ma je, mislio sam mu i ja dati četvorku, ali ispada onako prosječni film.... No, kada ga napišem za movieworld, vidjeti ću kako će ispasti konačna odluka.Dragonrage wrote:LOL...to je već bolje![]()
. Ne ozbiljno...mislim da je taj film zbilja zaslužio 4-u. Sjećam se kad sam ga prvi put gledao...ostao sam oduševljen!!!
![]()
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Michel puši karu.
- Dragonrage
Ma po meni je u mnogo toga iznadprojećan. Izvrsna 80-is akcija, mnogo humora, Rock prezabavan, I Walken isto, Arni napravio cameo i dooslovno predao štafetu Rocku (iako ju ovaj do dana današnjega nije "iskoristio"), predobra završnica kada popizdi i napravi rusvaj sa dva shootguna. Izvrsna montaža, posebice tkz. Beck vision (kad on registrira stvrai)...sve u svemu gotovo pa izvrstan akcić. Uvijek ga rado pogledam. 
- john_constantine
e da, back vision, to mi je najbolje. A ono kada razbija glave tvrdim predmetima kao ona debela batina.Dragonrage wrote:Ma po meni je u mnogo toga iznadprojećan. Izvrsna 80-is akcija, mnogo humora, Rock prezabavan, I Walken isto, Arni napravio cameo i dooslovno predao štafetu Rocku (iako ju ovaj do dana današnjega nije "iskoristio"), predobra završnica kada popizdi i napravi rusvaj sa dva shootguna. Izvrsna montaža, posebice tkz. Beck vision (kad on registrira stvrai)...sve u svemu gotovo pa izvrstan akcić. Uvijek ga rado pogledam.
Michel puši karu.
- Boby
Gledao sam ovo u kolovozu 2004., sjećam se da sam ostao ugodno iznenađen. Samo što sam očekivao čuti barem na trenutak Gunse ali niš od togajohn_constantine wrote:Welcome in the jungle - zabavna akcijska komedija B kategorije, s puno eksplozije, scena tučnjava, akcije, humora, i dobrih likova, naročito Christopher Walken, a i Rock je isto odličan. A Sean čak i zabavan, naročito na onoj završnoj sceni.Zagarantirana zabava 3/5
- john_constantine
jep, i ja sam isto pomislio, he.Boby wrote:Gledao sam ovo u kolovozu 2004., sjećam se da sam ostao ugodno iznenađen. Samo što sam očekivao čuti barem na trenutak Gunse ali niš od togajohn_constantine wrote:Welcome in the jungle - zabavna akcijska komedija B kategorije, s puno eksplozije, scena tučnjava, akcije, humora, i dobrih likova, naročito Christopher Walken, a i Rock je isto odličan. A Sean čak i zabavan, naročito na onoj završnoj sceni.Zagarantirana zabava 3/5
Michel puši karu.
- dr mladjo
Ricky Gervais Live 3: Fame (2007)-odličan kao animals i politics... 8/10
Ghost Town (2008)-zubar nakon klinikčke smrti u bolnici počinje viđat duhove..vrlo dobra komedija.prva glavna uloga ricky gervaisa u američkom filmu i ispala je više no dobro..malo njegov lik podsječa na miks lika j.nicholsona iz as good as it gets i njegovom lika iz extras..8,5/10
Ghost Town (2008)-zubar nakon klinikčke smrti u bolnici počinje viđat duhove..vrlo dobra komedija.prva glavna uloga ricky gervaisa u američkom filmu i ispala je više no dobro..malo njegov lik podsječa na miks lika j.nicholsona iz as good as it gets i njegovom lika iz extras..8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Unreal
Fatal Fury: Legend of the Hungry Wolf-nisam bio baš fan igrice,ali anim je zabavan makar kratak.Ima makljaža i cool glavnog lika,ali priča i nije nekaj i ona romansa je bezveze 4/5
Fatal Fury 2: The New Battle-bolji nastavak. Nije toliko kratak i ima bolje fightove,čak je i priča mrvicu bolja,ali film nije odličan 4/5
Sada me još čeka Fatal Fury: The Motion Picture pa idem na Street fighter anime
Fatal Fury 2: The New Battle-bolji nastavak. Nije toliko kratak i ima bolje fightove,čak je i priča mrvicu bolja,ali film nije odličan 4/5
Sada me još čeka Fatal Fury: The Motion Picture pa idem na Street fighter anime
- Carpenter
Role models - stvarno jako dobra komedija kao što je par ljudi već napisalo.
8/10
Red Cliff 2 - e moj Woo, svi su radovali kad si se vratio matičnoj kinematografiji, kao-sad će on povratit izgubljenu inspiraciju i napravit rasturačinu od filma, kad ono........Prvi Red Cliff mi se svidio ali sam ga doživio kao predjelo, no za glavno jelo Woo nam isporučuje monotonih sat vremena nadmudrivanja vojskovođa, pa CGI pomorsku bitku koja ne izgleda baš najbolje......razočaran sam. Morat ću pogledat Face/off još jednom, čisto terapeutski.
6/10
Valkyrie - vjerujem da su svi čuli za ovaj film o neuspješnom pokušaju atentata na Hitlera sa munjenim Tom Cruiseom u glavnoj ulozi. Film je dobro režiran, odglumljen, sve više-manje štima ali ja se jednostavno nisam uživio u njega, tu i tamo sam bacio oko na sat i zazjevao. Nekako prehladno i profesionalno, neinspirirano.
6.5/10
8/10
Red Cliff 2 - e moj Woo, svi su radovali kad si se vratio matičnoj kinematografiji, kao-sad će on povratit izgubljenu inspiraciju i napravit rasturačinu od filma, kad ono........Prvi Red Cliff mi se svidio ali sam ga doživio kao predjelo, no za glavno jelo Woo nam isporučuje monotonih sat vremena nadmudrivanja vojskovođa, pa CGI pomorsku bitku koja ne izgleda baš najbolje......razočaran sam. Morat ću pogledat Face/off još jednom, čisto terapeutski.
6/10
Valkyrie - vjerujem da su svi čuli za ovaj film o neuspješnom pokušaju atentata na Hitlera sa munjenim Tom Cruiseom u glavnoj ulozi. Film je dobro režiran, odglumljen, sve više-manje štima ali ja se jednostavno nisam uživio u njega, tu i tamo sam bacio oko na sat i zazjevao. Nekako prehladno i profesionalno, neinspirirano.
6.5/10
Are you talking to me?
- splattergirl
-
GreenHornet
- john_constantine
american ninja 4 - odličan i najbolji u serijalu, hrpa nindža, duo Bradley i dudikoff, bolja akcija i koreografija, blesavoće (musliman okuplja nindže? Dudikoff sakrije tijelo nindže, a gore na vratima vidljivo leži drugi nindža ili ona scena s šeširima), solidno uobičajeni negativci i puno akcije.
3/6
Michel puši karu.
- john_constantine