Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
bakero

Post by bakero » 18 Dec 2008, 17:54

Angel heart - dobaaaaaaaaaaaar! http://www.imdb.com/title/tt0092563/
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Boby

Post by Boby » 18 Dec 2008, 21:33

john_constantine wrote:
A$H wrote:ma pusti ga..negdje je to ziher procitao i sad se fura na to i zeli bit originalan na forumu.. :lol: :lol:
:lol:

samo radi otvaranja lubanja? Pa medicinske serije isto imaju hrpu takvih scena, je li onda i Dr. house horor? :lol: A i više mi je naglasak na drami, čovjek koji je izgubio sina i jigsaw mu daje vrlo tešku lekciju o osveti i oproštenju. A to što ima obilne količine krvi, rezanja grkljana kružnom pilom, smrskanje udova, razaranje glava i sve to... pa punisher warzone isto ima puno brutalnih scena, tipa se baci u stroj za mljevenje stakla, razbije se glava stolcem, baci se tipa u vatru da živ izgori, kanibalizam. A opet nije horor. :lol:

ma ja saw nikad nisam smatrao horor serijalom i tako će biti dok ne umrem, a briga me što vi mislite. :P
Dugo nam ti živio :lol:

filmofil

Post by filmofil » 18 Dec 2008, 21:54

john_constantine wrote:
A$H wrote:ma pusti ga..negdje je to ziher procitao i sad se fura na to i zeli bit originalan na forumu.. :lol: :lol:

samo radi otvaranja lubanja? Pa medicinske serije isto imaju hrpu takvih scena, je li onda i Dr. house horor? :lol: A i više mi je naglasak na drami, čovjek koji je izgubio sina i jigsaw mu daje vrlo tešku lekciju o osveti i oproštenju. A to što ima obilne količine krvi, rezanja grkljana kružnom pilom, smrskanje udova, razaranje glava i sve to... pa punisher warzone isto ima puno brutalnih scena, tipa se baci u stroj za mljevenje stakla, razbije se glava stolcem, baci se tipa u vatru da živ izgori, kanibalizam. A opet nije horor. :lol:

ma ja saw nikad nisam smatrao horor serijalom i tako će biti dok ne umrem, a briga me što vi mislite. :P
da, istina da takvih scena ima u medicinskim serijama, ali baš to je bit svega...ovdje su te scene napravljene da prestraše ljude, a ne da uče anatomiju čovjeka...možda tebi (kao i većini ovog foruma) to sve izgleda mlako jer si vidio puno gore stvari, ali činjenica je da je to horor, ali eto tebi malo blaži...nemoj imat krivu percepciju i umrijeti s takvom glupošću u glavi :D
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Dec 2008, 22:11

filmophil wrote:
john_constantine wrote:

da, istina da takvih scena ima u medicinskim serijama, ali baš to je bit svega...ovdje su te scene napravljene da prestraše ljude, a ne da uče anatomiju čovjeka...možda tebi (kao i većini ovog foruma) to sve izgleda mlako jer si vidio puno gore stvari, ali činjenica je da je to horor, ali eto tebi malo blaži...nemoj imat krivu percepciju i umrijeti s takvom glupošću u glavi :D
ah... ma tako više niti ne definiram horor... ali o tome bi se vodile rasprave. :lol: a vidim da si na msn - u, pa ću ti sada pričati. :P
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Dec 2008, 00:17

Non ti muovere - uh, dirljiva drama i ispočetka nastrana i čudnovata. Sergio Castellitto je ovdje režiser, koscenarist i glavni glumac - i sve troje je napravio briljantno :prayer: (inače: Jean Reno+Javier Bardem+Al Pachino=Castellittov izgled), a tek Penelope Cruz, :shock: kak su je unakazili, ogolili ili što već, ružnija je od crnog vraga :lol: i po običaju briljirala (i naučila talijanski)...zadnjih pola sata filma sam provela plačući :oops: kvragu :mrgreen:
sve kritike/nagrade su bile u pravu....predivan film :cry:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Aryx

Post by Aryx » 19 Dec 2008, 04:37

Surveillance (2008) 6/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Hec

Post by Hec » 19 Dec 2008, 09:48

Transporter 3 9/10
"Six strings to cover fear..."

