Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
A$H
dr mladjo wrote:Ghostface wrote:
Ti očito ne razlikuješ dojam o filmu i razumijevanje filma. Ja RAZUMIN zašto većina voli i cijeni TWBB, ka šta npr. mogu razumit zašto ljudi vole Picassa, ali to ne znači da se i meni sviđa u jednakoj mjeri. Napisa san već i ne znan zašto me baš vučeš za jezik, film je za mene obično smeće, ali dovoljno se dobro razumin u film i nikad neću reć da ovo nije kvalitetan film po objektivnim mjerilima, jer je i redatelj odličan, i Deno i Lewis su odradili uloge perfektno, čak je i sama ideja savršena, ali realizacija meni ne paše, i to je to.
ono wtf?pa mi svi ovdje govorimo objektivne ocjene.ako nam nešto ekstra smeta to naglasimo..ali ne smanjujemo mu ocjenu zbog toga..trebaju li svi vegetarijanci davat niže ocjene filmovima u kojima se jede meso...
potpis
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
dr mladjo
Knatchbull wrote: Čovjek je možda malo pretjerao jer ste napali njegov ukus.
naprotiv .ima on dobar ukus.prepoznao je kvalitetu režije,odlične uloge..ali da je napisao:'' film zaslužuje od 8-10 ocjenu ali ima tako meni iritantan lik da zbog njega više ne želim pogledat taj film...'' potpuno drugčija bi bila priča...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
elrania
madagascar [2005]
lemur king
totalno simpatican crtic

. bio mi je malo spor dok nisu dosli do broda/madagaskara i dok lemuri i pingvini nisu zazivjeli, no zbog njih je skroz fora. strgala sam se posteno na njihove mimike, dijaloge itd.
-
Boby
"Batman Begins"
Još jedno zagrijavanje za Dark Knighta. I po treći puta odličan film. Još samo da ima Elfmanovu glazbu. Možda danas posudim koju sezonu animirane serije o Batmanu. Grozno je kak mi je ova manija uhvatila
-
Knatchbull
dr mladjo wrote:Knatchbull wrote: Čovjek je možda malo pretjerao jer ste napali njegov ukus.
naprotiv .ima on dobar ukus.prepoznao je kvalitetu režije,odlične uloge..ali da je napisao:'' film zaslužuje od 8-10 ocjenu ali ima tako meni iritantan lik da zbog njega više ne želim pogledat taj film...'' potpuno drugčija bi bila priča...
ne mora značiti. film može imati odličnu režiju, kameru i glumu pa opet biti nekome loš zbog glupe priče, lošeg scenarija itd. Važan je ukupan dojam kojeg film ostavi na pojedincu na temelju kojeg on filmu daje ocjenu. Meni je Kum bezvezan film i nikad mu ne bih dao ocjenu veću od 5/10 pa mu ipak priznajem neke dobre strane baš kao što je i on priznao TWBB-u.
Evo još jednog primjera. Batman Begins je meni osrednji film a svi ga hvale.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Boby
Kaj te točno kod "Kuma" smeta?
-
Scarface
dr mladjo wrote:Knatchbull wrote: Čovjek je možda malo pretjerao jer ste napali njegov ukus.
Ma gle ljudi, znan da van nisan jasan šta nahvalin neke elemente filma a onda mu dam srozajuću ocijenu, al eto, lol za mladju s vegetarijancima, al nisi me uopće skužija. Moga san ja jednostavno napisat da mi je film smeće i bok, jer to i je, nego nisan tija ispast zatucani seljo (kako san ispa za Descent, jelte, jer san ga nemilice posra), pa san napisa da razumin zašto je nekima odličan. Nakon filma bija san bijesan šta san 2 i po ure gleda taj jad, i meni te stvari poput glume i atmosfere nisu igrale pozitivnu ulogu, ono šta mi je najvažnije je njegov smisao, i sve to je po meni za jedinicu. Ko me kuži, kuži, ne da mi se više pisat o ovome.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
elrania
sex an the city [2008]
film zbilja nije nista vise od 3x duze serije s istim motivima, karakterima i razradom price. jos je i odjeca razocaravajuca, a miranda je zesca od samanthe. ocekivala sam vise od sam

ne mogu rec da sam ocekivala vise od filma, al me ipak malo razocarano...al ipak, kad se bolje razmisli, nije mogao nista drugo ni pruziti.
-
john_constantine
elrania wrote:madagascar [2005]
lemur king
totalno simpatican crtic

. bio mi je malo spor dok nisu dosli do broda/madagaskara i dok lemuri i pingvini nisu zazivjeli, no zbog njih je skroz fora. strgala sam se posteno na njihove mimike, dijaloge itd.
o da, pingvini su prejaki, a tek kada dođu na antartiku - "koja pušiona"

Michel puši karu.
-
dr mladjo
ne znam jel gledao božično izdanje..osobito onu domaču verziju...
-
john_constantine
dr mladjo wrote:ne znam jel gledao božično izdanje..osobito onu domaču verziju...
ah, gledao sam to, ono, gomila psovanja... ma ne volim sikronizacije.
Michel puši karu.
-
dr mladjo
ma onakva sinkornizacija je i više no dobrodošla...
-
Scarface
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Knatchbull
Wanted
kao prvo, ovo je totalno kopija Matrixa i to loša. U matrixu barem znaš da se radi o SF-u i priča je 10x bolja a ovdje pretjeruju do te granice kada to više nije ni smješno. druga stvar, glavni lik je na početku vrlo simpatična osoba da bi se do kraja naravno pretvorila u coolera koji se preserava gdje god stigne

pozitivne strane filma su humor koji je posebice na početku filma solidan i neke glavne fore koje su recimo originalne(neću navoditi da ne bih spoilao). isto tako, specijalni efekti su solidno odrađeni.
3/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]