E sad već zajebavašUnreal wrote:E tu imaš pravo,onda je moja greška gledajući po tom izgleda.Dragonrage wrote: Onda definitivno imaš krivo viđenje toga šta je to gay look. To što se danas svako malo kaže da je netko gay jer ima zalizanu frizuricu ili nosi fancy obleku je produkt današnjeg vremena kad je taj pojam gay toliko (pre)napuhan i svi ga se svako malo hvataju, i većinom nepotrebno i bez veze...
Makar ono prvo kaj sam rekao i dalje vrjedi ipak, kako znaš da u Hard Targetu ne glumi geya,nije nigdje spomenuto jel je ili nije?Dragonrage wrote:Ma je, ali opet...glupo mi je kad kažeš da lik izgleda gay u tom filmu kad to nipošto nije...bacaš ljagu na ostavštinu koju ne treba dirati haha![]()
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
-
Unreal
Dragonrage wrote:E sad već zajebavašUnreal wrote:E tu imaš pravo,onda je moja greška gledajući po tom izgleda.Dragonrage wrote: Onda definitivno imaš krivo viđenje toga šta je to gay look. To što se danas svako malo kaže da je netko gay jer ima zalizanu frizuricu ili nosi fancy obleku je produkt današnjeg vremena kad je taj pojam gay toliko (pre)napuhan i svi ga se svako malo hvataju, i većinom nepotrebno i bez veze...
Makar ono prvo kaj sam rekao i dalje vrjedi ipak, kako znaš da u Hard Targetu ne glumi geya,nije nigdje spomenuto jel je ili nije?Dragonrage wrote:Ma je, ali opet...glupo mi je kad kažeš da lik izgleda gay u tom filmu kad to nipošto nije...bacaš ljagu na ostavštinu koju ne treba dirati haha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne,ali zbilja teško je reči dali jel lik kojeg glumi u Hard targetu gey ili nije . Nije nigdje pokazano dali voli žene ili ne?
- Dragonrage
O C´moon...čim ti razbijaš glavu...Unreal wrote:Dragonrage wrote:E sad već zajebavašUnreal wrote: E tu imaš pravo,onda je moja greška gledajući po tom izgleda.
Makar ono prvo kaj sam rekao i dalje vrjedi ipak, kako znaš da u Hard Targetu ne glumi geya,nije nigdje spomenuto jel je ili nije?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne,ali zbilja ne teško je reči dali jel lik kojeg glumi u Hard targetu gey ili nije . Nije nigdje pokazano dali voli žene ili ne?
ali ak baš hoćeš objašnjenje skini workprint verziju i saznat ćeš jel je ili nije. Na žalost više ne mogu pronaći taj clip na you tubeu, iako je bio tamo pa ti ne mogu to sada razjasniti...
- Dragonrage
Zapravo evo...našao sam clip...tkz. deleted love scene...ne ševe se ali eto...poljubac je tu, svijeće...romantika, ali moš si mislit kaj je bilo nakon kaj se kadar zatamnio LOL ( kaj se mene tiče i bolje da su to izbacili, sam bi usporilo film)
http://fandamme.vandammefan.net/ds_ht.htm
-
Unreal
Ok nije GeyDragonrage wrote:Zapravo evo...našao sam clip...tkz. Deleted love scene...ne ševe se ali eto...poljubac je tu, svijeće...romantika LOL ( kaj se mene tiče i bolje da su to izbacili, sam bi usporilo film)
- Dragonrage
Thank you...i rest my caseUnreal wrote:Ok nije GeyDragonrage wrote:Zapravo evo...našao sam clip...tkz. Deleted love scene...ne ševe se ali eto...poljubac je tu, svijeće...romantika LOL ( kaj se mene tiče i bolje da su to izbacili, sam bi usporilo film)
http://fandamme.vandammefan.net/ds_ht.htmMa ionako je to samo film pa nije mi ni toliko važno i cura ne izgleda baš nešto
- elrania
pirates of the caribbean: dead man's chest (2006)
solidan nastavak, iako nista preocaravajuce
prica nije losa, stvorovi koji se javljaju su zanimljivi, te opcenito volim gusare pa mi je film bio zabavan i brzo su mi prosla ta 2,5h
jedino mi se nikako ne svida keirin lik, al ajd, tako treba biti...
depp je opet predobar u ulozi j. sparrowa i veselim se skorom gledanju 3. nastavku cisto da vidim kako ce sve zavrsiti
prica nije losa, stvorovi koji se javljaju su zanimljivi, te opcenito volim gusare pa mi je film bio zabavan i brzo su mi prosla ta 2,5h
jedino mi se nikako ne svida keirin lik, al ajd, tako treba biti...
