ma trojka je isto luda..sam uvod u avionu sam umirao od smijeha...pogledaj ...Aryx wrote:nisam trojku gledao ali cuo sam da nije bas nesto , netko gledao ?Dragonrage wrote:Ćeš si uzeti onda i trojku koja je sad na kioske izašla?Aryx wrote:Torrente 8.5/10
Torrente 2 7.5/10
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Betmen
The.Elite.Squad http://www.imdb.com/title/tt0861739/
WOW!!!! film je prejeben, ima onog stiha iz The city of god, ali ovaj puta gledamo priču sa strane policije...
obavezno pogledati
WOW!!!! film je prejeben, ima onog stiha iz The city of god, ali ovaj puta gledamo priču sa strane policije...
obavezno pogledati
- Scarface
Superhero movie- 2/5- a ne znan, bolji od Date i Epic movie, al naravno lošiji od Scary movie. Sve u svemu, solidna parodija, uglavnom se koncentrira na Spideya, i neman nekih većih primjedbi, al je ipak sve to malo bljutavo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
death proof (2007)
the shit!
bilo je i vrijeme da ovo pogledam, jer sam se vec 3x posvetila planet terroru, a ovo nikako da uhvatim. nisam ocekivala ovakvo nesto i puna sam pozitivnih dojmova; film potpuno je drugaciji od pt-a, ali opet jednako ziv i poseban.
russell je predobar u ulozi stuntmana mikea, a zenski likovi su takkoder zbilja dobro odabrani. i pohvala dijalozima...
jedino mi tarantino izgleda sve ljigavije
the shit!
bilo je i vrijeme da ovo pogledam, jer sam se vec 3x posvetila planet terroru, a ovo nikako da uhvatim. nisam ocekivala ovakvo nesto i puna sam pozitivnih dojmova; film potpuno je drugaciji od pt-a, ali opet jednako ziv i poseban.
russell je predobar u ulozi stuntmana mikea, a zenski likovi su takkoder zbilja dobro odabrani. i pohvala dijalozima...
jedino mi tarantino izgleda sve ljigavije
- Scarface
-
GreenHornet
- Asfodel
-
filmofil
- Betmen
88 minuta http://www.imdb.com/title/tt0411061/
moram priznati da iako sam 2 puta zaspao uz film, 3 put sam ga pogledao skroz i uopce nije los.
Naprotiv dosta je napeta radnja.... nije remek djelo ali spada u zanimljivije
moram priznati da iako sam 2 puta zaspao uz film, 3 put sam ga pogledao skroz i uopce nije los.
Naprotiv dosta je napeta radnja.... nije remek djelo ali spada u zanimljivije
-
John_Ryder
- Knatchbull
About a Boy
znam da nije uputno prvo pročitati knjigu pa pogledati film, ali ovo je katastrofalno ekranizirano. Radnja donekle prati knjigu, ali toliko površno i krivo da ću sad potražit što sam Hornby misli o ovome. Zadnjih 20-ak minuta je potpuni promašaj, bit knjige uopće nije prenesen nego su ga pretvorili u pouku "kako preživjeti u školi za autsajdere". 1,8/5
znam da nije uputno prvo pročitati knjigu pa pogledati film, ali ovo je katastrofalno ekranizirano. Radnja donekle prati knjigu, ali toliko površno i krivo da ću sad potražit što sam Hornby misli o ovome. Zadnjih 20-ak minuta je potpuni promašaj, bit knjige uopće nije prenesen nego su ga pretvorili u pouku "kako preživjeti u školi za autsajdere". 1,8/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Dragonrage