Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 07 Mar 2009, 20:05

Twilight - 3/5 - Eto pogledao ga napokon..sam..jbg..i eto film na kraju nije ni tako los..sad dali sam ja stvarno ocekivao premalo radi toliko negativnih komentara i konstantnog pljuvanja ili film stvarno nije toliko los, nego su svi pali pod neki globalni "ajde da samo pljujemo po filmu" stih..neznam..ali znam da mi u ova 2h nije bilo dosadno..film naravno ima par blesavih scena..pa kako svjetluca na suncu..penjanje po drvecima..ali u globalu film je sasvim okay..nije da se nekaj posebno veselim nastavcima..ali cu ih pogledat..malo je previse sladunjavo..ali jbg..film je o tome..i glupo je sad ocekivat nekaj drugo..svi su znali u kaj se upustaju, ljubavna teen drama..samo sa vampirima..eto..gledao sam i puno gore filmove od ovoga..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Mar 2009, 20:25

A$H wrote:Twilight - 3/5 - Eto pogledao ga napokon..sam..jbg..i eto film na kraju nije ni tako los..sad dali sam ja stvarno ocekivao premalo radi toliko negativnih komentara i konstantnog pljuvanja ili film stvarno nije toliko los, nego su svi pali pod neki globalni "ajde da samo pljujemo po filmu" stih..neznam..ali znam da mi u ova 2h nije bilo dosadno..film naravno ima par blesavih scena..pa kako svjetluca na suncu..penjanje po drvecima..ali u globalu film je sasvim okay..nije da se nekaj posebno veselim nastavcima..ali cu ih pogledat..malo je previse sladunjavo..ali jbg..film je o tome..i glupo je sad ocekivat nekaj drugo..svi su znali u kaj se upustaju, ljubavna teen drama..samo sa vampirima..eto..gledao sam i puno gore filmove od ovoga..
Pohvalno što si ga smjestio u non horrore :wink:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Hec

Post by Hec » 08 Mar 2009, 12:44

Blade: Trinity (2004)

tek 2.put , a nije los, al II dio mi je najbolji.... 7,5/10
"Six strings to cover fear..."

sikeone

Post by sikeone » 08 Mar 2009, 14:22

Tropic Thunder 4/5 odlična komedija koja ismijava Hollywood sa standardno dobrim Stillerom, dobrim over the top forama i izvrsnim Tom Cruiseom u ulozi odvratnog filmskog producenta
J...š film u kojem nema tuče

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Mar 2009, 14:27

Ma femme s'appelle Maurice - ma i izgledalo je kao svinjarija, ali mi se gledalo nešto "lagano"... Vrckava blentava komedija bez imalo šarma i pameti... tipa kad ti se zapali ogrtač ti nikako se nećeš sjetit da ga skineš, nego ćeš trčkarat okolo i vikat Aaaaaaaaaaa :lol:
Ovo ne bih preporučila ni najgorem neprijatelju
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

sikeone

Post by sikeone » 08 Mar 2009, 14:27

Death Race- 3/5-dobra razbibriga za nedjeljno popodne bez nekakve posebno pametne priče ali sa puno trke, razbijanja i propucavanja auta i sa Jasonom Stathamom u standardnoj ulozi opakog mamojebača plus opasno zgodna glumica u pripijenim trapkama i majci. Samo za ljubitelje akcije
J...š film u kojem nema tuče

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Mar 2009, 14:44

existenZ - tipičan cronenbergov film, previše twistova pri završetku,inače solidno ostvarenje 6/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Mar 2009, 17:58

Futurama: Into the Wild Green Yonder - zabavan i posljednji film u tom serijalu, pregršt humora, poznatih likova, sprdanja na razne tematike, ekologija i feminizam, bender i obrat na kraju s mračnima. 4/5

SPOILER
Fry je konačno osvojio Leelo i poljubio ju, i izjavio da ju voli. :prayer:
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 08 Mar 2009, 18:27

Terminator 3: Rise of the Machines (2003)-drugo gledanje i moram da ispravim pogrešku.godinama sam film smatrao lošim,nepotrebnim nastavkom tipa alien resurection(za aliena sam potvrdio da je loš)..ali na ovo drugo gledanje film mi je ispao dobar,štoviše vrlo dobar.drugi dio ima više kultnih scena ali bogme ni ovaj nije za bacit(kran i scena u wc).lokenica je pravo dobro ispala kao novi neprijatelj.jedina mana film je što je jednostavno očito da je arni dosta stariji od modela kojeg je glumio prije 10+ godina.ne znam hoču li smatrat unošenje emocija u njegov ,kako bi trebao bit bezosječaji lik, lošom ili dobrom stvari..ajd nek bude dobra...kako god film vrijedan još kojeg gledanja 8/10

Gran Torino (2008)-e ovdje sam imao malo drugčiju predođbu zbog trailera..očekivao sam nešto u smislu death visha..ali smo ustvari dobili pravu malu dramu..pa clintov lik je ispalio (samo 1 metak i to slučajno) .možda je malo gluma pojedinih likova bila kritična ali kad se zna da je veeeeliak večina bila obični natruščici neću im to uzimat za loše..kako god još jedan odličan film o clinta.uvijek me uhvati tuga kad vidim clinta u ovakvim ulogama jer jednostavno se vidi koliko je star..i znam da čovjek može umrijeti svakog trena..nadam se da će poživjet i opet nas iznenadit nekim malim draguljem... 8,5/10
Last edited by dr mladjo on 08 Mar 2009, 19:17, edited 1 time in total.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

A$H

Post by A$H » 08 Mar 2009, 18:31

same here..meni je T# jos los filma..zato sam ga jucer skinuo..i ove dane ga moram opet pogledat..nadam se da ce i meni bit sad bolji..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 08 Mar 2009, 19:19

uvidjet češ da jednostavno ima neke kvalitete prijašnjih dijelova..

Carpenter

Post by Carpenter » 09 Mar 2009, 23:34

dr mladjo wrote:Terminator 3: Rise of the Machines (2003)-drugo gledanje i moram da ispravim pogrešku.godinama sam film smatrao lošim,nepotrebnim nastavkom tipa alien resurection(za aliena sam potvrdio da je loš)..ali na ovo drugo gledanje film mi je ispao dobar,štoviše vrlo dobar.drugi dio ima više kultnih scena ali bogme ni ovaj nije za bacit(kran i scena u wc).lokenica je pravo dobro ispala kao novi neprijatelj.jedina mana film je što je jednostavno očito da je arni dosta stariji od modela kojeg je glumio prije 10+ godina.ne znam hoču li smatrat unošenje emocija u njegov ,kako bi trebao bit bezosječaji lik, lošom ili dobrom stvari..ajd nek bude dobra...kako god film vrijedan još kojeg gledanja 8/10
Meni se svidio i na prvo gledanje iako nije ni do koljena Cameronovim remek-djelima. Ovo me podsjetilo da bacim oko još jednom, bar zbog sjajne potjere.
Are you talking to me?

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Mar 2009, 01:11

Naruto_Shippuuden 1-92
pogledah konačno narutoa, da nije toliko fillera serija bi bila daleko bolja, sad čim nabavim novi divx player bacam se na supernatural S4, fear itself i jos neke filmske uratke...
I may be an idiot, but i am no fool.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 10 Mar 2009, 01:29

Carpenter wrote: Meni se svidio i na prvo gledanje iako nije ni do koljena Cameronovim remek-djelima. Ovo me podsjetilo da bacim oko još jednom, bar zbog sjajne potjere.
a pada mi na pamet da su nam prva 2 dijela toliko dobra zato što smo ih i pogldali toliko puta.mogu se kladit da ih pogledamo skoro svake godine bar 1(neka nas tlevezija počasti svojom reprizom)...

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Mar 2009, 02:02

dr mladjo wrote:
Carpenter wrote: Meni se svidio i na prvo gledanje iako nije ni do koljena Cameronovim remek-djelima. Ovo me podsjetilo da bacim oko još jednom, bar zbog sjajne potjere.
a pada mi na pamet da su nam prva 2 dijela toliko dobra zato što smo ih i pogldali toliko puta.mogu se kladit da ih pogledamo skoro svake godine bar 1(neka nas tlevezija počasti svojom reprizom)...
cjela trilogija mi je super, ali tereci dio mi je najlosiji dio trilogije, ali svjedno dobar film
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply