treći? šta nije ovo osim heata jedini njihov film...Ghostface wrote:dva legendrana glumca po treći put zajedno u filmu.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
-
filmofil
- Scarface
filmophil wrote:treći? šta nije ovo osim heata jedini njihov film...Ghostface wrote:dva legendrana glumca po treći put zajedno u filmu.
Drugi put molin te aj provjeri na imdb-u prije nego se ovako izlaneš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
filmophil wrote:da, ali tamo nisu imali nijednu scenu zajedno...ustvari nisu bili niti u istom vremenskom razdoblju tamo...dr mladjo wrote:a kum 2?filmophil wrote: treći? šta nije ovo osim heata jedini njihov film...
Aj molin te ne pričaj gluposti, zaboravija si na kuma i šta sad, ne tribaju ti ovakva blesava opravdanja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
nisam zaboravio na kuma...još kad sam pisao o filmu heat sam rekao da je to jedini film di se pojavljuju njih 2 zajedno...kum im ja ne priznajem jer nije to isto...Ghostface wrote:filmophil wrote:da, ali tamo nisu imali nijednu scenu zajedno...ustvari nisu bili niti u istom vremenskom razdoblju tamo...dr mladjo wrote:a kum 2?
Aj molin te ne pričaj gluposti, zaboravija si na kuma i šta sad, ne tribaju ti ovakva blesava opravdanja.
evo jedan primjer...imaš neki film x u kojem je glavni glumac đ i onda naprave nastavak tog filma x u kojem je glavni glumac žnj, ali prikažu flashbackove u kojima se pojavljuje glumac đ...znači po tebi đ i žnj glume zajedno u tom filmu?
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
filmophil wrote:nisam zaboravio na kuma...još kad sam pisao o filmu heat sam rekao da je to jedini film di se pojavljuju njih 2 zajedno...kum im ja ne priznajem jer nije to isto...Ghostface wrote:filmophil wrote: da, ali tamo nisu imali nijednu scenu zajedno...ustvari nisu bili niti u istom vremenskom razdoblju tamo...
evo jedan primjer...imaš neki film x u kojem je glavni glumac đ i onda naprave nastavak tog filma x u kojem je glavni glumac žnj, ali prikažu flashbackove u kojima se pojavljuje glumac đ...znači po tebi đ i žnj glume zajedno u tom filmu?
Da, glume, a ako si ti toliko glup da ne možeš to svatit, to je tvoj problem. Nije bitno da li su u radnji doista skupa, bitno da su u istom jebenom filmu!
-
filmofil
- dr mladjo
ali to je to..sad mi reci ovo-rade šerbedžijaje glumio u batman begins-u sceni mu c bale daje onaj njegov kaput.znači rade je glumio sam s baleom.nije glumio s neesonom,cainom,....?filmophil wrote:al to nije to!
kad se kaže da je glumio s nekim u filmu,misli se na filmski projekat opčenito a ne zajedničke scene..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
filmofil
ma znam, ali mi pričamo o de niru i al pacinu...2 najveće face ikada...ono u kumu nije prava stvar i zato im ja to ne priznam za zajednički film...na papiru su oni tamo zajedno glumili, ali nisu imali nijednu scenu skupa...
po vama je onda u alienu 2 sigurney weaver glumila sa cijelom glumačkom ekipom iz prvog dijela samo zato što su im slike i imena bile prikazane na početku filma! al to nije to...
EDIT: nemoj cameo šerbedžije uzimat za primjer
po vama je onda u alienu 2 sigurney weaver glumila sa cijelom glumačkom ekipom iz prvog dijela samo zato što su im slike i imena bile prikazane na početku filma! al to nije to...
EDIT: nemoj cameo šerbedžije uzimat za primjer
This is the Zodiac speaking.
- dr mladjo
pa navode li se glumci iz aliena uopče u 2.dijelu? NE.zato što i nisu glumili..zar je pojavljivanje slika sad dovoljno da možemo proglasit nekog da je glumio u filmu..filmophil wrote:ma znam, ali mi pričamo o de niru i al pacinu...2 najveće face ikada...ono u kumu nije prava stvar i zato im ja to ne priznam za zajednički film...
i ne samo na papiru več i odjavi,premijerama...na papiru su oni tamo zajedno glumili, ali nisu imali nijednu scenu skupa...
to je trivijalni primjer ali koji vrijedi. elijah wood i vigo mortense nisu glumili s c. lee u istom filmu...EDIT: nemoj cameo šerbedžije uzimat za primjer
o evo i ovaj primjer-ian mcelan i c lee nisu zajedno glumili u filmu povratak kralja jer u normalnoj verziji nemaju zajedničku scenu...
- elrania
- dr mladjo
elrania wrote:tropic thunder [2008]
uzivancija![]()
film je krcat mnostvom odlicnih glumaca s prekarizmaticnim nastupom gdje downeyu skidam kapu. bilo je osvjezavajuce iskustvo pogledati ovo i opcenito sam jako zadovoljna.
7,5/10
I got the TiVo! !!!!
uloga od mathewsa mi je ispala kao mala posveta jerry maguiru..
Ben X (2007)-drama o autističnom momku koji u MMORPG pkušava da nađe mir zbog čestog zezanja u školi...8/10