Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- metallicat
-
filmofil
- Asfodel
- Asfodel
E kad sam ja to negdje prije pol godine gledala na nekom dojč programu i tak fino ja gledam i uskoro kraj filma i jedva čekam da počnem plakat i tad baš dođe neki tatin prijatelj sjedne kraj mene i praktički se prodere: "I kako si ti?!"metallicat wrote:edward scissorhands - kako bi vi zagrebpčanirekli, fakat nisam dugo gledala ovaj film. tužan filmić..al su znatiželjne one babuskare
4,5/5
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Aryx
ok film ali me se nije bas dojmiometallicat wrote:edward scissorhands - kako bi vi zagrebpčanirekli, fakat nisam dugo gledala ovaj film. tužan filmić..al su znatiželjne one babuskare
4,5/5
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- dr mladjo
Hancock (2008)-još jedan vrlo dobar američki film o superjunacima.stvarno su upali u dobar niz..ne očekujte čistu komediju.ima humora ali i dosta drame(koja je uvijek dobro došla) 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Decadentor
-
Hec
di si ga gledo? u kinu il si nabavio film? mislim da jos nije doso dvd ripdr mladjo wrote:Hancock (2008)-još jedan vrlo dobar američki film o superjunacima.stvarno su upali u dobar niz..ne očekujte čistu komediju.ima humora ali i dosta drame(koja je uvijek dobro došla) 8/10
"Six strings to cover fear..."
- metallicat
- Scarface
Crows episode 0- 10/10- gleda san ga ima par tjedana, jučer po drugi put, nejverojatno dobar film, koji balans životne drame i ludilo akcije, ma divota. Naša san mangu na onemanga.com pa ću vidit šta je bilo s likovima dalje, pretpostavljan da je Genji uspija zavladat Suzuranom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
da otvorih nedavno topic za film..odlican je..napisah tamo da se vec radi na nastavku...Miike je car..Ghostface wrote:Crows episode 0- 10/10- gleda san ga ima par tjedana, jučer po drugi put, nejverojatno dobar film, koji balans životne drame i ludilo akcije, ma divota. Naša san mangu na onemanga.com pa ću vidit šta je bilo s likovima dalje, pretpostavljan da je Genji uspija zavladat Suzuranom.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:da otvorih nedavno topic za film..odlican je..napisah tamo da se vec radi na nastavku...Miike je car..Ghostface wrote:Crows episode 0- 10/10- gleda san ga ima par tjedana, jučer po drugi put, nejverojatno dobar film, koji balans životne drame i ludilo akcije, ma divota. Naša san mangu na onemanga.com pa ću vidit šta je bilo s likovima dalje, pretpostavljan da je Genji uspija zavladat Suzuranom.
Definitvno moj najdraži redatelj (još od Audicije). Ovaj prequel je samo u filmu, nema mange o tome, jel'da, dakle, Miike je sam nadogradija priču unazad za likove u mangi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.