Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
- Asfodel
Da, jako dobar...i tragičandr mladjo wrote:Arlington Road (1999)-.sveučilišni profesor počinje sumnajt da je njegov susjed terorist.odličan triler.jedino me je zeznulo štp sam davno prije pogledao samo kraj pa sam sad pri prvom cjelovitom gledanju znao kako će završit. 8,5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet
- sikeone
- john_constantine
- john_constantine
indiana jones and kraljestvo kristalne lubanje - onako, zabavan film s otkačenim scenama kao ona s mravinjakom ili otrovnom strelicom, ali harrison ford je već dosta star, a akcija je onako, kao da je vidljivo režirana, no bar je odlično napravljena, pravi spektakl. Ali završnica mi je nekako slaba i bezveze. A mislim da se moglo i bez tog nastavka. 3/5.
Michel puši karu.
- Dragonrage
hehe i ja ga gledao nedavno...ovaj put su mi sve fore koje su mi smetale prvi put (frižider, lijane i majmuni te tri vodopada) sjele čist ok...sve osim lijana i majmuna..., i taj kraj sa alienima ne bode toliko u oči kao prvi oput jer je brađen na nekakav, jamo reči pustolovni način, a ne kao SF...podjsetilo me na kraj prvog filma...ali, akcijske scene su predugačke, cijeli film je opredugačak, i ritam je nekako (pre)spor...sad na drugo gledanje se dvoumimk između 3,5 i 4 koliko sam mu dao prvi put...mislim da relano gledajući zaslužuje ovu prvu ocjenu, a opet, da je zabavan...je, baš kao što je i nepotreban, ali nije da baca ljagu na cijeli serijal.john_constantine wrote:indiana jones and kraljestvo kristalne lubanje - onako, zabavan film s otkačenim scenama kao ona s mravinjakom ili otrovnom strelicom, ali harrison ford je već dosta star, a akcija je onako, kao da je vidljivo režirana, no bar je odlično napravljena, pravi spektakl. Ali završnica mi je nekako slaba i bezveze. A mislim da se moglo i bez tog nastavka. 3/5.
- negativni
to već dugo odgađam.GreenHornet wrote:"Harold and Kumar escape from Guantanamo bay"
Vrlo dobra komedija,sa par urnebesnih scena,pošteno ismijali američku vladu,politiku i dakako predsjednika.
8/10
prvi dio je bila dobra glupa komedija, scena jahanja jaguara je priceless
al bojao sam se da ovdje neće bit ništa zanimljivo.
inače, ja pogledo:
http://negativni.blog.hr/2008/11/162555 ... -2008.html
sise, motori, guzice, al nekako ipak nije dobar.
- sikeone
- gandalf
- john_constantine
dark knight - 4/5 - odličan film, ali jednostavno predugo traje, heather ledger je preodličan kao jocker (scena s olovkom je pregenijalna), ali pretjerano je da dobije oscara za ulogu. I dalje mi je jack nicholson najbolji jocker, ali opet, ne možemo nikako njih dvojicu uspoređivati. Scarecrow je bio totalno nepotreban. A twoface je dobar lik, i cool maska, ali opet... s obzirom na dugo trajanje, jedva sam dočekao da film konačno završi koliko je postao zamoran. Akcijske scene su odlično napravljene. Nisam razočaran, ali opet, kao što sam rekao, predugo traje...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
South Park Elementary School Musical episode - najbolja epizoda u novoj sezoni.Umiro sam o smijeha
High School Musical - nakon pogledane epizode sp-a odlučio sam ovo pogledat....nažalost
Futurama Bender's Game - u usporedbi s prijašnjim filmom futurame i serijala ovo je loše,ima dobrih fora,ali
nije to ono što sam očekivao.
High School Musical - nakon pogledane epizode sp-a odlučio sam ovo pogledat....nažalost
Futurama Bender's Game - u usporedbi s prijašnjim filmom futurame i serijala ovo je loše,ima dobrih fora,ali
nije to ono što sam očekivao.
- dr mladjo
on je imao samo 1 ulogu- da se prikažu oni wanabe osvetnici..šta bi od filma bilo da je i on još bio u igri a več govoriš da je film predugaćakjohn_constantine wrote:dark knight - 4/5 - odličan film, ali jednostavno predugo traje, heather ledger je preodličan kao jocker (scena s olovkom je pregenijalna), ali pretjerano je da dobije oscara za ulogu. I dalje mi je jack nicholson najbolji jocker, ali opet, ne možemo nikako njih dvojicu uspoređivati. Scarecrow je bio totalno nepotreban. A twoface je dobar lik, i cool maska, ali opet... s obzirom na dugo trajanje, jedva sam dočekao da film konačno završi koliko je postao zamoran. Akcijske scene su odlično napravljene. Nisam razočaran, ali opet, kao što sam rekao, predugo traje...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Betmen
dvojka je jso boljanegativni wrote:to već dugo odgađam.GreenHornet wrote:"Harold and Kumar escape from Guantanamo bay"
Vrlo dobra komedija,sa par urnebesnih scena,pošteno ismijali američku vladu,politiku i dakako predsjednika.
8/10
prvi dio je bila dobra glupa komedija, scena jahanja jaguara je priceless
al bojao sam se da ovdje neće bit ništa zanimljivo.
inače, ja pogledo:
http://negativni.blog.hr/2008/11/162555 ... -2008.html
sise, motori, guzice, al nekako ipak nije dobar.