Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Boby

Post by Boby » 19 Jan 2008, 23:11

Unreal wrote:
Boby wrote:
Asfodel wrote:Lemony Snicket Niz nesretnih događaja - nikad mi se to nije dalo gledat jer sam čitala to još kao klinka, ali zapravo zabavno :)
Nisam čital knjige ali film sam po sebi mi je bolji od Harry Pottera (iako knjige o Potteru volim)
Ma ne da su današnji fanatsy ili avanturistički filmovi loši,ali nekako su mi baš svi tipično za djecu. Nema više zakon sirovih filmova kao Conan the Barbarian,Excalibur,Highlander i itd. :roll:
Ja te filmove inače izbjegavam (Conana volim) ali čini mi se da Gospodar prstenova i nije baš za djecu

Boby

Post by Boby » 19 Jan 2008, 23:18

"Mr Brooks"

Sve u svemu dosta dobar film. Odlična izvedba Kevin Costnera; već dugo nisam pogledao ovako dobar triler. Jedina zamjerka mi je Demi Moore i ne toliko njezina gluma koliko njezin lik. Dok je na svim ostalim poljima film dosta realističan i (za razliku od većine ostalih) serijskog ubojicu nastoji pokazati kao čovjeka s emocijama i vrlinama a ne kao čudovište lik Demi Moore je sveden na tipičan klišej o revnoj policajki koja slijedi svoje instinkte i tako riješava slučajeve prelazaći i okvire procedure koju primjenjuju stvarni policajci

elrania

Post by elrania » 19 Jan 2008, 23:29

man on fire (2004)

izvrstan film... nacin snimanja me se najvise dojmio, atmosfera je odmah na drugom mjestu i onda dolazi denzelova performansa
pocetak je kao malo sporiji, no kao takav je apsolutno taman te lijepo odgovara burnom kraju izvedenom na miran i dirljiv nacin

Vorador

Post by Vorador » 20 Jan 2008, 02:13

m.a.s.h. ok film. očekivao sam mnogo više. malo me podsjetio na mccabe & mrs miller koji sam prije gledao.

Boby

Post by Boby » 20 Jan 2008, 02:16

Vorador wrote:m.a.s.h. ok film. očekivao sam mnogo više. malo me podsjetio na mccabe & mrs miller koji sam prije gledao.
E kakav je taj McCabe & Mrs. Miller? Već ga dugo želim pogledati. Znam da ima odličan soundtrack budući da je Altman ubacio Cohenove pjesme

Vorador

Post by Vorador » 20 Jan 2008, 02:52

Boby wrote:
Vorador wrote:m.a.s.h. ok film. očekivao sam mnogo više. malo me podsjetio na mccabe & mrs miller koji sam prije gledao.
E kakav je taj McCabe & Mrs. Miller? Već ga dugo želim pogledati. Znam da ima odličan soundtrack budući da je Altman ubacio Cohenove pjesme
meni je taj film fantastičan. među najdražima. totalno neobičan vestern i stvarno poseban film. ovaj mash me malo podsjeća na njega s obzirom na to kako je koncipirana radnja.

Unreal

Post by Unreal » 20 Jan 2008, 13:15

Boby wrote:
Unreal wrote:
Boby wrote: Nisam čital knjige ali film sam po sebi mi je bolji od Harry Pottera (iako knjige o Potteru volim)
Ma ne da su današnji fanatsy ili avanturistički filmovi loši,ali nekako su mi baš svi tipično za djecu. Nema više zakon sirovih filmova kao Conan the Barbarian,Excalibur,Highlander i itd. :roll:
Ja te filmove inače izbjegavam (Conana volim) ali čini mi se da Gospodar prstenova i nije baš za djecu
Ja te filmove ne bi izbjegavao :wink: . Conan i Excalibur jesu sirovi i dosta nasilni filmvi koliko se sječam,ali nikako loši. Highlander več nije toliko nasilan film,ali zbog ludog glavnog negativca i rezanja glave baš nije za djecu mlađu od 7 godina. BTW ono što sam htio reči je da mi današnji takvi tipovi filmova več postaju malo zamorni i nemaju baš nego magiju kao oni old scool fanatsy filmovi.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2008, 13:24

Unreal wrote:
Boby wrote:
Unreal wrote: Ma ne da su današnji fanatsy ili avanturistički filmovi loši,ali nekako su mi baš svi tipično za djecu. Nema više zakon sirovih filmova kao Conan the Barbarian,Excalibur,Highlander i itd. :roll:
Ja te filmove ne bi izbjegavao :wink: . Conan i Excalibur jesu sirovi i dosta nasilni filmvi koliko se sječam,ali nikako loši. Highlander več nije toliko nasilan film,ali zbog ludog glavnog negativca i rezanja glave baš nije za djecu mlađu od 7 godina. BTW ono što sam htio reči je da mi današnji takvi tipovi filmova več postaju malo zamorni i nemaju baš nego magiju kao oni old scool fanatsy filmovi.
Daj nemoj srati! Ja sam baš toliko imao kada sam gledao taj film. :D
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 20 Jan 2008, 13:46

john_constantine wrote:
Pa ja sam imao 6 kada sam Conana :lol: ,ma kada bolje razmislim filmovi su u današnje vrjeme za sve uzraste

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2008, 14:02

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
Pa ja sam imao 6 kada sam Conana :lol: ,ma kada bolje razmislim filmovi su u današnje vrjeme za sve uzraste
:lol:

Ma imaš pravo, više nema onog pravog štiha 80 - tih, danas je sve prenapuhano kao beowulf, kralj škorpiona i slični filmovi...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2008, 16:31

Cradle 2 the Grave - solidan akcić.
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 20 Jan 2008, 17:29

mash-vrlo dobar ali nije odličan.sad jel to do previše razbačene radnje ili su mi draži likovi iz serije..8/10
thirteen -vrlo dobar..nije kontraverzan kao kids...8/10
i am the legend - dobra prva polovica filma ali kraj zezne..više bih volio da se film držao predloška pa da ima opravdano ono ''legend''..7/10

ricky gervais animal and politics-animal je još uvijek bolji od politics 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Knatchbull

Post by Knatchbull » 20 Jan 2008, 17:36

dr mladjo wrote:ricky gervais animal and politics-animal je još uvijek bolji od politics 9/10
stavio skidat 8) 8)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Unreal

Post by Unreal » 20 Jan 2008, 18:42

john_constantine wrote:Cradle 2 the Grave - solidan akcić.
meni je to baš glup film i ne onako glup i zabavan u smislu Transportere nego baš glup film koj se previše ozbiljno shvača i DMX mi ide na živce :roll:

jigsaw

Post by jigsaw » 20 Jan 2008, 18:43

Gledao Hrvatska - Slovenija, solidan film.

Post Reply