ja sam ovaj film gledao pod imenom "forest gump"Boby wrote:"The Curious Case of Benjamin Button"
Ne znam jel mi ova večer tak sjela ali ovaj film je razočarajuć. Dok je i dalje riječ o vrlo dobrom filmu našao sam previše nedostataka s obzirom da mi je ovo bilo prvo gledanje. Nelogičnosti u scenariju su nešto što obično preskačem navoditi kao nedostatak ali evo spomena da ne bih nešto izostavio. Ako pređem i preko toga ostajem se pitati na koju foru je netko mogao pomisliti da je Brad Pitt za ovo mogao dobiti Oskara. Nije da njegova gluma kvari film ali nema tu ničeg vrijednog bilo kakvog priznanja. Zar je ustinu moguće da mit nadjača stvarnost? Prije mu se je gledalo kroz prste jer je garantirao da će napuniti dvorane ak nikim drugim onda sa obožavateljicama ali sada ga se je počelo smatrati da je nešto što nije.
Nadalje, cijela poanta priče je preplitka. Čovjek bi očekivao da će mu film barem malo otvoriti oči za neke stvari s obzirom da je priča takve prirode ali ni to se ne događa.
Kada je riječ o likovima, svi su manje-više mlaki i teško je pronaći nekog s kojim bi se mogao poistovjetiti ili s njime suosjećati. Lik Cate Blanchett bi trebao predstavljati patnicu, pokajnicu ili što već ali za mene je uspjela ispasti samo semi-debilna flundra. Još mi je onaj tetovirani Irac najbolje sjeo; možda zato jer je karikaturan.
I da, spominjalo se je kako u ovom filmu Button svjedoči povijesnim zbivanjima poput Forresta Gumpa ali uspostavlja se kako je film i u tome podbacio. S obzirom da je Button suvremenik oba svijetska rata, Vijetnama, pada Berlinskog zida, začetaka moderne glazbe i stvaranja filma čovjek bi očekivao nešto više od onog što je u filmu ponuđeno.
Sve u svemu, film je u redu, Oskara nikakvog nije vrijedan niti nekog duljeg sjećanja jer je toliko toga podjednako dobrog pa i boljeg brzo otišlo u zaborav
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
- Carpenter
Tako je, scenarista Forrest Gumpa nam prodaje pogrijanu juhu a kritičari padaju u nesvijest. Film je meni jedan od najgorih prošle godine, i sad se iznerviram kad se sjetim kakvo je
servirala ovako jaka ekipa ispred i iza kamere.
Street Fighter:The legend of Chun Li - ovaj film je toliko ogađen na internetu da sam morao čim prije ga pogledati i nisam požalio, dobro sam se zabavio. Blesavo, infantilno ali ni sekunde dosadno. Chris Kleinova "gluma" je nešto šta je šteta propustit, uživao sam u svakoj sekundi njegove usiljene namrgođenosti i poziranja.
7/10
Street Fighter:The legend of Chun Li - ovaj film je toliko ogađen na internetu da sam morao čim prije ga pogledati i nisam požalio, dobro sam se zabavio. Blesavo, infantilno ali ni sekunde dosadno. Chris Kleinova "gluma" je nešto šta je šteta propustit, uživao sam u svakoj sekundi njegove usiljene namrgođenosti i poziranja.
7/10
Are you talking to me?
-
John_Ryder
- john_constantine
- dr mladjo
najbolja je scena kad se odluče na stealth pristup..pa se kugla zamalgi a on nacrta lice iznutrajohn_constantine wrote:Bolt - zabavan animirani pustolovni film, preludi hrčak, zabavni mačak, simpatičan pas, otkačeni golubovi. Simpatični humor, karizmatični likovi, puno akcije, dobar kraj, prelijepa animacija. Možda mrvicu predug, ali vrlo zabavan animirani za nasmijati se. 4/5
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
a tek njegov evil laugh kada izađe iz kugle.dr mladjo wrote:najbolja je scena kad se odluče na stealth pristup..pa se kugla zamalgi a on nacrta lice iznutrajohn_constantine wrote:Bolt - zabavan animirani pustolovni film, preludi hrčak, zabavni mačak, simpatičan pas, otkačeni golubovi. Simpatični humor, karizmatični likovi, puno akcije, dobar kraj, prelijepa animacija. Možda mrvicu predug, ali vrlo zabavan animirani za nasmijati se. 4/5
Michel puši karu.
- Dragonrage
Meni čak i drago da je ovo snimljeno jer tek sad ljudi zapravo "cijene" Van Dammeovog Street Fightera heheheCarpenter wrote:Street Fighter:The legend of Chun Li - ovaj film je toliko ogađen na internetu da sam morao čim prije ga pogledati i nisam požalio, dobro sam se zabavio. Blesavo, infantilno ali ni sekunde dosadno. Chris Kleinova "gluma" je nešto šta je šteta propustit, uživao sam u svakoj sekundi njegove usiljene namrgođenosti i poziranja.
7/10
SPOILERjohn_constantine wrote:a tek njegov evil laugh kada izađe iz kugle.dr mladjo wrote:najbolja je scena kad se odluče na stealth pristup..pa se kugla zamalgi a on nacrta lice iznutrajohn_constantine wrote:Bolt - zabavan animirani pustolovni film, preludi hrčak, zabavni mačak, simpatičan pas, otkačeni golubovi. Simpatični humor, karizmatični likovi, puno akcije, dobar kraj, prelijepa animacija. Možda mrvicu predug, ali vrlo zabavan animirani za nasmijati se. 4/5![]()
![]()
Ma taj hrčak ukrade svaku scenu u kojoj se pojavi.