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Dec 2008, 23:34

Little Fish - vrlo dobra australska drama, mirna, razvodnjena, životna, problematična... s dosta faca
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 20 Dec 2008, 00:58

Wanted samo cu rec METAK U ZAVOJU :lol:
Image

Carpenter

Post by Carpenter » 20 Dec 2008, 01:10

Seven Pounds - novi film Willa Smitha.....Kad postaneš megazvijezda možeš si priuštiti snimanje čega god ti padne na pamet, tako je i Will snimio neprobavljivu drametinu o iskupljenju, žrtvovanju i dobrovoljnoj donaciji organa, između ostaloga očiju i srca. Prvih sat i po gledatelj nema pojma zapravo koji vrag se događa a kad se stvari razjasne svjedoči se nekakvoj kvazi-grčkoj tragediji koja umjesto na plač tjera na smijeh. Nakon Pennova Milka još jedan Oscar wannabe projekat koji ne vrijedi pišljiva boba.
3/10
Are you talking to me?

dr mladjo

Post by dr mladjo » 20 Dec 2008, 01:30

JCVD (2008)- :prayer: .znao sam /a je film dobar(još iz najava) ali ovako dobar..iskreno ne znam što je bolje,uvodna scena gdje oni vojnici govore na našem(što nisam vidio da je itko komentirao) ili njegov monolog.ipak će bit monolog jer su mi skoro suze krenule..da sam prije koju godinu znao da će me Jean toliko zadiviti..stvarno je šteta što nije radio pametnije odabire filmova.vidi se da je i on svjesatn toga..za sad(od pogledanih) uz let the right one in najbolji europski filmovi..9,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

olio

Post by olio » 20 Dec 2008, 15:09

dr mladjo wrote:JCVD (2008)- :prayer: .znao sam /a je film dobar(još iz najava) ali ovako dobar..iskreno ne znam što je bolje,uvodna scena gdje oni vojnici govore na našem(što nisam vidio da je itko komentirao) ili njegov monolog.ipak æe bit monolog jer su mi skoro suze krenule..da sam prije koju godinu znao da æe me Jean toliko zadiviti..stvarno je šteta što nije radio pametnije odabire filmova.vidi se da je i on svjesatn toga..za sad(od pogledanih) uz let the right one in najbolji europski filmovi..9,5/10
upravo sam pogledao
9.2/10
odlièan film :D

elrania

Post by elrania » 20 Dec 2008, 16:40

transporter 3 [2008]

jao.
transporter 1 i 2 nisu bili bog zna sto posebno dobri akcijski filmovi, ali su bili zabavni i bio mi je gust gledati ih, no ovaj film dozivljavam ko cisti promasaj pogotovo zato sto sam mu se iskreno veselila.
krcat je ekstra neuvjerljivim dijalozima, sama prica je nista posebno, zaplet i rasplet jos manje, glavna glumica je kompletno bezvezna, a jason mi je bio nekako nezamjetan kroz cijeli film.
scene tucnjava su skroz traljavo montirane; sve je brzopleto i tesko za pratiti, ali i kao takve su najbolje sto je film imao za ponuditi.
negdje na polovici sam mu mislila dat 6, al kako je film odmicao kraju spao je na:

3,5/10

A$H

Post by A$H » 20 Dec 2008, 16:41

Transporter 3 - 2/5 - ma i ovo je velika ocijena.. :lol: stvarno najgori nastavak..jadan humor..jadni likovi..ni Jason nije tu neka faca..akcijske scene su jadno montirane..i stvarno pretjeruju na nekim mjestima u scenariju..uglavnom jedva sam docekao kraj filma..postaje naporan i prije sredine..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 20 Dec 2008, 17:50

jcvd 6.5/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply