Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
Onda ovaj pod obavezno čim prije...Boby wrote:Sorry, ne gledah. Imam još dosta vesterna za pogledatijohn_constantine wrote:A Divlju hordu?Boby wrote: Isto odličan film samo uvijek mogu bez problema staviti "Kuma" ispred "Bilo Jednom U Americi" dok mi je ispred ovog bilo koji vestern teško staviti
- dr mladjo
Kathy Griffin: Straight to Hell (2007) i Kathy Griffin: Everybody Can Suck It (2007) -dva vrlo dobra stand up nastupa..eh da još nabavim Kathy Griffin: My Life on the D-List...
Kenny vs. Spenny prva sezona-kenny je jedan od najdijaboličnijih osoba ikad..onako čovjeku u facu lagat i varat ga...
Kenny vs. Spenny prva sezona-kenny je jedan od najdijaboličnijih osoba ikad..onako čovjeku u facu lagat i varat ga...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
The Quick and the Dead - jako zabavan i odličan (moderni) western uz dobre poteze kamerama, obratima, akcijom, revolveraškim obračunima, dobrim glumcima, režijom, dobrom radnjom i revenge tematikom. A tek russel crowe u zadnjih par minuta filma pucnjave ili konačni obračun + par tragičnih scena. Hm, ne znam da li da dam 4/5 ili 5/5...
Michel puši karu.
-
Unreal
Ultimate Avengers-solidan anim unatoč dosta problema. Animcija i režija je dobra i akcije ne fali pa je zabava garantirana,ali film je dosta plitak. Imaš pun kurac likova i ne stigneš ih dobro karakterizirati. Jedino Capetan america i Bruce Banner (Hulk) su solidno izvedeni likovi dok su ostali baš iritantni (poput onog debila koj se povečava) ili površinski obrađeni,šteta što Thor nije dobo više vremena na ekranu a cool je lik.Ali ajde kao što rekao zabavno je i bitka u kojoj Hulk prebije sve Avengere je prejebena.
4/5
-
Unreal
Batman (1989)-ako uspijem pogledat ću sve moderne batman filmove prije Dark knighta. Ovaj film mi je zasada sjeo kao najbolji u serijalu vidjet ću hoće li returns ili begins ga uspjeti srušiti(forever i robin nemaju šanse koliko znam) i onda će biti još zanimljivo vidjeti dali će Dark knigt uspjeti biti najbolji Batman film.
5/5
-
Unreal
- Scarface
Hancock- 10/10- očekiva san nekakvu sprdnju sa superherojima, kad ono prava epska priča, predobro, taj twist je samo poboljša film, ne znan zašto vam smeta toliko.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
- A$H
Dragonrage wrote:Hmmm...zanimljiv spoj ocjene i komentara haha...A$H wrote:Stargate Continuum - 4/5 slabo...jako slabo...ostao sam nekako razocaran...![]()
pa to je Stargate...da je film cisto sranje nebi mu mogao dat ispod 3 ocijnu..
ma uglavnom nisam napisao, ali gore mislim na pricu..kaj mi nije legla...ali gluma, akcija, efekti, muzika...da ne spominjem kaj opet dolazi Jack O'Neill...kaj se opet bore protiv Goa'uld-a..i to jednog od meni omiljenih Ba'al-a...e to sve zasluzuje ocijenu 4....da je prica malo zanimljivija i ne toliko natrpana nepotrebnim stvarcicama..bila bi ocijena veca...valjda..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Boby
"Clovefield"
Tek sam ga sada pogledao. Dugo bio skeptičan po pitanju ovog filma i uspostavilo se bez ikakvog razloga. Ne sjećam se kada su mi likovi djelovali ljudskije nego u ovom filmu. Na kraju, film toliko oduševi da se u potpunosti zaboravi kako je kamera uključena u situacijama u kojima inače nikako ne bi bila
Tek sam ga sada pogledao. Dugo bio skeptičan po pitanju ovog filma i uspostavilo se bez ikakvog razloga. Ne sjećam se kada su mi likovi djelovali ljudskije nego u ovom filmu. Na kraju, film toliko oduševi da se u potpunosti zaboravi kako je kamera uključena u situacijama u kojima inače nikako ne bi bila