Šteta kaj se pojavi tek negdje na pola filma...
SPOILER END
Inače, salžem se s consom na ovom...i sa ocjenom...
- Dragonrage
Transporter 3 2/5 - TRAILER
Najlošiji do sada. Mislim, nije da se radi o flmu koji prodaje neku pamet, niti se to treba tražiti u njemu, tako da meni osobno sve te nerelane situacije uopće ne smetaju, to i je šarm Transporter filmova. Ali zagnavili su ga sa tom ljubavnom pričom, totalno je neuvjerljiva i iritantna. Glumica također užasno živcira, te em ne zna glumit, em nije nešto pretjeranio privlačna. Statham je kao i uvijek OK, koncept da se ne smije odvajati od vozila je zanimljiv i nudi neka zanimljiva rješenje. Negativac je lame i mogao ga je odlumiti bilo tko drugi, T-bage je neiskorišten. Akcijske scene su začudo čak bile OK, ali ne i više od toga...očekivao sam da će fajtovi biti montirani mnogo brže i da će kadrovi biti mnogo kraći tako da se neče vidjeti apsolutno ništa...ali ako što rekoh, čak nisu ni bili loši. Jedino je fajt sa nekim ogormnim tipom bio zaista loše montiran. No, generalno gledajući, čak je za jedan transporter film akcije bilo i premalo...dobar dio filma je zauzela ta ljubavna priča i prikaz njihovog odnosa...
Sve u svemu...ispod proječnmo i razočaravajuće te tek tu i tamo zabavno...
Najlošiji do sada. Mislim, nije da se radi o flmu koji prodaje neku pamet, niti se to treba tražiti u njemu, tako da meni osobno sve te nerelane situacije uopće ne smetaju, to i je šarm Transporter filmova. Ali zagnavili su ga sa tom ljubavnom pričom, totalno je neuvjerljiva i iritantna. Glumica također užasno živcira, te em ne zna glumit, em nije nešto pretjeranio privlačna. Statham je kao i uvijek OK, koncept da se ne smije odvajati od vozila je zanimljiv i nudi neka zanimljiva rješenje. Negativac je lame i mogao ga je odlumiti bilo tko drugi, T-bage je neiskorišten. Akcijske scene su začudo čak bile OK, ali ne i više od toga...očekivao sam da će fajtovi biti montirani mnogo brže i da će kadrovi biti mnogo kraći tako da se neče vidjeti apsolutno ništa...ali ako što rekoh, čak nisu ni bili loši. Jedino je fajt sa nekim ogormnim tipom bio zaista loše montiran. No, generalno gledajući, čak je za jedan transporter film akcije bilo i premalo...dobar dio filma je zauzela ta ljubavna priča i prikaz njihovog odnosa...
Sve u svemu...ispod proječnmo i razočaravajuće te tek tu i tamo zabavno...
-
Unreal
American Ninja-zabavna jeftinjarija. Dosta akcije i cool ninđe spšavaju film od loših stuntova,kadrova,scenarija,glume i itd. 3/5
American Ninja 2-puno zabavniji nastavak sa više bolje akcije i humora. Opet je bašp sve loše izvedeno,no u tome je i šarm 4/5
Sonic the Hedgehog: The Movie-zkj sam ovo morao pogledao. Obožavao sam sonica ko klinac i dalje mi je simpa lik makar su igre postale osrednje. Btw ovaj anim baš ima lošu animaciju,glasove,akciju i ktome je previše djetinjast na loš način(u stilu pokemona),jedini plus je što ima trenutaka koji podsječaju na dobaru staru igru iz genesisa 2/5
American Ninja 2-puno zabavniji nastavak sa više bolje akcije i humora. Opet je bašp sve loše izvedeno,no u tome je i šarm 4/5
Sonic the Hedgehog: The Movie-zkj sam ovo morao pogledao. Obožavao sam sonica ko klinac i dalje mi je simpa lik makar su igre postale osrednje. Btw ovaj anim baš ima lošu animaciju,glasove,akciju i ktome je previše djetinjast na loš način(u stilu pokemona),jedini plus je što ima trenutaka koji podsječaju na dobaru staru igru iz genesisa 2/5
- Carpenter
Tres dias (Before the fall) - španjolski film o nadolazećoj apokalipsi i kaosu koji prouzrokuje. Za razliku od, recimo, Deep Impacta koji se bavi istom početnom idejom ovdje se priča fokusira na "male ljude", nema predsjednika da drži patetične govore ni velik broj specijalnih efekata. Film ide u smjeru trilera o serijskom ubojici i to mi se nije bog-zna-kako svidilo. Ipak solidno, posebna pohvala direktoru fotografije.
7/10
7/10
Are you talking to me?
- Carpenter
E, Van Dammov "uradak" mi je bio loš ali na nimalo zabavan način, uz Universal Soldier 2 njegov najgori.....Dragonrage wrote:Meni čak i drago da je ovo snimljeno jer tek sad ljudi zapravo "cijene" Van Dammeovog Street Fightera heheheCarpenter wrote:Street Fighter:The legend of Chun Li - ovaj film je toliko ogađen na internetu da sam morao čim prije ga pogledati i nisam požalio, dobro sam se zabavio. Blesavo, infantilno ali ni sekunde dosadno. Chris Kleinova "gluma" je nešto šta je šteta propustit, uživao sam u svakoj sekundi njegove usiljene namrgođenosti i poziranja.
7/10![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Are you talking to me?
- john_constantine
- Dragonrage