ubojstvo mrkvomjohn_constantine wrote:Shoot 'Em Up - jako zabavan akcijski film.Otkačene akcijske scene, zabavna akcija, malo radnje, sulude scene, stotine mrtvih, i brutalnost... Film za više puta gledati...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Unreal wrote:ubojstvo mrkvomjohn_constantine wrote:Shoot 'Em Up - jako zabavan akcijski film.Otkačene akcijske scene, zabavna akcija, malo radnje, sulude scene, stotine mrtvih, i brutalnost... Film za više puta gledati...
A i ono pri kraj me malo podsjetilo na Django. Ma volim takve praznoglave akcijske filmove.
Michel puši karu.
- dr mladjo
Rescue Dawn (2006) -odlična ratna drama.baleu očito sjedaju uloge gdje mora bit mršav..9,5/10
The Scarlet Letter(2004) -vrlo dobar koreanski krimič.dok istražuje umorstvo policajac rješava probleme svog ljubavnog trokuta.ooodličan kraj 8/10
Citizen Dog(2004)-tim burton na tajlandski način i to veoma uspješno..umiljati i opičei likovi 9/10
Retribution(2006)-detektiv istražuje seriju zločinu za koje on sam sumnja da ih je izvršio..ah solidan krimič s nešto paranormalnog 6,5/10
Bleach prvih 15 epizoda -odlično..
The Scarlet Letter(2004) -vrlo dobar koreanski krimič.dok istražuje umorstvo policajac rješava probleme svog ljubavnog trokuta.ooodličan kraj 8/10
Citizen Dog(2004)-tim burton na tajlandski način i to veoma uspješno..umiljati i opičei likovi 9/10
Retribution(2006)-detektiv istražuje seriju zločinu za koje on sam sumnja da ih je izvršio..ah solidan krimič s nešto paranormalnog 6,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Aryx
ja ih sve za sada pogledao kolko izaslodr mladjo wrote:Rescue Dawn (2006) -odlična ratna drama.baleu očito sjedaju uloge gdje mora bit mršav..9,5/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
John_Ryder
- john_constantine
american pie - pa gledljiv film, ali kvragu, radi se samo o hrpi vulgarnih gegova koji se svode na seks, prdenje, povraćanje i ostala sranja, koje puše amerikanci. Odnosno, najniži sloj humora koji postoji u filmu. Likovi iritatni, naročito onaj iz Rundown, walker ili kako već. Stereotipni likovi, nacija koja živi samo od seksa, i sve to...
Michel puši karu.
- Betmen
the brave one http://www.imdb.com/title/tt0476964/
Bas sam bio nes nabrijan taj dan zbog nekog razloga, i dojdem doma idem se malo skulirat i upalim si film... i ono u prvoj sceni neki likovi razbiju curu i decka i uzmu im psa... uopce se nisam opustio, bio sam jos ljuci
uglavnom film je super
Bas sam bio nes nabrijan taj dan zbog nekog razloga, i dojdem doma idem se malo skulirat i upalim si film... i ono u prvoj sceni neki likovi razbiju curu i decka i uzmu im psa... uopce se nisam opustio, bio sam jos ljuci
uglavnom film je super
- john_constantine
- elrania
stardust (2007)
bas sam ugodno iznenadena... tako mi je lijepo sjeo film, iako mi se nije pretjerano gledao taj zanr veceras, ali sam jako zadovoljna
ne mogu rec da sam pronasla djelove na kojima mi nesto fali i gdje bih ja nesto drugacije - odlican je u potpunosti takav kakav je sam po sebi
humor je zbilja pohvalan i nasmijah se do suza na neke fore
nisam ocekivala da ce mi biti ovoliko dobar i zamislih ga u nekom stilu ekranizacije harry pottera, ali debelo pogrijesih
mislim da ce se ovo sigurno jos jednom gledati
de niro je bio predobar
bas sam ugodno iznenadena... tako mi je lijepo sjeo film, iako mi se nije pretjerano gledao taj zanr veceras, ali sam jako zadovoljna
ne mogu rec da sam pronasla djelove na kojima mi nesto fali i gdje bih ja nesto drugacije - odlican je u potpunosti takav kakav je sam po sebi
humor je zbilja pohvalan i nasmijah se do suza na neke fore
nisam ocekivala da ce mi biti ovoliko dobar i zamislih ga u nekom stilu ekranizacije harry pottera, ali debelo pogrijesih
mislim da ce se ovo sigurno jos jednom gledati
de niro je bio predobar