Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Mar 2008, 14:08

GreenHornet wrote:"Shooter" sa odličnim Wahlbergom.
Osobno možda najbolji akcijski film zadnjih godina.
9/10
Meni dosta loše...niš novo, niš specijalno i još k tome ima pregršt glupih i nepotrebnih fora...2,5/5. Baš sam ga i ja gledao ovaj vikend po drugi put...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 26 Mar 2008, 14:13

Dragonrage wrote:
9/10
Meni dosta loše...niš novo, niš specijalno i još k tome ima pregršt glupih i nepotrebnih fora...2,5/5. Baš sam ga i ja gledao ovaj vikend po drugi put...
očito nisam gledao dobre akcije u zadnje vrijeme,pa... :wink:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Mar 2008, 14:33

GreenHornet wrote:
Dragonrage wrote:
9/10
očito nisam gledao dobre akcije u zadnje vrijeme,pa... :wink:
Vjerojatno...evo ti moje detaljno viđenje filma....budeš vidio na kakve propuste konkretno mislim... :wink:

http://www.popcorn.hr/recenzije/view/619/

GreenHornet

Post by GreenHornet » 26 Mar 2008, 15:06

filmophil wrote:football factory 4/5...drugi put gledao i još uvijek mi je jeben...bolji od green streeta sigurno...
po meni je najveći minus GSE sto u 4-5 masovnih tucnjava i nitko nije priveden...a dobro se zna kakvi su zakoni u britaniji oko toga...
moja ocjene su:
FF 4,5/5
GSH 3,8/5
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 Mar 2008, 15:17

Juno "SPOILERI"
solidna gluma je jedini adut, mulci su dobro odradili posao. velika zamjerka ide reakciji roditelja na obavijest o trudnoći. reagirali su kao da to nije ništa čudno za šesnaestogodišnjakinju. u nastavku filma sam nastojao zanemariti tu glupost i prepustiti se filmu kao komediji, ali to nije moguće jer se na prvoj reakciji roditelja bazira ostatak filma. ipak dovoljan broj komičnih situacija mu daje prolaznu ocjenu 3/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Hec

Post by Hec » 26 Mar 2008, 18:42

Hitman - pa mogu rec da je super u usporedbi s igricom :D 7/10

Rambo 4 - "killing is easier than sleeping" :D :D 10/10

Vorador

Post by Vorador » 26 Mar 2008, 19:06

The Wicker Man - originalna verzija. 3,5/5 Solidan film. Dosta spor ali ne smeta jer su atmosfera i ambijent dobri. Soundtrack isto super. Film, doduše izgleda malo sirovo...

Boby

Post by Boby » 26 Mar 2008, 21:59

Knatchbull wrote:
Boby wrote:@metallicat - čim ga pogledam odmah ću napisat svoje dojmove samo kaj se bojim da ću morati pričekati da dođe u videoteku jer sam ispucao sve isprike da si žensku vodim u kino na horrore
SPOILER
Inače po pitanju "Disturbie" se ne bih složio da se od početka ništa ne događa; već na samome početku imaš gadnu prometnu nesreću, pa onda napetost glavnog lika na nastavi a film je i rađen da postepeno postaje napetiji (isto je radio i Hitchcock). Film je po dosta toga bedast i ljigav ali je neuporedivo bolji naspram raznih novijih smeća kaj se kod nas uvoze. Sjeti se samo, ak si gledala, "Cry Wolf" ili "Turistas" i gomile recentnijih horroraca o životinjama kao glavnim negativcima. "Disturbia" je po meni film vrijedan gledanja za svakog ljubitelja horrora i trillera; solidan i niš više od toga
SPOILERnapetost glavnog lika na nastavi? uopće to nisam primjetio ni osjetio a ona prometna na početku je jedina dobra scena u filmu. poslije toga imaš sat vremena ganjanja one mulice i probleme s mamom. eventualno pred kraj filma se nešto događa, ali nedovoljno jer je ostatak filma naporan. Glupo mi je uspoređivati filmove samo da bi jedan od njih dobio veću ocjenu.
tko voli nek izvoli :wink:
Pa filmove je potrebno uspoređivati, kao i sve ostalo, da bi se znalo razaznat kaj je bolje, kaj gore. To što je gomila filmova gora od "Disturbie" ne čine ga zato dobrim filmom već filmom koji je bolji od njih i koji na temelju toga ne zaslužuje da ga se smatra promašajem. A vaši razlozi da se u filmu ništa ne događa ne idu u prilog tome da film ne valja. Pa ni u Carpenterovom Halloweenu se na početku, izuzev ubojstva, ne događa ništa u idućih sat vremena pa je opet po mnogim kritičarima najbolji horror svih vremena. Slično vrijedi i za filmove poput "Suspirie". Ne smatram "Disturbiu" odličnim filmom ali daleko je on od smeća

jigsaw

Post by jigsaw » 26 Mar 2008, 22:05

Dragonrage wrote:Meni dosta loše...niš novo, niš specijalno i još k tome ima pregršt glupih i nepotrebnih fora...2,5/5. Baš sam ga i ja gledao ovaj vikend po drugi put...
potpis. 2/5

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Mar 2008, 22:51

harvey birdman, genijalna vrtana serja novije rproizvodnje, parodira likove iz crtića 70tih nadalj , crtiće kao scoby doo, jogy bear, flinstons ...

serija je smješna da sam se zahvaljujući njoj zalio pićem nekolko puta kolko sam se smijao

upravo završih s prvom sezonom anime serije ranma 1/2 jedna od boljih animea koje sam gledao isto dosta duhovita
I may be an idiot, but i am no fool.

Scarface

Post by Scarface » 28 Mar 2008, 02:23

Hot rod- 5/5- ovako dobru komediju nisan gleda od Waiting! 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 28 Mar 2008, 11:39

Moram spavat', andjele - 3/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 28 Mar 2008, 13:17

the warriors...malo da se podsjetim sam ga pogledao i naravno uživao kroz cijeli film...prebrzo mi je prošlo tih sat i pol...jedina zamjerka ide na loše fajtove i neuvjerljive udarce...ocjena 4/5
This is the Zodiac speaking.

bakero

Post by bakero » 28 Mar 2008, 13:47

[quote="Cannibalist"]Hitman - pa mogu rec da je super u usporedbi s igricom :D 7/10

jel oćeš reć da je igra loša ili da je film dobro obuhvatio igru?

meni je film solidan, mislim da je moga i bit bolja kakvu je podlogu u igri imao!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Mar 2008, 13:49

bakero wrote:
Cannibalist wrote:Hitman - pa mogu rec da je super u usporedbi s igricom :D 7/10
jel oćeš reć da je igra loša ili da je film dobro obuhvatio igru?

meni je film solidan, mislim da je moga i bit bolja kakvu je podlogu u igri imao!
Mogao je biti mrvicu bolji...ali ni ovako nije nimalo loš...jedna od najboljih ako ne i najbolja game ekranizacija do sada...osobno kao veliki fan igre (to i Max Payne serijal su mi najjači) nisam ostao razočaran...

Post Reply