Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
Dancer in the Dark (2000)-e ovo je več bilo zanimljivo..odavno ovako depresivan/mjuzikls nisam vidio.svaka pohvala trieru za originalnost.o bjork sve najbolje.. 8,5/10
Hercules (1997).prosječan disney film..6/10
Hercules (1997).prosječan disney film..6/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
Tex willer and the lord of the deep - zabavan špageti western. Ono, ne baš previše vjerna ekranizacije epizode s Texom, ali ima podosta scena iz te epizode. Hrpa likova iz stripa kao Morisco, kit karson, Tiger, Euzebio... I dosta dobro utjelovljeni. Uz hrpu zabavnih western scena pucnjava, tučnjava i dinamita. 
Michel puši karu.
- Vorador
meni je ovo bilo ful dosadno ili jednostavno nisam bio odgovarajuće raspoložen taj danjohn_constantine wrote:Tex willer and the lord of the deep - zabavan špageti western. Ono, ne baš previše vjerna ekranizacije epizode s Texom, ali ima podosta scena iz te epizode. Hrpa likova iz stripa kao Morisco, kit karson, Tiger, Euzebio... I dosta dobro utjelovljeni. Uz hrpu zabavnih western scena pucnjava, tučnjava i dinamita.
- Vorador
The Silence of the Lambs - opet. 5/5 Odličan film. S obzirom da sam nedavno gledao Manhunter uvidio sam dosta sličnosti s ovim filmom a budući da je Red Dragon (njega tek trebam pogledati) remake Manhuntera (valjda) imamo 3 filma o Hannibalu Lecteru sa sličnom pričom. Slijedi Hannibal - opet - koji mi je svojevremeno bio loš a s obzirom da sam ga gledao dosta davno nadam se da ću promjeniti mišljenje, zatim Red Dragon kojega još nisam gledao i na kraju Hannibal Rising za kojega nisam čuo baš neke pohvale a meni djeluje baš OK.
- john_constantine
tebi je ionako skoro svaki film dosadan.Vorador wrote:meni je ovo bilo ful dosadno ili jednostavno nisam bio odgovarajuće raspoložen taj danjohn_constantine wrote:Tex willer and the lord of the deep - zabavan špageti western. Ono, ne baš previše vjerna ekranizacije epizode s Texom, ali ima podosta scena iz te epizode. Hrpa likova iz stripa kao Morisco, kit karson, Tiger, Euzebio... I dosta dobro utjelovljeni. Uz hrpu zabavnih western scena pucnjava, tučnjava i dinamita.
Michel puši karu.
- Betmen
Rambo http://www.imdb.com/title/tt0462499/
fakat dobar film, nije mi se jedino svidjela gluma u pocetku nes mi jednostavno nije sjelo
Alvin and the Chipmunks http://www.imdb.com/title/tt0952640/
malo veselja nakon klanja i masakriranja
fakat dobar film, nije mi se jedino svidjela gluma u pocetku nes mi jednostavno nije sjelo
Alvin and the Chipmunks http://www.imdb.com/title/tt0952640/
malo veselja nakon klanja i masakriranja
- Vorador
odakle ti to?john_constantine wrote:tebi je ionako skoro svaki film dosadan.Vorador wrote:meni je ovo bilo ful dosadno ili jednostavno nisam bio odgovarajuće raspoložen taj danjohn_constantine wrote:Tex willer and the lord of the deep - zabavan špageti western. Ono, ne baš previše vjerna ekranizacije epizode s Texom, ali ima podosta scena iz te epizode. Hrpa likova iz stripa kao Morisco, kit karson, Tiger, Euzebio... I dosta dobro utjelovljeni. Uz hrpu zabavnih western scena pucnjava, tučnjava i dinamita.
-
John_Ryder
- Boby
"Hannibal" je meni dobar film; dosta kritičara ga pljuje zato kaj su očekivali nešto što će konkurirati jaganjcimaVorador wrote:The Silence of the Lambs - opet. 5/5 Odličan film. S obzirom da sam nedavno gledao Manhunter uvidio sam dosta sličnosti s ovim filmom a budući da je Red Dragon (njega tek trebam pogledati) remake Manhuntera (valjda) imamo 3 filma o Hannibalu Lecteru sa sličnom pričom. Slijedi Hannibal - opet - koji mi je svojevremeno bio loš a s obzirom da sam ga gledao dosta davno nadam se da ću promjeniti mišljenje, zatim Red Dragon kojega još nisam gledao i na kraju Hannibal Rising za kojega nisam čuo baš neke pohvale a meni djeluje baš OK.