Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
mislim da sam i ja tu staoi.izgubio sam volju za gledanjem jer je taj dio baš loš.netko mi je rekao da ćim taj loš dio prođe postaje opet dobro.jednom ću se zainatit pa pogledat do kraja serijal..Djuro21 wrote:
da, stao sam kad ubiju one vodene blizance, al nećemo sad preiše diskutirat da ne spoilamo
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
the dark knight [2008]
ocekivala sam da cu biti pozitivnih dojmova i osjecam se skroz bezveze i ko da sam dozivjela nista.
uvjeti u kojima sam ga gledala su bili ekstremni i ne bih ih pozelila nikome, te mi je to dodatno pokvarilo dojmove.
ne bih mu htjela dat malu ocjenu, jer se vidi da je u film ulozen trud, ali moja kisela faca nakon kraja prijekcije mu ne zeli dat vise...
cak mi ni joker nije bas nesto osobito. previse sam slusala komentare drugih, ocekivala divote i ovo videno me prizemljilo. a batmanov glas... bio je iritantan na kratkim isjeccima koje sam gledala; ovdje mi je doslo da zacepim usi sam da ga ne slusam.
5/10
ocekivala sam da cu biti pozitivnih dojmova i osjecam se skroz bezveze i ko da sam dozivjela nista.
uvjeti u kojima sam ga gledala su bili ekstremni i ne bih ih pozelila nikome, te mi je to dodatno pokvarilo dojmove.
ne bih mu htjela dat malu ocjenu, jer se vidi da je u film ulozen trud, ali moja kisela faca nakon kraja prijekcije mu ne zeli dat vise...
cak mi ni joker nije bas nesto osobito. previse sam slusala komentare drugih, ocekivala divote i ovo videno me prizemljilo. a batmanov glas... bio je iritantan na kratkim isjeccima koje sam gledala; ovdje mi je doslo da zacepim usi sam da ga ne slusam.
5/10
- dr mladjo
- elrania
osoba s kojom sam bila je ciritala na glas svaku jokerivu rijec i prestao tek kad sam ga 3. put trazila da usuti vec jednom.
kraj mene desno se telefoniralo na mobitel, a lijevo su neke zene pricale.
lece su me smetale i oci pekle i uhvatila me glavobolja.
bilo je lose. od valjda 20. minute filma sam jedva cekala da zavrsi.
-
FilmTV
Uz ovakve uvjete mogla si gledati bilo koji film i bio bi ti govno.elrania wrote:osoba s kojom sam bila je ciritala na glas svaku jokerivu rijec i prestao tek kad sam ga 3. put trazila da usuti vec jednom.
- Scarface
FilmTV wrote:Uz ovakve uvjete mogla si gledati bilo koji film i bio bi ti govno.elrania wrote:osoba s kojom sam bila je ciritala na glas svaku jokerivu rijec i prestao tek kad sam ga 3. put trazila da usuti vec jednom.
Pretjeruješ, i ja san u kinu gleda masu filmova uz razne smetnje, šta dice, šta odraslih, i opet mi je dosta filmova bilo fenomenalno. Mada, konkretno za ovaj film, tribala bi ga pogledat ponovo jer zaslužuje malo više koncentracije od prosjeka.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
FilmTV
Možda tebi sve to ne znači ništa i možeš na ratištu ranjen gledat film sa zadovoljstvom, ali da mene kao elraniu peku oči 2 sata i usto me još boli glava, i Kum bi mi bio užasno naporan za gledat.Ghostface wrote:FilmTV wrote:Uz ovakve uvjete mogla si gledati bilo koji film i bio bi ti govno.elrania wrote:osoba s kojom sam bila je ciritala na glas svaku jokerivu rijec i prestao tek kad sam ga 3. put trazila da usuti vec jednom.
Pretjeruješ, i ja san u kinu gleda masu filmova uz razne smetnje, šta dice, šta odraslih, i opet mi je dosta filmova bilo fenomenalno. Mada, konkretno za ovaj film, tribala bi ga pogledat ponovo jer zaslužuje malo više koncentracije od prosjeka.
- maddjuro
- dr mladjo
- Scarface
FilmTV wrote:Možda tebi sve to ne znači ništa i možeš na ratištu ranjen gledat film sa zadovoljstvom, ali da mene kao elraniu peku oči 2 sata i usto me još boli glava, i Kum bi mi bio užasno naporan za gledat.Ghostface wrote:FilmTV wrote: Uz ovakve uvjete mogla si gledati bilo koji film i bio bi ti govno.
Da, meni to ne znači puno, neš ti velike stvari, malo glavobolje i peckanja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
mislim do jedno 108 je zadnji fightdr mladjo wrote:koliko traje dio s vampirima,oprilike..?Djuro21 wrote:bleach do 120 nastavka
ono s onim "vampirima je konačno završilo, sad se obračunavaju s ona 3 kapetana koji su otišli u onu holow dimenziju, sad se navodno neki "rat" sprema, dosta je zaniljivo postalo
I may be an idiot, but i am no fool.
-
filmofil
- jigsaw
Punisher: Hell Tickets (2008) - 4/5, hehe, jako zabavan kratki fan film redatelja Borisa Prolea iliti ''dragonhearta'' na ovom forumu. Film je podijeljen u 5 ili 6 kraćih dijelova koji govore o tome kako je Punisher završio u buksi. Osobno najbolji dio mi je četvrt sa snajperistom.
Iako je film bezbudžetan, vidi se kvaliteta i volja ljudi na projektu te da im se dodijelila neka kintica, posao bi naravno puno kvalitetnije obradili, jer oni to i mogu. Nedostatak filma su neki pokreti kamere, što prebrzi a što ih nema
, a gluma je solidna. U globalu mi se jako svidio film i baš je onako za uživanciju. Navire se i nastavak sudeći po kraju...