Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Studeni

Post by Studeni » 28 Feb 2008, 12:20

A$H wrote:City On Fire - 4.5/5 super film..a Tarantino kod mene tone sve dublje i dublje u govna po originalnosti...nakon Faster Pussycat Kill Kill,sve zakon scene iz Reservoir Dogs-a je ukrao iz ovog filma spoileri (napucavanje sa policijom po ulici koja dolazi tokom pljacke, kraj kad pljackasi nisane jedan u drugoga jer je netko medu njima drot,isto optuzivanje tko je drot od strane sefa,drot pobere isto metak u trbuh,pucanje iz 2 pistolja na policijski auto na isti nacin kako je to radio i Mr. White...) end
ahh, Ringo Lam....Tarantino žešća lopina, bio i ostao....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

filmofil

Post by filmofil » 28 Feb 2008, 12:41

a scena mučenja? uvodni razgovor za stolom? k-billy? little green bag dok ekipa ide ulicom? kraj kada svi izginu?

to je sve tarantino...i nemojte mi pljuvat po tarantinu jer nije on snimio samo reservoir dogs...
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 28 Feb 2008, 15:25

filmophil wrote:a scena mučenja? uvodni razgovor za stolom? k-billy? little green bag dok ekipa ide ulicom? kraj kada svi izginu?

to je sve tarantino...i nemojte mi pljuvat po tarantinu jer nije on snimio samo reservoir dogs...
ajde ne pjeni se..svatko ima pravo na misljenje i moje je gore..nisam nigdje ni rekao da je sve scene iz filma kopirao, ali neke scene i cijeli plot filma je, isto kao i ono sto mi je uvijek bilo cool u filmu da su u crno/bjeloj kombinaciji odijla..ali i to je pokradeno iz A Better Tomorrow II.. i eto upravo je jos malo dublje potonuo...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

bakero

Post by bakero » 28 Feb 2008, 16:06

John Rambo - odlično!!!!!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Feb 2008, 18:01

raising arizona - zabavna akcijska komedija... Ovo je drugi film od braće coen koji mi se dopao, prvi je fargo. :wink:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 28 Feb 2008, 18:16

john_constantine wrote:raising arizona - zabavna akcijska komedija... Ovo je drugi film od braće coen koji mi se dopao, prvi je fargo. :wink:
da gledah i ja jucer..onaj biker mi je krvav..izgleda kao da je iz Mad Max-a ispao..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Feb 2008, 19:29

A$H wrote:
john_constantine wrote:raising arizona - zabavna akcijska komedija... Ovo je drugi film od braće coen koji mi se dopao, prvi je fargo. :wink:
da gledah i ja jucer..onaj biker mi je krvav..izgleda kao da je iz Mad Max-a ispao..
je, i ja sam isto pomislio na mad max. :D :lol: Ma prejaki lik. A nicholas cage je čak ispao i više nego komičan.
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 29 Feb 2008, 02:01

Rambo (2008) -znao sam da če bit nasilan..ali ovoliko.nadmašio je sva moja očekivanja..10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Dragonrage

Post by Dragonrage » 29 Feb 2008, 10:10

dr mladjo wrote:Rambo (2008) -znao sam da če bit nasilan..ali ovoliko.nadmašio je sva moja očekivanja..10/10
hehehe...još jedna zadovoljna mušterija :D :D :lol:

dr mladjo

Post by dr mladjo » 29 Feb 2008, 13:49

Dragonrage wrote: hehehe...još jedna zadovoljna mušterija :D :D :lol:
od sad njega uzimam kao mjerilo za nasilnost filma..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Studeni

Post by Studeni » 29 Feb 2008, 14:25

A$H wrote:
filmophil wrote:a scena mučenja? uvodni razgovor za stolom? k-billy? little green bag dok ekipa ide ulicom? kraj kada svi izginu?

ajde ne pjeni se..svatko ima pravo na misljenje i moje je gore..nisam nigdje ni rekao da je sve scene iz filma kopirao, ali neke scene i cijeli plot filma je, isto kao i ono sto mi je uvijek bilo cool u filmu da su u crno/bjeloj kombinaciji odijla..ali i to je pokradeno iz A Better Tomorrow II.. i eto upravo je jos malo dublje potonuo...
ma sam se usosio u jednom intervjuu gdje je toliko pričao o City on fire u superlativima, a pred sam kraj skoro pa prizanje rip off...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

sikeone

Post by sikeone » 29 Feb 2008, 17:24

A$H wrote:

Tarantino nikada nije krio fascinaciju honkoškim filmovima i to to je svojevrsni homage tim redateljima

sikeone

Post by sikeone » 29 Feb 2008, 17:27

Road house- odličan trash akcija iz osamdesetih koja imasve što se traži fajt, aute ,cice i supercool Patricka Swayzea u ulozi izbacivača 5/5 :D

FilmTV

Post by FilmTV » 29 Feb 2008, 19:32

sikeone wrote:Road house- odličan trash akcija iz osamdesetih koja imasve što se traži fajt, aute ,cice i supercool Patricka Swayzea u ulozi izbacivača 5/5 :D
Macan je nauljen u tom filmu :D

Vorador

Post by Vorador » 29 Feb 2008, 23:18

Andrei Rublev; Solaris; The Mirror

- impresivni filmovi. Među najljepšima što sam gledao. Dosta teški ,zahtjevni i dugački, zahtjevaju konstantnu pozornost te ih je potrebno više puta pogledati i proučavati. Pogotovo The Mirror. Andrei Rublev me impresionirao s vizualne strane zbog svoje, brutalne, realnosti. The Mirror također očarava svojim breathtaking kadrovima, bogatstvom boja i lijepom crno-bijelom fotografijom. Ludnica.

Post Reply