Oba filma meni mila, mada 10 Commandments je toliko arhaican sada da je polukomican (stoje jake role Brynnera i Hestona, kao i spec. efekat razdvajanja crvenog mora koji je stvarno preimpresivan). Clash of the Titans sam uvek voleo gledati, pogotovo zbog Harryhausenove stop-motion animacije i efekata. Samo je Harry Hamlin jad od glumcaGreenHornet wrote:"Deset zapovjedi"
9/10
" Clash of the titans"
8/10
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
-
Unreal
Rambo (2008)-jedan od boljih akciskih filmova u duže vrijeme. Bolji mi je od dvojke i trojke jer nema toliko pretjerivanja i scenarij je bolji,ali prvi dio je i dalje najbolji u serijalu
5/5
Spider-Man (2002)-ok ekranizacija stripa.Sam Raimi je odličan redatelj i bes pol frke snima sve scene,ali Tobey Maguire mi ne paše ko spaydi,nekak mi je prejadan čak i da glumi šmokljana. Još negativac Green goblin(koj je uz Venom meni najdraži) preloše izveden zbog kretenskih fora i predebilnog kostima 3/5
The Incredible Hulk (2008)-nisam gledao onaj od Ang Lee,ali ovaj filim mi nije nekaj poseban unatoč jako pozitivnim kritikama. Ok je i to je to. Svee mi je nekak ok i ništa se baš posebno ne ističe,jedino ajde ona bitka na kraju sa abominationom je bila više nego ok 3/5
Scorpion king-ima hrpu blesavih dijaloga i WTF scena,ali je zato dobra zabava kao i Mummy filmovi 4/5
Scorpion king 2-ok dvd nastavak makar nema Rocka. Specijalni efekti su loši(posebno minotaur ili onaj nevidljivi škorpion na kraju) i scenarij je labav,ali je i dalje zabavan film kao prvi,jedino manje 3/5
Spider-Man (2002)-ok ekranizacija stripa.Sam Raimi je odličan redatelj i bes pol frke snima sve scene,ali Tobey Maguire mi ne paše ko spaydi,nekak mi je prejadan čak i da glumi šmokljana. Još negativac Green goblin(koj je uz Venom meni najdraži) preloše izveden zbog kretenskih fora i predebilnog kostima 3/5
The Incredible Hulk (2008)-nisam gledao onaj od Ang Lee,ali ovaj filim mi nije nekaj poseban unatoč jako pozitivnim kritikama. Ok je i to je to. Svee mi je nekak ok i ništa se baš posebno ne ističe,jedino ajde ona bitka na kraju sa abominationom je bila više nego ok 3/5
Scorpion king-ima hrpu blesavih dijaloga i WTF scena,ali je zato dobra zabava kao i Mummy filmovi 4/5
Scorpion king 2-ok dvd nastavak makar nema Rocka. Specijalni efekti su loši(posebno minotaur ili onaj nevidljivi škorpion na kraju) i scenarij je labav,ali je i dalje zabavan film kao prvi,jedino manje 3/5
- john_constantine
je, kada se samo smislim da sam to gledao kao klinac, taj clash of the titans, i bio mi je strašan.Mairosu wrote:Oba filma meni mila, mada 10 Commandments je toliko arhaican sada da je polukomican (stoje jake role Brynnera i Hestona, kao i spec. efekat razdvajanja crvenog mora koji je stvarno preimpresivan). Clash of the Titans sam uvek voleo gledati, pogotovo zbog Harryhausenove stop-motion animacije i efekata. Samo je Harry Hamlin jad od glumcaGreenHornet wrote:"Deset zapovjedi"
9/10
" Clash of the titans"
8/10
Michel puši karu.
