Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Knatchbull
The Spiderwick Chronicles
jako ugodno iznenađenje. nisam tip koji pretjerano voli bajke, al ova je odlična. Likovi su me oduševili, pogotovo ona dva mala zelena čuda koja pomažu glavnim likovima. šteta što mulci nisu bolje odglumili jer je scenarij jako zabavan
4,5/5
In Bruges
ajme dosade i napora. ne znam što su scenaristi htjeli od ovoga filma, ali nisu ništa uspjeli. niti je komedija(jednom sam se nasmijao), niti je drama(dijalozi su stupidni), niti je krimić(jedino ovo kako tako prolazi zadnjih pola sata) nego je jednostavno loše bacanje vremena a gluma je katastrofa.
1/5
User Rating: 8.1/10
jako ugodno iznenađenje. nisam tip koji pretjerano voli bajke, al ova je odlična. Likovi su me oduševili, pogotovo ona dva mala zelena čuda koja pomažu glavnim likovima. šteta što mulci nisu bolje odglumili jer je scenarij jako zabavan
4,5/5
In Bruges
ajme dosade i napora. ne znam što su scenaristi htjeli od ovoga filma, ali nisu ništa uspjeli. niti je komedija(jednom sam se nasmijao), niti je drama(dijalozi su stupidni), niti je krimić(jedino ovo kako tako prolazi zadnjih pola sata) nego je jednostavno loše bacanje vremena a gluma je katastrofa.
1/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- A$H
ja ga nisam ni dovrsio, dosada ziva od film...Knatchbull wrote: In Bruges
1/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
- Knatchbull
isti lik koji je pohvalio In Bruges, pohvalio je i The Mist... ja i on bi se vječno svađalidr mladjo wrote:pogledaj žuti titl i imdb.same pohvale za film.od glume,dijaloga..sve..kako ovim gore ne paše ne znam...
razlika u ukusima
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Scarface
Kung fu panda- 10/10- stari koji premoćan crtić, radnja preuzeta od SW-a, al užitak je legendaran. Bija san ga gledat ode u Cinestara s ujakon prije po ure, preludo.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
a vidis meni The Mist super, ali ovo...Knatchbull wrote:isti lik koji je pohvalio In Bruges, pohvalio je i The Mist... ja i on bi se vječno svađalidr mladjo wrote:pogledaj žuti titl i imdb.same pohvale za film.od glume,dijaloga..sve..kako ovim gore ne paše ne znam...![]()
![]()
razlika u ukusima
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- HorrorHR
- Site Admin
odličan mi film. kada sam ga prvi put gledao baš dugo nisam osjetio takvu napetostelrania wrote:joy ride [2001]
nisam znala kamo da ovo strpam pa nek bude ipak tu, jer mi je film prije triler neg horror.
i to sasvimdobar... svida mi se poprilicno tema koja se obradila i odvijanje price je dovoljno napeto da me ostavi zadovoljnom.
bas mi je dobro sjeo.