Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 31 Oct 2007, 17:36

Unreal wrote:
bakero wrote:Kickboxer 4- kako loš film to nisu istine, ne mogu virovat da je netko u stanju snimit onako debilno nešto, bljak!
Ma svi su nastavci katastrofa koliko se sječam. Jedno pitanje dali je u četvorci konačno ubio Tong Poa, mislim kaj mu je sve lik napravio a on samo ga pušta živoga iz nastavak u nastavak :roll:
meni je jedinica super bila, doduše nisam ga gledao valjda 15 godina.. :lol: znam da je dvojka već otišla kvragu i tako mi ubila interes za ostale nastavke.. i da, pretjeruju sa Tong Po-om.. :roll: :lol:

FilmTV

Post by FilmTV » 31 Oct 2007, 18:18

Unreal wrote:
bakero wrote:Kickboxer 4- kako loš film to nisu istine, ne mogu virovat da je netko u stanju snimit onako debilno nešto, bljak!
Ma svi su nastavci katastrofa koliko se sječam. Jedno pitanje dali je u četvorci konačno ubio Tong Poa, mislim kaj mu je sve lik napravio a on samo ga pušta živoga iz nastavak u nastavak :roll:
Da fakat, Tong Po ko da je od kamena :D

Unreal

Post by Unreal » 31 Oct 2007, 18:27

U dvojci nisu mogli nabaviti glumca iz koj je glumio Tong Poa u orginala(Trivia: pod creditis u orginalu piše Tong Po as himself :lol: ),pa su navodno naljepili masku na novog glumca. Čak se vidi da je novi glumac niži. Ali i dalje pitam dali je konačno u četvorci glavni lik ubio Tong Poa?

bakero

Post by bakero » 31 Oct 2007, 20:38

Wendigo wrote:
Unreal wrote:
meni je jedinica super bila, doduše nisam ga gledao valjda 15 godina.. :lol: znam da je dvojka već otišla kvragu i tako mi ubila interes za ostale nastavke.. i da, pretjeruju sa Tong Po-om.. :roll: :lol:
jedinica je sa van dameom ok film, al ovo ostalo sranje teško, tako naivno nešto za nevirovat, vidi se da su tipu što je glumio onoga debila tong poa nešto oko glave lipili stavljali, baš se vidi da je neka maska, šta li već!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 31 Oct 2007, 20:39

Unreal wrote:U dvojci nisu mogli nabaviti glumca iz koj je glumio Tong Poa u orginala(Trivia: pod creditis u orginalu piše Tong Po as himself :lol: ),pa su navodno naljepili masku na novog glumca. Čak se vidi da je novi glumac niži. Ali i dalje pitam dali je konačno u četvorci glavni lik ubio Tong Poa?
koliko se ja sićam dobro ga je namlatio pa mu je oni doša pritit pištoljem i drža mu je ženu a tong po je to iskoristio i pobjegao i nakon toga je film završio!

SRANJE
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Oct 2007, 20:43

bakero wrote:
Unreal wrote:U dvojci nisu mogli nabaviti glumca iz koj je glumio Tong Poa u orginala(Trivia: pod creditis u orginalu piše Tong Po as himself :lol: ),pa su navodno naljepili masku na novog glumca. Čak se vidi da je novi glumac niži. Ali i dalje pitam dali je konačno u četvorci glavni lik ubio Tong Poa?
koliko se ja sićam dobro ga je namlatio pa mu je oni doša pritit pištoljem i drža mu je ženu a tong po je to iskoristio i pobjegao i nakon toga je film završio!

SRANJE
možda su ga bar u petom nastavku konačno sredili. :roll:
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 31 Oct 2007, 20:57

john_constantine wrote:
bakero wrote:

SRANJE
jel postoji i to smeće?
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Oct 2007, 21:14

bakero wrote:
john_constantine wrote:
bakero wrote: koliko se ja sićam dobro ga je namlatio pa mu je oni doša pritit pištoljem i drža mu je ženu a tong po je to iskoristio i pobjegao i nakon toga je film završio!

SRANJE
jel postoji i to smeće?
da, ali čini mi se da nema veze s serijalom.
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 01 Nov 2007, 00:49

tong poe se od krvolocnog ali skromnog tajlandskog borca pretvorio u vođu narko mafije! :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

A$H

Post by A$H » 01 Nov 2007, 11:28

A da otvorite možda Kickboxer 4 topic pa se do mile volje raspravljate...

Star Trek: Nemesis - 4/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Vorador

Post by Vorador » 01 Nov 2007, 12:38

A$H wrote:A da otvorite možda Kickboxer 4 topic pa se do mile volje raspravljate...

meni isto bio ok. premda je moglo i bolje. baš me zanima kakav će biti ovaj novi film. glumit će i leonard nimoy :D

A$H

Post by A$H » 01 Nov 2007, 12:51

Vorador wrote:
A$H wrote:A da otvorite možda Kickboxer 4 topic pa se do mile volje raspravljate...

meni isto bio ok. premda je moglo i bolje. baš me zanima kakav će biti ovaj novi film. glumit će i leonard nimoy :D
da vidio dok sam gledao nekaj oko serije "Heroes" jer će Sylar iz serije bit novi Spock,a i u filmu ima dosta poznatih faca..,a opet Leonard je malo prestar za bilo kaj..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 01 Nov 2007, 17:06

još prije 2 tj gledala pathfinder, i nije mi nešto. tipično spašavanje sela itd..jučer zodiac.
Image

Unreal

Post by Unreal » 01 Nov 2007, 22:02

They Live- prezakon film. Odlična priča,dobar humor na nekim mjestima,solidan glavni lik,dobra glazba,šora od pet minuta na parkiralištu:prayer: .Jaka mi je ona scena dok uđe u banku izreče "I came to kick ass and chew bubble gum, and I'm all out of bubble gums" pa propuca Aliene,a tek kraj filma :lol: . Jedan od boljih Carpenterovih filmova,ali i dalje najbolji njegvi fimovi su mi Big Trouble in Little China i The Thing.
Ocjena 5/5

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Nov 2007, 22:33

Zodiac
4/5
vrlo dobro. malo dosadnjikavo pred kraj..

Post Reply