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2009, 21:31

A$H wrote:
callac wrote:
A$H wrote: bas to..stavih sa strane svih 10 DVDa i trebaju se sad svi ti filmici pogledat..neki opet..neki po prvi puta..
jebiga..nikad mi se nije TOS svidio.. :oops:
ma samo jedan nastavak bi trebalo izbaciti, onaj peti... :?
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2009, 21:34

Madagascar: Escape 2 Africa - zabavna animirana komedija, puno bolje od originala. Pingvini su i dalje zakon, životinje ovaj put luđe od originala, preodlični gegovi, smijao sam se od početka do kraja i dobro zabavio. Šteta što film ne traje malo duže. Majmuni su najbolje začinili stvar uz lude pingvine, za svojim sprdancijama na račun sindikata. Ona scena poljupca pingvina i majmuna je prejaka. :) 5/5
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 03 May 2009, 21:37

a babu nisi ni spomenuo :D

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2009, 21:44

dr mladjo wrote:a babu nisi ni spomenuo :D
o da, kučka jedna. :)
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 May 2009, 01:28

cowboy beepop anime 1-26

zanimljiv anime, jasno mi je zasto je odvojio drugo mjesto na top 25 anime listi, ima humora, akcije, krvi, zanimljiva radnja...
ako imate volje pogledajte, anime je duban na engleski
I may be an idiot, but i am no fool.

Aryx

Post by Aryx » 04 May 2009, 02:54

maddjuro wrote:cowboy beepop anime 1-26

zanimljiv anime, jasno mi je zasto je odvojio drugo mjesto na top 25 anime listi, ima humora, akcije, krvi, zanimljiva radnja...
nije lol :D mislim u originalu je koji ja imam jap audio :D kakav dub :p to odbijam gledati :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

dr mladjo

Post by dr mladjo » 04 May 2009, 08:02

maddjuro wrote: ako imate volje pogledajte, anime je duban na engleski
iskreno za takav serijal meni bi bilo čudno da je na japanskom.ja se obično držim pravila mjesta radnje i likova.ako se radnja događa izvan japana a likovi su sigurno nejapanci tj postoji velika šansa da su amerikanci onda engleski do kraja. spirited away gledam na japanskom ali steamboy na engleskom..

maddjuro

Post by maddjuro » 04 May 2009, 10:38

Aryx wrote:

nije lol :D mislim u originalu je koji ja imam jap audio :D kakav dub :p to odbijam gledati :lol: :lol:
i ja sam gledao i na orginalnom jeziku, pošto ima dual audio, ali mi je na engleskom nekako bolje ispalo, pošto je on"kauboj" pa mi je očitije da špreha engleski
I may be an idiot, but i am no fool.

Khaos[]

Post by Khaos[] » 04 May 2009, 11:04

Gran Torino - ma cisto savrsenstvo, bas film i pol! a tek ona glazba na samom kraju 10 / 10
Peppermint Candy - makar mi vecinu vremena film bio nezanimljiv kao cijelnia je odlican 7.5 / 10
Clubbed - podsjeca me na rise of the footsoldiers samo bez nogometa :D 7 / 10
District B13 - glupo ali zabavno 6.5 / 10
Before the Devil Knows You're Dead - film je ful tezak, ali jebeno je dobar, svakako pogledati 8.5 / 10

maddjuro wrote:
Aryx wrote:

i ja sam gledao i na orginalnom jeziku, pošto ima dual audio, ali mi je na engleskom nekako bolje ispalo, pošto je on"kauboj" pa mi je oèitije da špreha engleski
ja sam gledao na japanskom al sam cuo da je to jedan od rijetkih animea koji su bolji na engleskom :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 May 2009, 17:50

sikeone wrote:ovo nisam gledao od osnovne škole a sjećam se da mi je tada bio genijalan a već neko vrijeme mi je u planu za nabaviti dvd.
Meni stiglo među zadnjim pošiljkama...gledao prvi put hehe... 8) :P
Khaos[] wrote:Gran Torino - ma cisto savrsenstvo, bas film i pol! a tek ona glazba na samom kraju 10 / 10
Početak one pjesme na odjavnoj špici pjeva sam Clint... :wink: :D

Post Reply