depp je opet predobar u ulozi j. sparrowa i veselim se skorom gledanju 3. nastavku cisto da vidim kako ce sve zavrsiti
- Scarface
American pie 6: Beta house- 7/10- totalno lud film, ali od 5 (četvorka još ajde) ovaj serijal je posta poput serije, i prava Američka pita su prva 3 dijela koja su mi svaki remekdjelo, četvorka je ajmo reć bonus, al petica i šestica već postaju ono čisto brutalno perverzne, nema više onog humora specifičnog za prva 3 dijela koji bi te doslovno nasmija do suza i prepoznatljivih scena, već se sve nekako baziralo na čistoj perverziji, pa su dojmovi više u obliku gađenja nego smijanja. Al eto, nije loše. Joj, da se bar The Stifler (Sean William Scott) vrati, ma zapravo svi iz originalne postave za još jedan film ovih mi je njegovih rođaka pun kufer. Jedino je Jim's dad aka Mr. Levenstein faca. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Za Keiru se slažem ali za Deppa mi nije jasno što to ljudi točno vide. Dobio nominaciju za ulogu u kojoj se nema kaj glumiti; napravi par grimasa i to je to. Možda zaslužuje nominaciju za najbolju šminku ali teško da tu ima nešto od glume standarnih kandidata za Oscaraelrania wrote:pirates of the caribbean: dead man's chest (2006)
jedino mi se nikako ne svida keirin lik, al ajd, tako treba biti...![]()
-
John_Ryder
Ghostface wrote:American pie 6: Beta house- 7/10- totalno lud film, ali od 5 (četvorka još ajde) ovaj serijal je posta poput serije, i prava Američka pita su prva 3 dijela koja su mi svaki remekdjelo, četvorka je ajmo reć bonus, al petica i šestica već postaju ono čisto brutalno perverzne, nema više onog humora specifičnog za prva 3 dijela koji bi te doslovno nasmija do suza i prepoznatljivih scena, već se sve nekako baziralo na čistoj perverziji, pa su dojmovi više u obliku gađenja nego smijanja. Al eto, nije loše. Joj, da se bar The Stifler (Sean William Scott) vrati, ma zapravo svi iz originalne postave za još jedan film ovih mi je njegovih rođaka pun kufer. Jedino je Jim's dad aka Mr. Levenstein faca.
Točno to.
- elrania
@boby: meni se poprilicno svida njegova nonsalantnost i tendencija koristenja vrckastih pokreta, nacina govora, grimasa...
nisam zaludeni obozavatelj deppa - vidjeh poveci broj muskog roda koji ga voli vise nego ja - ali mi je draga pojava u filmovima
jedan je od onih osoba koje bas zrace i dosta je karizmatican
ali eto, ukusi i dozivljaji se razlikuju
nisam zaludeni obozavatelj deppa - vidjeh poveci broj muskog roda koji ga voli vise nego ja - ali mi je draga pojava u filmovima
- Boby
Meni se inače Depp sviđa kao glumac i nije loše odglumio tu svoju ulogicu ali smatram da takva uloga nije zaslužila nominaciju za Oscaraelrania wrote:@boby: meni se poprilicno svida njegova nonsalantnost i tendencija koristenja vrckastih pokreta, nacina govora, grimasa...
- Wendigo
potpisujem ovo. a što se tiče Pirata, jedinica mi je baš ok bila onako zabavan filmić, sa dvojkom laganini krenulo nizbrdo, da bi sa trojkom serijal kolabrirao potpuno..Boby wrote:Meni se inače Depp sviđa kao glumac i nije loše odglumio tu svoju ulogicu ali smatram da takva uloga nije zaslužila nominaciju za Oscaraelrania wrote:@boby: meni se poprilicno svida njegova nonsalantnost i tendencija koristenja vrckastih pokreta, nacina govora, grimasa...
- Dragonrage
U mojim očima se serijal s trojkom zapravo malo uzdigao jer mi je trojka unatoč nedostatku humora i akcije u sredini filma ispala bolja od dvojke...ne znam zašto ali eto...je hehe...Wendigo wrote:potpisujem ovo. a što se tiče Pirata, jedinica mi je baš ok bila onako zabavan filmić, sa dvojkom laganini krenulo nizbrdo, da bi sa trojkom serijal kolabrirao potpuno..Boby wrote:Meni se inače Depp sviđa kao glumac i nije loše odglumio tu svoju ulogicu ali smatram da takva uloga nije zaslužila nominaciju za Oscaraelrania wrote:@boby: meni se poprilicno svida njegova nonsalantnost i tendencija koristenja vrckastih pokreta, nacina govora, grimasa...