A$H wrote:Mairosu wrote:Shepherd : Border Patrol...a sta reci.

No Retreat, No Surrender - 1.5/5 - prvih 5 i zadnjih 10 minuta su ok sve ostalo sapunica..
Bloodsport - 4/5 - jedan od najboljih van dammovih filmova..
S ovime se definitivno slažem...
Mairosu wrote:Knock-off je superzabavan ali nije toliko objektivno kvalitetan kao ova tri gore sto sam nabrojao, po mom misljenju.
Meni je to osobno dosta zabavan i dobar te podcjenjen film...posebice kad se uzme u obzir da je to u biti HK akcić rađen u HK stilu...luda kamera, čudni kadrovi, zoomovi, brza montaža + blesavi humor koji je Van Dammeu izvrsno legao...samo šta u to vrijeme je to bilo neš novo publici, posebice amerikancima pa su ga odjebali, no danas Hollywood i onako štanca takve filmove na tone i publika uživa u tome (Transporter serijal je recimo jedna primjer toga).
A$H wrote:Black Eagle - 1.5/5 - damn...stvarno los film..po svemu..jedino kaj je zanimljivo su scene tucnjave..a ni toga nema prevec..
LOL...tu mi ostalo u sjećanju kako van Damme vrišti ko pičkica kada ga propeler počne mljeti LOL
A$H wrote:Cyborg - 3/5 sasvim solidan apokalipticni film...eto prvi put ga pogledao..do sad sam mislio da je u filmu Van Damme Cyborg..ali zajeb..

Oco mi je ostaop u sjećanju kao totalno cool film...je jeftinara, ali opet ok izgleda...i zadnji fajt je bio doživljaj...kiša, vatra...cool
A$H wrote:Kickboxer - 2.5/5 - zabavan, ali malo prespor film..skoro cijeli film je njegovo treniranje Muay Thai-a...i to jednostavno zamori covijeka..ali je gledljiv za razliku od ostala 4 nastavka..
Hmmm...zaslužuje ovo malo više ipak...to mu je također jedan od boljih...
A$H wrote:Lionheart - 3.5/5 bas mi se svidio film..ovaj za razliku od prijasnjih ima i osjecaje, te bolju pricu...fightovi su super i uvijke na drugom mjestu(u bazenu, skvoš dvorani, ringu od auta..itd..) super dodatak u zadnjem fightu je sto se vecina udaraca ponavlja, ali iz razlicitih kuteva..plus jos uvijek dobrodosao Brian Thompson..a tek Voyo sa Prvo ce da ga BIJE, posle ce da ga KARA..

to je itekako poboljsalo film

Uuuu...nemoj tako brate...ovo je njegov izvrstan film...pa čak i kultni...4 minimalno...ako ne i 4,5
A$H wrote:Death Warrant - 1.5/5 film za ubit vrijeme ili redatelja..neka poznata lica se pojavljuj..cak ni ideja nije toliko losa, ali je scenarij dosta rupicast..ali su uspjeli zasrat i u realizaciji, totalno nepotrebno ubacivanje glavnog neprijatelja...bilo bi bolje bez njega...mozda sa boljim redateljem bi bio i bolji film..nije da bas u filmu ima nekaj napucavanja ili sore..tak da ni Van damme nije bas dosao do izrazaja...
Hmmm....i ovo mi je ostalo u sjećanju kao jedna od zabavnijih...zadnji fajt je cool. Iako presmješno je ono kad napne mišiće i dere se a kad tamo od jednom mu francuski ključ doleti u glavu...LOL