Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
24 season 2 - dobra i napeta serija. Kim Baurer je još bolje iritatna, njezine nevjerojatne situacije u koje stalno upada su neuvjerljive i dosadne, i samo kvare ritam serije. I dalje puno obrata, napeta završnica, Baurer vs Jigsaw, odlična scena tučnjave u posljednjoj epizodi. Solidna priča koja je prije bila aktualna, a danas nije ništa posebno. Od novih likova, kate je više manje tako... A ostali, solidno. Pri kraj se previše odugovlači, ali dobra sezona koja ostavlja napeti završetak. 4/5
Michel puši karu.
- john_constantine
Godzilla (1954) - dobar crno bijeli klasik, za sjajnim efektima uništavanja grada u ono vrijeme. A sam lik Godzille je dobro dizajniran i zamišljen. Likovi isto zanimljivi, naročito znanstvenik koji je otkrio rješenje za uništiti Godzillu. I tema o radijaciji, koja je bila prisutna u filmovima 50 - tih. 3/5
Michel puši karu.
- Sammy
- john_constantine
Godzilla raids again - crno bijeli nastavak u kojem se Godzilla suočava protiv svog prvog smrtnog neprijatelja Ankylosaura. Odlična scena borbi između dvojice divova, uključujući uništavanje grada Osake. Pravi spektakl u ono vrijeme makar sliči dvjema igračkama s nevidljivim dječjim rukama. Ovdje se Godzilla pojavljuje u prvih 10 minuta filma, a razaranje grada je puno bolje prikazano. No, zadnjih 20 minuta je malo razvlačeno, time što su otkrili način kako uništiti godzillu. Dobar nastavak sjajnog klasika 3/5
Michel puši karu.
- john_constantine
Godzilla vs King Kong - prezabavan trash film. Sulude scene kao baloni koji nose King Konga, sprdanje s filmskim klasikom King Konga (penjanje na višu zgradu, otimanje djevojke...), luda borba između Godzilla i King Konga, otkačeni šef sa svojim ludostima, blesava radnja. Jedino je premalo uništavanja, skoro da nisu uništili niti jedan grad. 3/5
Michel puši karu.
- elrania
soylent green [1973]
mmm... ovo je bilo iznenadujuce dobro.
dosta sam se dugo pripremala za ovaj film i izuzev toga sto sam bila debelo upucena u cijelu ideju svega, tek mi je sada sinulo da bih ga konacno mogla pogledati.
film je zasnovan na apsolutno odlicnoj ideji i ta ista je vrlo dobro prezentirana uz pomoc sjajne atmosfere i likova.
glazba savrseno pase i toliko me na momente bacala na carpentera...
jedini minus je moje preumorno stanje pod kojim sam ga gledala pa mozda nisam bas previse pozorno pratila neke dijelove i zbog cistog manjka koncentracije pokoja je sitnica djelovala malo prerazvuceno...
sve u svemu, jako dobro ostvarenje koje zbilja zasluzuje status klasika.
7,5/10
mmm... ovo je bilo iznenadujuce dobro.
dosta sam se dugo pripremala za ovaj film i izuzev toga sto sam bila debelo upucena u cijelu ideju svega, tek mi je sada sinulo da bih ga konacno mogla pogledati.
film je zasnovan na apsolutno odlicnoj ideji i ta ista je vrlo dobro prezentirana uz pomoc sjajne atmosfere i likova.
glazba savrseno pase i toliko me na momente bacala na carpentera...
jedini minus je moje preumorno stanje pod kojim sam ga gledala pa mozda nisam bas previse pozorno pratila neke dijelove i zbog cistog manjka koncentracije pokoja je sitnica djelovala malo prerazvuceno...
sve u svemu, jako dobro ostvarenje koje zbilja zasluzuje status klasika.
7,5/10
-
- john_constantine
Godzilla vs. Mothra - i dalje zabavan film, makar ne toliko atraktivan kao King Kong vs Godzilla. Divovski moljac je impresivan, naročito prezabavno kada zgrabi Godzillu i povlači ga za rep.
A filmski likovi imaju neke novosti, kao prvi negativci u filmu, pohlepni dioničari željni zarade. A tek dvije larve koje se pojave u borbi protiv Godzille. Vrlo zabavno ostvarenje, makar se neke scene ponavljaju - gađanje tenkovima i avionima, iako niti jedanput nije uspjelo. A tek pokušaj strujom makar su tu bili vrlo blizu. 3/5

Michel puši karu.
-
- john_constantine
i još loš izbor onog glumca iz nip tuck za ulogu Dr. Dooma.Ghrall wrote:Fantastic Four - Ovo mi je bilo dosta bezveze. Nekako mlako i nezanimljivo a jedino kaj je donekle ok su efekti. Sve ostalo dosta slabo. Tak mi se čini kao da su scene totalno nepovezane jedna s drugom u dosta slučajeva.
Michel puši karu.
- DEXTER
-
- john_constantine