da ja sam ga zavolio jos gledajuci njegove yakuza filmove iz 90ih..kasnije je poceo sarat po svim zanrovima i u svakome je bio odlican i unio nesto novo...a ovo oko mangi nisam siguran..mange nisam citao..ali bas cu sad potrazit di ima za skinut i koliko je toga u pitanju...Ghostface wrote:A$H wrote:da otvorih nedavno topic za film..odlican je..napisah tamo da se vec radi na nastavku...Miike je car..Ghostface wrote:Crows episode 0- 10/10- gleda san ga ima par tjedana, jučer po drugi put, nejverojatno dobar film, koji balans životne drame i ludilo akcije, ma divota. Naša san mangu na onemanga.com pa ću vidit šta je bilo s likovima dalje, pretpostavljan da je Genji uspija zavladat Suzuranom.
Definitvno moj najdraži redatelj (još od Audicije). Ovaj prequel je samo u filmu, nema mange o tome, jel'da, dakle, Miike je sam nadogradija priču unazad za likove u mangi.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:da ja sam ga zavolio jos gledajuci njegove yakuza filmove iz 90ih..kasnije je poceo sarat po svim zanrovima i u svakome je bio odlican i unio nesto novo...a ovo oko mangi nisam siguran..mange nisam citao..ali bas cu sad potrazit di ima za skinut i koliko je toga u pitanju...Ghostface wrote:A$H wrote: da otvorih nedavno topic za film..odlican je..napisah tamo da se vec radi na nastavku...Miike je car..
Definitvno moj najdraži redatelj (još od Audicije). Ovaj prequel je samo u filmu, nema mange o tome, jel'da, dakle, Miike je sam nadogradija priču unazad za likove u mangi.
Aj pa javi ako nađeš nešto više. Ja san naša ovo: http://www.onemanga.com/Crows/, ne znan je li to sve.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- metallicat
taj film je lolčinajohn_constantine wrote:Machine girl - E ovaj film je pravi primjer onoga što je trebao biti Kill Bill. Trash, jeftini efekti, puno krvi i komadanja tijela, jednostavna radnja, ženske i puno akcije. Makar isto ima svojih problema kao nategnutost radnje. Ne bi škodilo da je 15 – 20 minuta kraći…

-
filmofil
- dr mladjo
Kelly's Heroes (1970) -prava je šteta što se ne snimaju više ovaki filmovi kod nas..8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- dr mladjo
uhvatili me nešto dokumentarci-One Shot One Kill (1995) o vojni snajperistima te Nazi America: A Secret History (2000) o povijesti nacizma u SAD-u...
- john_constantine
- john_constantine
ma najjače mi je ono kod kuće kada majka sprži njezinu ruku, a ona joj poslije zabije nož u glavu dok povraća vlastita crijeva i bljuvotinu na sinovu glavu u juhu.metallicat wrote:taj film je lolčinajohn_constantine wrote:Machine girl - E ovaj film je pravi primjer onoga što je trebao biti Kill Bill. Trash, jeftini efekti, puno krvi i komadanja tijela, jednostavna radnja, ženske i puno akcije. Makar isto ima svojih problema kao nategnutost radnje. Ne bi škodilo da je 15 – 20 minuta kraći…da traje pol h bi bio ok. još sinkronizirano..
![]()
Michel puši karu.
- metallicat
- dr mladjo
pogledao 2 odlična stand up nastupa od dave chappella - Dave Chappelle: Killin' Them Softly (2000) te Dave Chappelle: For What It's Worth (2004)
- john_constantine
- Scarface
- Knatchbull
- Scarface
Street kings- 9/10- premoćan film, neki će reć predvidljiv, dosadan i neoriginalan, a ja kažen, hell yea, bija je pravi užitak gledat ga. Ko god kaže da Keanu ne zna glumit, nek lupa glavon o zid. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.