Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 08 Apr 2008, 03:04

Knatchbull wrote:X-files prvu sezonu - genijalno od početka do kraja. Dana i Fox su predobar par; on je avanturist koji je spreman u sve povjerovati makar malo iritira što obično sve pogodi iz prve a ona je doktorica i znanstvenik hladne glave koja glumi Foxovu protutežu racionalnim razmišljanjem. još uvijek su predani svom poslu i nema isticanja Danine ženstvenosti a Fox na trenutke ispada kao mladi zanesenjak. Sporedni glumci su izvrsni, u nekim epizodama čak i briljantni... 8)
mora da se šališ?pa prva sezona je jedanko loša kao zadnje.velika večina radnje je pokradena..tek se u od 2 sezone može govoriti o odličnosti..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Aryx

Post by Aryx » 08 Apr 2008, 05:29

Repo Man 7/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Apr 2008, 09:49

dr mladjo wrote:
Knatchbull wrote:X-files prvu sezonu - genijalno od početka do kraja. Dana i Fox su predobar par; on je avanturist koji je spreman u sve povjerovati makar malo iritira što obično sve pogodi iz prve a ona je doktorica i znanstvenik hladne glave koja glumi Foxovu protutežu racionalnim razmišljanjem. još uvijek su predani svom poslu i nema isticanja Danine ženstvenosti a Fox na trenutke ispada kao mladi zanesenjak. Sporedni glumci su izvrsni, u nekim epizodama čak i briljantni... 8)
mora da se šališ?pa prva sezona je jedanko loša kao zadnje.velika večina radnje je pokradena..tek se u od 2 sezone može govoriti o odličnosti..
Prije 4.-5.-6...ajde i 3...hehe

PS: ja ne bih ovu seriju svrstavao u non-horror...pa bilo je tu svačega...od aliena, čudovišta, vukodlaka...dakle i horror elemenata...i to dosta.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 08 Apr 2008, 10:13

ma več od 2.sezone su dobili veči buđet pa je sve ljepše i bolje ispalo..hmm bilo bi vrijeme da dovršim gledanjae serije.bio sam satvio na pola 2.sezone..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Apr 2008, 10:19

dr mladjo wrote:ma več od 2.sezone su dobili veči buđet pa je sve ljepše i bolje ispalo..hmm bilo bi vrijeme da dovršim gledanjae serije.bio sam satvio na pola 2.sezone..
Ja stao na četvrtoj...i nikako da počnem sa petom sezonom jer nisam još uvijek nabavio filma, a peta sezone se izravno nadovezuje na film pa mi bez veze da počnem gledati 5 sezonu a da nisam film pogledao...ponovno. Ali ništa zato hehe...počeo sam gledati prvu sezonu "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex" :)

Knatchbull

Post by Knatchbull » 08 Apr 2008, 11:47

dr mladjo wrote:mora da se šališ?pa prva sezona je jedanko loša kao zadnje.velika večina radnje je pokradena..tek se u od 2 sezone može govoriti o odličnosti..
nope, meni se svidjelo. zaboravio sam spomenuti odličnu glazbu, super mi je zvuk mjehurića u napetim situacijama...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

A$H

Post by A$H » 08 Apr 2008, 13:24

Dragonrage wrote:
dr mladjo wrote:ma več od 2.sezone su dobili veči buđet pa je sve ljepše i bolje ispalo..hmm bilo bi vrijeme da dovršim gledanjae serije.bio sam satvio na pola 2.sezone..
Ja stao na četvrtoj...i nikako da počnem sa petom sezonom jer nisam još uvijek nabavio filma, a peta sezone se izravno nadovezuje na film pa mi bez veze da počnem gledati 5 sezonu a da nisam film pogledao...ponovno. Ali ništa zato hehe...počeo sam gledati prvu sezonu "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex" :)
a rekao si da si stao na 5. sezoni :lol: , jer cekas film..a film se nadovezuje na 6. sezonu..ne 5....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 08 Apr 2008, 13:27

Alvin and the Chipmunks - 3.5/5 zabavna komedijica za ubit vrijeme i dosadu..

Miami Vice - 3.8/5 moglo je puno bolje..na djelove dosadno i pregrst nepotrbnih scena kao da je sve nabacao samo da traje preko 2 sata...lose...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Apr 2008, 14:12

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
a rekao si da si stao na 5. sezoni :lol: , jer cekas film..a film se nadovezuje na 6. sezonu..ne 5....
Joj da...zajeb... 8) 8) :lol:
A$H wrote:Miami Vice - 3.8/5 moglo je puno bolje..na djelove dosadno i pregrst nepotrbnih scena kao da je sve nabacao samo da traje preko 2 sata...lose...
Meni je dobar...mogao je biti bolji i nije dobar ko Heat...ali dobar je...

A$H

Post by A$H » 08 Apr 2008, 14:18

i meni je bio nakon prvog gledanja u kinu.. ali sad nakon gledanja na DVDu nije ni priblizno dobar kako ga pamtim..jos je to ok film, ali ne kakav je bio u pocetku..

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Apr 2008, 14:19

A$H wrote:i meni je bio nakon prvog gledanja u kinu.. ali sad nakon gledanja na DVDu nije ni priblizno dobar kako ga pamtim..jos je to ok film, ali ne kakav je bio u pocetku..
E vidiš ja nisam još imao drugo gledanje tog filma hehe 8) :lol:

Freddy

Post by Freddy » 08 Apr 2008, 14:53

dr mladjo wrote:
kaj si ti normalan....prve 2 sezone najbolje....ostale također izvrsne....premu x-filesu imam najveći respect što se tiće i filmova i serija.......dobro...možda tebi prva sezona nije nešto...to je tvoje mišljenje...kad su ubili u prvoj sezoni glavnog pomagača Mulderu na onom mostu i sve je ostalo nerazriješeno....i doslovno pola amerike je poludilo...Cris Carter nije mogo spavat od toliko poziva...ista stvar sa drugom sezonom...druga sezona mi je čak možda i bolja od prve,ali to zbilja za mrvicu,dok treča i četvrta onda slijede...i baš mi ide sve redosljedom osim 8.sezone koja mi je malo bolja od 7,pa čak i 6.sezone...ali sve u svemu x-files če mi ostat najbolja serija...jer kad vidiš ko sve stoji iza oga....samo trebaš pratit....ak ti se malo spava,rađe ne gledaj...baš moraš biti koncentriran....i onda uživaš u svim sezonama,sad sam ponovo počeo gledat sve sezona nakon mj.dana kad sam pogledo 9.sezonu :lol: :lol: :freddy:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Apr 2008, 15:05

Ma ni u ludilu...Evo ja sam pogledao sve sezone do pete i to nedavno...jednu za drugom...i prva mi nije bila čak niti među prve tri...peta meni za sada najbolja...pa onda ove ostale. Prva je bila još onako kao bi se to reklo "u fazi eksperimenta"...izrađivale su se stvari, određivali pravci u kojem će serija ići...pa čak je i sam Carter rekao da tu još nije znao kaj točno želi...tek je s drugom sezonom odredio neki smjer i stvari su polako sjedale na svoje mjesto. Iako ta oprva sezona ima nekih svijetlih momenata i neke od najpoznatijih epizoda kao što su Tooms, Ice, Darkness Falls...

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Apr 2008, 16:30

ma ice je prejadna kopija The thinga.... :roll:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Apr 2008, 16:44

john_constantine wrote:ma ice je prejadna kopija The thinga.... :roll:
Hommage..hommage :wink: ...to je i sam Carter rekao... :wink:

Post Reply