Nisi...john_constantine wrote:Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film.![]()
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
- Vorador
A$H wrote:bilo bi sramota da se rasplakao...ajde da je klinac..ali ovako..Asfodel wrote:Ni ja nisam plakala, iako mi je film prekrasan, iako sam ga gledala kao klinka u kinu i nikad poslije (šteta), naime kad je bio taj tužni trenutak - baš sam htjela plakat, al je neki kreten klinac u kinu na sav glas zaplakao uz vrisak: "Aaaaaaaaa, umro laaaav!!!" I onda smo se svi pukli gromoglasno smijat.......Nikad to neću zaboravit, kak mi je taj mali uništio doživljaj tuge...john_constantine wrote:Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film.![]()
![]()
![]()
inače, crtić mi je baš dobar. disnijev klasik he he. takve više na rade nažalost. sve neke kompjutorske animacije
- elrania
rambo (2008)
moram rec wow... zbilja sam uzivala tokom cijelog filma
zadnji put sam ramba gledala negdje jos u osnovnoj i vec zaboravih koliko sam ga voljela tada, tako da sam sad izasla iz dvorane sretna ko malo dijete
ocekivala sam da ce biti jako dobar, buduci da ga hvale na sve strane, ali ovakvom dozivljaju se nisam nadala
najrade bih ga opet isla gledati

moram rec wow... zbilja sam uzivala tokom cijelog filma
zadnji put sam ramba gledala negdje jos u osnovnoj i vec zaboravih koliko sam ga voljela tada, tako da sam sad izasla iz dvorane sretna ko malo dijete
ocekivala sam da ce biti jako dobar, buduci da ga hvale na sve strane, ali ovakvom dozivljaju se nisam nadala
najrade bih ga opet isla gledati

- dr mladjo
A Mob Story(2007) - prosjek prosjeka.plačeni ubojica,kriminalci..ništa osobito 6/10
Caché (2005)-precijenjen film.za triler očekivao sam više misterije a bogme i bolje rješenje..čak je i motiv francuskih problema s emigrantima slab...8/10
Lucky Number Slevin (2006)-i pri drugom gledanju lucy lie je preslatka..8/10
Running Scared (2006)-e ovako se rade pravi filmovi:nasilje, golotinja,psovke..kad se več dobija R oznaka treba se iči do kraja...9/10
Hard Candy (2005)-još uvijek odlčan triler.sve pohvale za ellen page..sad mi samo ostaje da je vidim u juno.. 9,5/10
Caché (2005)-precijenjen film.za triler očekivao sam više misterije a bogme i bolje rješenje..čak je i motiv francuskih problema s emigrantima slab...8/10
Lucky Number Slevin (2006)-i pri drugom gledanju lucy lie je preslatka..8/10
Running Scared (2006)-e ovako se rade pravi filmovi:nasilje, golotinja,psovke..kad se več dobija R oznaka treba se iči do kraja...9/10
Hard Candy (2005)-još uvijek odlčan triler.sve pohvale za ellen page..sad mi samo ostaje da je vidim u juno.. 9,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Betmen
we own the night http://www.imdb.com/title/tt0498399/
dobar, malo naivna prica ali nacin na koi je napravljeno je dosta impresivno
dobar, malo naivna prica ali nacin na koi je napravljeno je dosta impresivno
- Asfodel
- AlabamaSmokeOne
- dr mladjo
sinoč me uhvatilo gledanje ratnih filmova pa sam pogledao 2 odlične antiratne drame-Empire of the Sun (1987) te Welcome to Dongmakgol (2005).oba odlična na potpuno različit način.lijepo se bilo podsjetit bale u mlađim danima..a dongmakgol je jedno od najljepših mjesta za život..još od miyazakijevih filmova nisam vidio ovako ugodno mjesto za život..a tek upotreba slow motiona,pa završnica..empire 9,5/10 a welcome 10/10(welcome se ipak može gledat svake godine)
Dogville (2003)-prvi film od triera i več mi se sviđa.ideja i realizacija -sve za pet 9/10.večeras je na redu manderley..
Dogville (2003)-prvi film od triera i več mi se sviđa.ideja i realizacija -sve za pet 9/10.večeras je na redu manderley..
- metallicat
- Scarface
- dr mladjo
iskreno ne znam šta ima toliko zbunjujuče u filmu.cijeli svijet prikazan u malom gradiču,sve ljudske mane..osobito zadnja razmišljanja caana i kidmanice..metallicat wrote: ja taj film ne razumijem, pa mi nije niti dobar. razmišljala sam još jednom al mi se neda nekako..