Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Ghidora, the Three-Headed Monster - ovaj nastavak se više forsira na priču i ljude, a manje na uništavanje gradova i filmskih čudovišta. Pojavljuje se neprijateljska sekta, imamo opet blizanke povezane s Mothrom koji je još larva, tjelohranitelja i princezu. I novo stvorenje iz svemira, Ghidora koji je već uništio Jupiter i može uništiti zemlju. A pojavljuje se i Rodan, mutantski radioaktivni pterodaktil. Zabavna scena borbe protiv Godzille i Rodana, a tek kada se umiješa Mothra. No, završno finale filma gdje se sva trojica sukobljavaju s njima malo ispada dječje. No, bar se više ne svodi samo na uništavanje gradova, uobičajenih napada na Godzillu i slično, već polako postaje pustolovna avantura s pričom i divovskim čudovištima koji će se kasnije pojavljivati. Zavolio sam taj serijal.
3/5

Michel puši karu.
- john_constantine
-
i ja sam ga gledo maloprije, slazem se s tvojim textom, ali ipak je cooljohn_constantine wrote:Scooby Doo 2: Monsters Unleashed - iritatni glumci, sličnosti s crtanim junacima, CGI čudovišta koja su jedino dobro u filmu, povremeno dobar štos, predječji film. 2/5

5/10
i
Crank (2006)
lud ko siba, 9/10
"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
a slabo se sjećam crtića, nekoć sam ga baš pratio, ali jelda da su ti likovi u filmu drukčije okarakterizirani nego u crtanoj seriji?Cannibalist wrote:i ja sam ga gledo maloprije, slazem se s tvojim textom, ali ipak je cooljohn_constantine wrote:Scooby Doo 2: Monsters Unleashed - iritatni glumci, sličnosti s crtanim junacima, CGI čudovišta koja su jedino dobro u filmu, povremeno dobar štos, predječji film. 2/5
5/10
i
Crank (2006)
lud ko siba, 9/10
Michel puši karu.
-
- john_constantine
Godzilla vs Monster zero - drugi najbolji film u Godzilla kolekciji. Slično kao prošli nastavak, samo puno bolje napravljeno. Godzilla dobiva više na kretnjama i živosti. A tek uništavanje gradova od sva tri stvorenja odjednom. I novi neprijatelji s planete X, koji će se možda još pojaviti kako su najavili. Akcija, sf tematika, planet x, tri poznata čudovišta Rodan, Godzilla i Ghidorah, i puno uništavanja, uz isti završetak kao i obično. Odličan nastavak. 4/5
Michel puši karu.
- dr mladjo
The Dark Knight (2008)-ma jednostavno ga ne mogu propustit kad ga vidim na televiziji.istina pri ovom gledanju upadnu neke sitnice,realističnost nekih scean(motor zid)..ali jednostavno zbog grandioznosti filma sve se to zaboravlja 10/10
Over the Hedge (2006)-još uvijek odlična satira i kritika današnjeg potrošačkog društva 8/10
Flushed Away (2006)-pri prvomg gledanju mi je ispao pravo zabavan crtič..ali sad ne.jednostavno prosjek.jedino izdvajam puževe i pjesme 7/10
Crank (2006)-možad sam bio umoran kad sam ga gledao prvi put,pa mi nije pasao.tad sam mu dao 6.na drugo gledanje ispao je dosta zabavniji i smješniji.ali još uvijek daleko od zabavnosti jednog shot em up
8/10
The Departed (2006)-iskreno vrlo dobar krimič.ali samo to.vrlo dobar.osibito kad je izborni film pogledan prije toga.ne znam zbog čega internal affairs nije bio nominiran a on je mogao..valjda su se nekako morali odužit martinu kad nije dobio za sve one godine..8/10
The Alibi (2006)-ah komedija nesporazuma 7/10
The Brave One (2007)-ženska verzija death wish..i to vrlo dobra 8/10
Saints and Soldiers (2003)-manja skupina vojnika mora da se probije kroz neprijateljsko podrućje da donesu važne informacije.. 7,5/10
Over the Hedge (2006)-još uvijek odlična satira i kritika današnjeg potrošačkog društva 8/10
Flushed Away (2006)-pri prvomg gledanju mi je ispao pravo zabavan crtič..ali sad ne.jednostavno prosjek.jedino izdvajam puževe i pjesme 7/10
Crank (2006)-možad sam bio umoran kad sam ga gledao prvi put,pa mi nije pasao.tad sam mu dao 6.na drugo gledanje ispao je dosta zabavniji i smješniji.ali još uvijek daleko od zabavnosti jednog shot em up

The Departed (2006)-iskreno vrlo dobar krimič.ali samo to.vrlo dobar.osibito kad je izborni film pogledan prije toga.ne znam zbog čega internal affairs nije bio nominiran a on je mogao..valjda su se nekako morali odužit martinu kad nije dobio za sve one godine..8/10
The Alibi (2006)-ah komedija nesporazuma 7/10
The Brave One (2007)-ženska verzija death wish..i to vrlo dobra 8/10
Saints and Soldiers (2003)-manja skupina vojnika mora da se probije kroz neprijateljsko podrućje da donesu važne informacije.. 7,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Asfodel
- dr mladjo
po prirodu sam optimist pa pokušavam nači uvijek dobro u filmovima..+ ocjene dajem po žanru.što znači 8 za over hegde i 8 za crank su dobijene po potpuno drugčijim standarima...a ako je 5 prosjek od prosjeka.ako je film imalo zanimljiv ima 6.Asfodel wrote:Primjećujem da Dr Mladjo nikad ne gleda prosječne ili loše filmove, sve same sedmice i osmice i nadalje..
![]()
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
taki' sam i ja, ali samo low budget trasherima koji su napravljeni od strane amatera mogu dobit ocjenu manju od 3-4 ...film nebi bio film da je losdr mladjo wrote:po prirodu sam optimist pa pokušavam nači uvijek dobro u filmovima..+ ocjene dajem po žanru.što znači 8 za over hegde i 8 za crank su dobijene po potpuno drugčijim standarima...a ako je 5 prosjek od prosjeka.ako je film imalo zanimljiv ima 6.Asfodel wrote:Primjećujem da Dr Mladjo nikad ne gleda prosječne ili loše filmove, sve same sedmice i osmice i nadalje..
![]()

"Six strings to cover fear..."
- DEXTER
- elrania
zasto bi film automatski trebao biti ocekivano los jer je low budget? i ako izuzmemo ovo, zasto onda postoje niske ocjene, ako ne za davanje necemu sto je ispod nekih granica kvalitetne radnje, likova,mogucnosti kojekakve analize itd.?Cannibalist wrote:taki' sam i ja, ali samo low budget trasherima koji su napravljeni od strane amatera mogu dobit ocjenu manju od 3-4 ...film nebi bio film da je losdr mladjo wrote:po prirodu sam optimist pa pokušavam nači uvijek dobro u filmovima..+ ocjene dajem po žanru.što znači 8 za over hegde i 8 za crank su dobijene po potpuno drugčijim standarima...a ako je 5 prosjek od prosjeka.ako je film imalo zanimljiv ima 6.Asfodel wrote:Primjećujem da Dr Mladjo nikad ne gleda prosječne ili loše filmove, sve same sedmice i osmice i nadalje..
![]()
meni je u redu sto mladjo trazi dobro u filmovima, ali ne bih nikada otisla pogledati niti jedan od tih filmova koje je spomenuo cisto zbog toga sto ne djeluje ko da ima iskreno misljenje o necemu i ne daje fer kritiku.
lijepo je vidjeti pohvalu necega, ali apsolutno me demotivira svako malo nailaziti popise filmova kojima je srednja ocjena kad se sve to skupa zbroji 8,0 i takvo sto mi je krajnje nerealno.
-