Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Albino Aligator (1996) - sinoć sam ga pogledao ponovno nakon više od 10 godina. I dalje mi je dobar.
- Sammy
Klip (2012) - Nije me oduševio kako sam očekivao. Razumijem sve to preuveličavanje, ali nije me šokiralo. - 4/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Jennifer 8 (1992) - naletio jučer navečer na nekom stranom programu. Sjećam se da sam to gledao tamo još davno dok sam išao u srednju i jedino čega sam se sjećao je početak filma. Dobar, zanimljiv i napet film s jako dobrom glumačkom postavom.
- Asfodel
Un Flic - Ovo je tehnički neka sedmica. No hladno je i distancirano pa me nije pretjerano zanimalo što će se kome dogoditi, jer nema baš nekog vezanja uz likove.
Giallo - hihi loše. Izgledalo da će unatoč svim debilnostima (tipa dijete kad odraste ima oči drukčije boje i tak to) biti zanimljivo i napeto, no eto..
Giallo - hihi loše. Izgledalo da će unatoč svim debilnostima (tipa dijete kad odraste ima oči drukčije boje i tak to) biti zanimljivo i napeto, no eto..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Powder (1995) - odlično
-
Pacific Rim
ma meni ludnica
8/10
Trance
neznam, odlično je snimljen kao sve od boylea, ali...
6/10
ma meni ludnica
8/10
Trance
neznam, odlično je snimljen kao sve od boylea, ali...
6/10
- john_constantine
The Cutter (2005) - neloš solidni akcijski triler s Chuck Norrisom. Scenarij ništa posebno, ali gledljivo s dobrim akcijskim scenama borbi i nešto akcije tijekom vožnje. Samo što su akcijske scene ispale prilično loše radi tog forsiranja na krupne kadrove i iritatnu foru koja ispada kao da je film u kvaru, pa se snimka zamrzava svakih pet sekundi... 3/5
Michel puši karu.
- Sammy
Dead Man Down (2013) - Tematski vrlo dobar, zanimljivi preokreti i misterije, a Colin Farrell je odličan sa svojom hladnoćom i surovošću. - 8/10
Death at a Funeral (2007) - Obožavam taj engleski humor, preludi likovi i brojne smješne situacije. Jako dobra zabava. - 8/10
Death at a Funeral (2007) - Obožavam taj engleski humor, preludi likovi i brojne smješne situacije. Jako dobra zabava. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- blindgod
Pineapple Express - meni dobar. volim te napušene komedijice
- Michel
L'armée des ombres (1969) - sjajan film od Melvillea smješten za vrijeme drugog svjetskog rata gdje je Francuska bila okupirana, ali se pojavila grupa pobunjenika i počeli malu revoluciju, ali iz sjene. Zato i takav naslov. Kao i svaki Melvillov film, ide jako sporo i onda samo odjednom dođe neka šokantna scena kao kad Ventura inače je film po istinitom, a jedna od zadnjih scena ću pamtiti dosta dugo.
8=========o/8==========o (9/10)
Samurai Rebellion (1967) - moj drugi film od Kobayashia, ali nažalost ni blizu Seppukua. Pokušao sam se užijveti, al nije išlo. Ne znam čega je falilo, ali od samog početka mi je bio nezanimljiv s likovima koji me nisu dobili. Ovdje isto Mifune glumi.
8======-o/8==========o (6.5/10)
Hud (1963) - odlična drama (moderni western) sa fenomenalnim Newmnaom kojemu je ovo najbolja uloga, po meni. On glumi po običaju cool mladića koji živi sa svojim mlađim bratom i tatom koji se cijeli život brine za njih iako nisu u baš dobrom odnosu. Mali gradić, farma, izlasci u grad, odlično uhvaćen taj period. Jedna odlična priča o odnosu između braće-oca i snalaženje u tom vremenu. I ona scena s kravama je degutantna.
8========-o/8==========o (8.5/10)
SpoilerShow
ubije onog vojnika pa njegovo trčanje.
8=========o/8==========o (9/10)
Samurai Rebellion (1967) - moj drugi film od Kobayashia, ali nažalost ni blizu Seppukua. Pokušao sam se užijveti, al nije išlo. Ne znam čega je falilo, ali od samog početka mi je bio nezanimljiv s likovima koji me nisu dobili. Ovdje isto Mifune glumi.
8======-o/8==========o (6.5/10)
Hud (1963) - odlična drama (moderni western) sa fenomenalnim Newmnaom kojemu je ovo najbolja uloga, po meni. On glumi po običaju cool mladića koji živi sa svojim mlađim bratom i tatom koji se cijeli život brine za njih iako nisu u baš dobrom odnosu. Mali gradić, farma, izlasci u grad, odlično uhvaćen taj period. Jedna odlična priča o odnosu između braće-oca i snalaženje u tom vremenu. I ona scena s kravama je degutantna.
8========-o/8==========o (8.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Only God Forgives
ufff, ovako nešto nisam očekiva
4/10
Touching the void
odlično snimljeno,
nevjerojatno!
9/10
ufff, ovako nešto nisam očekiva
4/10
Touching the void
odlično snimljeno,
nevjerojatno!
9/10
- Asfodel
La mariée était en noir - jako zanimljivo
pogotovo ispočetka zbog iznenađenja. Sviđa mi se planski, no svejedno nonošalantni pristup. Kraj je isto lijepo zaokružen činom i "pripadajućom" glazbom, iako bih osobno da je završilo drukčije.
Trust - dobro i vjerno napravljeno, a i zašlo je u jedno područje cijele te teme koje je svakom roditelju teško za gledati, a kamoli meni koja bih zatukla jednu likušu, što nije prije rekla neke očigledne stvari djetetu. No onda bi film prije završio, ah

Trust - dobro i vjerno napravljeno, a i zašlo je u jedno područje cijele te teme koje je svakom roditelju teško za gledati, a kamoli meni koja bih zatukla jednu likušu, što nije prije rekla neke očigledne stvari djetetu. No onda bi film prije završio, ah

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Killing Season - Travoltin srpski
,de niro solidan,film meh..5.5/10

- hitman_4
Killing Season (2013) - dosta loše i nategnuto
Travolta me stvarno nasmijao
nekakva kombinacija srpskog,ruskog i engleskog jezika
još onaj naglasak
3.9/10
Travolta me stvarno nasmijao

još onaj naglasak

3.9/10

-
animal kingdom
gluma je fantastična,
Malo je prespor, nepotrebne usporeneee scene.
6/10
gluma je fantastična,
Malo je prespor, nepotrebne usporeneee scene.
6/10