- Asfodel
- john_constantine
- dr mladjo
The Counterfeiters -odličan film..jednu godinu njemcu,drugu austrijani..9/10
Elf-pri prvom gledanju stvarno sam ga podjecnio s ocjenom 7.jednostavno na drugo gledanje film mi je umnogočemu bolje ispao.čak mi kraj nije bio toliko patetičan(iako ima patetike). zoey je jedna od najslađih glumica bila plavuša ili brineta..9/10
Elf-pri prvom gledanju stvarno sam ga podjecnio s ocjenom 7.jednostavno na drugo gledanje film mi je umnogočemu bolje ispao.čak mi kraj nije bio toliko patetičan(iako ima patetike). zoey je jedna od najslađih glumica bila plavuša ili brineta..9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
John_Ryder
- DEXTER
- Boby
"Wonderful Life"
Po mnogima najbolji Božićni film svih vremena. Pogledavši ga razumijem i zašto jer je teško da, nakon toliko pogledanih filmova gdje likovi doživljavaju Božićne katarze, jedan film s istom premisom uspije ostaviti snažan dojam. Također, vidi se zašto je James Stewart jedan od najvećih glumaca svoje generacije
Po mnogima najbolji Božićni film svih vremena. Pogledavši ga razumijem i zašto jer je teško da, nakon toliko pogledanih filmova gdje likovi doživljavaju Božićne katarze, jedan film s istom premisom uspije ostaviti snažan dojam. Također, vidi se zašto je James Stewart jedan od najvećih glumaca svoje generacije
-
olio
takoðer gledao i film je baš wonderfulBoby wrote:"Wonderful Life"
Po mnogima najbolji Božiæni film svih vremena. Pogledavši ga razumijem i zašto jer je teško da, nakon toliko pogledanih filmova gdje likovi doživljavaju Božiæne katarze, jedan film s istom premisom uspije ostaviti snažan dojam. Takoðer, vidi se zašto je James Stewart jedan od najveæih glumaca svoje generacije
- Carpenter
The good, the bad and the weird - Korejski western u režiji autora sjajnog Bittersweet life-a. Puno sam očekivao od ovog filma i doživio blago razočaranje: film je dinamičan, krcat puškaranjem i eksplozijama no problem je u trojcu iz naslova, nijedan od glavih likova nije baš zanimljiv a "the bad" je iritantan pozer sa glupavom frizurom od koje ne vidi na jedno oko. Za jedno gledanje ok ali moglo je bolje...
7/10
Che:Part one - Steven Soderbergh je uspio nemoguće: napravit dosadan film o Che Guevari. Film počinje animacijom Kubanske karte i 3-4 minute karta stoji,dramatična muzika svira...?!?? Malo poslije saznajemo da je Che bolovao od astme pa se nesretni Benicio del Toro sljedećih desetak minuta bori sa kašljem.....Potom se rukuje i upoznaje sa par stotina ljudi.......a sve se to mješa sa crno-bijelim snimkama njegovog posjeta Americi koje je snimao netko tko boluje od Alzhaimerove bolesti jer se kamera trese ko blesava čitavo vrijeme. Film doduše dobije na ritmu i zanimljivosti zadnjih pola sata pa možda i pogledam nastavak, valjda se Che rukovao sa svima s kim je trebao
5.5/10
Acción mutante - ludi španjolski sf iz 1993. godine koji bi po količini prolivene krvi mogao biti svrstan i u horror, u režiji Alex de la Iglesie. Sijamski blizanci od kojih je jedan prepariran samo je jedan od munjenih detalja ovog jako zabavnog filma.Preporučam.
8/10
7/10
Che:Part one - Steven Soderbergh je uspio nemoguće: napravit dosadan film o Che Guevari. Film počinje animacijom Kubanske karte i 3-4 minute karta stoji,dramatična muzika svira...?!?? Malo poslije saznajemo da je Che bolovao od astme pa se nesretni Benicio del Toro sljedećih desetak minuta bori sa kašljem.....Potom se rukuje i upoznaje sa par stotina ljudi.......a sve se to mješa sa crno-bijelim snimkama njegovog posjeta Americi koje je snimao netko tko boluje od Alzhaimerove bolesti jer se kamera trese ko blesava čitavo vrijeme. Film doduše dobije na ritmu i zanimljivosti zadnjih pola sata pa možda i pogledam nastavak, valjda se Che rukovao sa svima s kim je trebao
5.5/10
Acción mutante - ludi španjolski sf iz 1993. godine koji bi po količini prolivene krvi mogao biti svrstan i u horror, u režiji Alex de la Iglesie. Sijamski blizanci od kojih je jedan prepariran samo je jedan od munjenih detalja ovog jako zabavnog filma.Preporučam.
8/10
Are you talking to me?
-
John_Ryder
-
John_Ryder