Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- maddjuro
star werck in the pirking. predobra startrek parodija. sat i pol čistog smjeha. svakako pogledati
http://www.starwreck.com/download.php odavde ga možete downlodat(film je uplodan), il preko p2p-a. imte i titlove za skinut, pošto je film na nizozemskom.
http://www.starwreck.com/download.php odavde ga možete downlodat(film je uplodan), il preko p2p-a. imte i titlove za skinut, pošto je film na nizozemskom.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
zbog bolesti sam sada prikovan na ležaj, pa sam iskoristio priliku da pogledam skupljene VHS - o ve.
Bullit - odličan, zanimljiv akcijski triler s dobrom scenom vožnje.
Riddickove kronike - isto zabavan nastavak koji mi je čak i bolji od originala, ali borba je sva u kaosu. Ništa se ne može pratiti, a kamoli vidjeti što se događa. To su baš traljavo izveli.
Bullit - odličan, zanimljiv akcijski triler s dobrom scenom vožnje.
Riddickove kronike - isto zabavan nastavak koji mi je čak i bolji od originala, ali borba je sva u kaosu. Ništa se ne može pratiti, a kamoli vidjeti što se događa. To su baš traljavo izveli.
Michel puši karu.
- Dragonrage
- A$H
Film je Bullett,to gledam i na glupom RTL-u neznaju napisat točan zaziv filma..ime glavnog junaka je Bullitt zato se i film tak zove..john_constantine wrote:zbog bolesti sam sada prikovan na ležaj, pa sam iskoristio priliku da pogledam skupljene VHS - o ve.![]()
Bullit - odličan, zanimljiv akcijski triler s dobrom scenom vožnje.![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena