Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- elrania
swordfish (2001)
ocekivah vise... film ima dosta razlicitih elemenata u sebi i rezultira nefokusiranim slaganjem istih, te mi ne sjeda bas dobro.
cak mi ni travolta nije bio dobar u ovoj ulozi, a inace odlicno odglumi negativca. sve mi je nekako prosjecno i dosadnjikavo.
u drugu ruku, soundrack je odlican.
ocekivah vise... film ima dosta razlicitih elemenata u sebi i rezultira nefokusiranim slaganjem istih, te mi ne sjeda bas dobro.
cak mi ni travolta nije bio dobar u ovoj ulozi, a inace odlicno odglumi negativca. sve mi je nekako prosjecno i dosadnjikavo.
- john_constantine
ma ja sam zapamtio samo onu scenu na početku, eksplozija glave i desetak sređenih policajaca i uništena vozila uz slow motion kameru koja se okreće. Efektna scena...elrania wrote:swordfish (2001)
Michel puši karu.
- dr mladjo
Suicide Club (2005)-nakon što 50ak učenica izvrši kolektivno samoubojstvo u podzemnoj željeznici policija istražuje motive..ah zanimljiva ideja ali loša realizacija...previše filozofiranja,nerješenih misterija..6/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Sedmak
HM...mislim da je ova tema za NON HORORE!!!dr mladjo wrote:Suicide Club (2005)-nakon što 50ak učenica izvrši kolektivno samoubojstvo u podzemnoj željeznici policija istražuje motive..ah zanimljiva ideja ali loša realizacija...previše filozofiranja,nerješenih misterija..6/10
-
FilmTV
Pa ne baš, složili smo se da Saw može ići pod horrore pa s time može i Suicide Club.Sedmak wrote:HM...mislim da je ova tema za NON HORORE!!!dr mladjo wrote:Suicide Club (2005)-nakon što 50ak učenica izvrši kolektivno samoubojstvo u podzemnoj željeznici policija istražuje motive..ah zanimljiva ideja ali loša realizacija...previše filozofiranja,nerješenih misterija..6/10
EDIT: zajebo sam se, krivi topic sam gledao!
Last edited by FilmTV on 02 Jul 2008, 20:32, edited 1 time in total.
- dr mladjo
ali ovo nije topik o horrorima..ma iskreno nisam se baš osječao da gledam horror.istina bilo je kao nekih spooky scena i krvi..ali ne znam.ubog gl ideje bi trebao da bude drama..Pa ne baš, složili smo se da Saw može ići pod horrore pa s time može i Suicide Club.
ma nije valjda problem ako sam ga stavio u topik o nehororima
-
FilmTV
dr mladjo wrote:ali ovo nije topik o horrorima..ma iskreno nisam se baš osječao da gledam horror.istina bilo je kao nekih spooky scena i krvi..ali ne znam.ubog gl ideje bi trebao da bude drama..Pa ne baš, složili smo se da Saw može ići pod horrore pa s time može i Suicide Club.
ma nije valjda problem ako sam ga stavio u topik o nehororima
- Scarface
john_constantine wrote:ma ja sam zapamtio samo onu scenu na početku, eksplozija glave i desetak sređenih policajaca i uništena vozila uz slow motion kameru koja se okreće. Efektna scena...elrania wrote:swordfish (2001)
A tek kad Jackmanu ona ženska puši dok on mora probit neki kod.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Da, i on uspije u tomeGhostface wrote:john_constantine wrote:ma ja sam zapamtio samo onu scenu na početku, eksplozija glave i desetak sređenih policajaca i uništena vozila uz slow motion kameru koja se okreće. Efektna scena...elrania wrote:swordfish (2001)
A tek kad Jackmanu ona ženska puši dok on mora probit neki kod.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
- A$H
Factotum - 4.5/5 odlican film sa odlicnim Matt Dillon-om...volim ovakve filmove
Vantage Point - 4/5 eto nije bas neka originalna ideja..ali je prica odlino sastavljena i napeta...svakako jedan od najboljih trilera u zadnje vrijeme..
Vantage Point - 4/5 eto nije bas neka originalna ideja..ali je prica odlino sastavljena i napeta...svakako jedan od najboljih trilera u zadnje vrijeme..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr mladjo
ajd mi samo reci koja je svrha ovog filma?svaka čast na glumi ali koja je glavna ideja tog filma?A$H wrote:Factotum - 4.5/5 odlican film sa odlicnim Matt Dillon-om...volim ovakve filmove
- dr mladjo
Wanted (2008)-ah na žalost još jedan kino rip..shot em up za 2008 8/10
The Wild (2006)-iskreno ne znam tko je od koga krao.madagascar ili the wild..veoma slično likova ali gl premisa je različita..6,5/10
The Wild (2006)-iskreno ne znam tko je od koga krao.madagascar ili the wild..veoma slično likova ali gl premisa je različita..6,5/10