Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2008, 03:42

Chaos theory- 3/5- skroz solidna dramedija, dobri glumci, lipa pouka, ništa posebno ali zabavno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

jigsaw

Post by jigsaw » 17 Jun 2008, 15:47

Ghostface wrote:Chaos theory- 3/5- skroz solidna dramedija, dobri glumci, lipa pouka, ništa posebno ali zabavno.
Meni je solidan film. Gledao sam ga nedavno pa mogu reći.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Jun 2008, 17:20

The incredible hulk (2008)-osobno mi je bolji od jedinice, vjerojatno zato što je kraći, radnja je dobra, ne kompliciraju previše sve u svemu ocjena 6/10.

P.S. ironman se pojavljuje u filmu
I may be an idiot, but i am no fool.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 17 Jun 2008, 21:02

Djuro21 wrote:The incredible hulk (2008)-osobno mi je bolji od jedinice, vjerojatno zato što je kraći, radnja je dobra, ne kompliciraju previše sve u svemu ocjena 6/10.
znači tebi ang lee hulk ima manju ocjenu od 6?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2008, 21:20

dexter season 2 - puno bolje od prve sezone, likovi na koje se navikneš, novi likovi kao ta lila, sjajan rasplet zadnje epizode, napeta radnja sve do samoga kraja, neočekivani obrati. Jedino što manjka ubojstava, u prvoj sezoni je u skoro svakoj epizodi ubijao kriminalce, a ovdje samo nekoliko. A tek završetak, i to njegovo razmišljanje. Kakav će zapravo biti u trečoj sezoni? :D
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2008, 21:40

the pirates of dark water #1 the quest
joj sto obozavam ovaj crtic. zadnji put sam ga gledala s kojih 7-8 god. odlicna prica, super likovi, glasovi, te je vizualno odlican. me loves pirates 8)

idem sad na gossip girl

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2008, 21:59

elrania wrote:the pirates of dark water #1 the quest
joj sto obozavam ovaj crtic. zadnji put sam ga gledala s kojih 7-8 god. odlicna prica, super likovi, glasovi, te je vizualno odlican. me loves pirates 8)

idem sad na gossip girl

E taj crtić je stvarno zakon, pravi piratski fantasy. Aj baš me zanima kakva će ti bit Gossip girl, jel imaš cilu sezonu?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2008, 22:01

imam pola prve sezone.
frendica mi uvalila da gledam pa ce mi dat ostatak kad ona dovrsi. kaze da je odlicno i da se lako navukla :)

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2008, 22:08

dr mladjo wrote:
Djuro21 wrote:The incredible hulk (2008)-osobno mi je bolji od jedinice, vjerojatno zato što je kraći, radnja je dobra, ne kompliciraju previše sve u svemu ocjena 6/10.

Meni Lee jednostavno nije lega. Previše je stavija naglasak na previranja Brucea Bannera, a premalo na samu agresivnost bića koje se u njemu rađa (unatoč završnoj ludnici) i podvojenost, triba je tu ipak bit i neki arch enemy, publika je većinski ostala razočarana jer je očekivala nabrijani akcić s obziron na to da se radi o Hulku, a dobila je malo žešću dramu. Tribalo je to bit bolje uravnoteženo. Tako da je meni Angov Hulk 5 od 10, a ovaj novi ću uskoro pogledat.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Jun 2008, 23:03

Ghostface wrote:
dr mladjo wrote:

Meni Lee jednostavno nije lega. Previše je stavija naglasak na previranja Brucea Bannera, a premalo na samu agresivnost bića koje se u njemu rađa (unatoč završnoj ludnici) i podvojenost, triba je tu ipak bit i neki arch enemy, publika je većinski ostala razočarana jer je očekivala nabrijani akcić s obziron na to da se radi o Hulku, a dobila je malo žešću dramu. Tribalo je to bit bolje uravnoteženo. Tako da je meni Angov Hulk 5 od 10, a ovaj novi ću uskoro pogledat.
potpisujem, a i film je predugačak
I may be an idiot, but i am no fool.

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2008, 23:51

elrania wrote:imam pola prve sezone.
frendica mi uvalila da gledam pa ce mi dat ostatak kad ona dovrsi. kaze da je odlicno i da se lako navukla :)

Istina, još su najbolje zadnje 4 epizode. Mislin, serija je za cure, ali ja san se isto navuka- wtf? :lol:

dr mladjo

Post by dr mladjo » 18 Jun 2008, 00:01

Djuro21 wrote:
vi shvačate da je redatelj bio ang lee a ne john woo ili jerry bruckheimer?žalite se što je netko pokušao od običnog akcijskog blockbustere učinit nešto bolje,vrijedno razmišljanja?

GreenHornet

Post by GreenHornet » 18 Jun 2008, 00:32

"Enter the dragon"
8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 18 Jun 2008, 00:52

dr mladjo wrote:
Djuro21 wrote:
vi shvačate da je redatelj bio ang lee a ne john woo ili jerry bruckheimer?žalite se što je netko pokušao od običnog akcijskog blockbustere učinit nešto bolje,vrijedno razmišljanja?

Reka san da je griješka već u izboru njega za redatelja, on očito i ne zna drukčije nego tražit dubokoumnost u svemu, i prema tome, nije za njega režiranje nečeg ka šta je strip ekranizacija.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 18 Jun 2008, 01:02

znači stripovske ekranizacije bi trebale samo da budu bjesomučne akcijske scene,nikakvo razmišljanje?je..s činjenicu što je dobar dio ljudi hulka smatrao jednom od boljih stripovskih ekranizacija,izdižuči je iz sfere blockbustera čak do umjetnosti?pa hulk je bio grčka tragedija..
on očito i ne zna drukčije nego tražit dubokoumnost u svemu, i prema tome, nije za njega režiranje nečeg ka šta je strip ekranizacija.
došlo je vrijeme da mi počnemo drugčije gledat na strip ekranizacij.nije do redatelja več gledatelja..

My Wife Is a Gangster 3 (2006)-eto naletim i ja na neki loš,prosječan azijski film. i to koreansko-hingkongška produkcija..loša gluma,isforsiran humor,loši negativci,...iskreno jedina vrijedno gledanja je Qi Shu :prayer: .uh kad je se sjetim u forest of death(također loš film ali ona je bombon) 5/10

Post Reply