Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Killer Joe - brutalan tarantinovski crnohumorni triler, u kojem je najveća faca ipak Matthew McConaughey kao Killer Joe, u totalno spaljenoj ulozi, naročito poslije polovice filma. Scena s pilećim batkom je nešto najbolesnije dosada. Dobar scenarij s preokretima, zanimljivim likovima (prikaz white trash stanovništva), nekoliko brutalnih scena i seksualnosti. Tek otkačena završnica. Odlično ostvarenje usprkos sporom početku. 4/5
Michel puši karu.
-
The Wanderers (1979) - odlično i zabavno, definitivno uživam pogledati ovakve stare filmove
-
Killing them softly (2012) - definitivno jedan od sporijih filmova, 97 minuta nikad nije tako dugo trajalo. Film je suprotno onoga čemu se nadaš. Meni baš nije sjeo...
-
FRACTURE (2007)
Vrlo dobro!
7,2/10
Vrlo dobro!
7,2/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- callac
U zadnja dva dana pogledala dosta filmova (za moj pojam
)
Hall Pass 2011. - komedija o dva bračna para koji kao imaju probleme u braku, odnosno, žene odluče svojim muževima dati tjedan dana odmora od braka, da rade što žele kao da nisu u braku..ideja dobra, ostvarenje više nego ispod prosječno..
Friends with Benefits 2011. - rom. komedija o muško-ženskom prijateljstvu i odluka da se počnu seksati bez obaveza i emocija. Nema potrebe pisati kako je na kraju završilo
Cloud Atlas 2012. - jako sam se veselila ovom filmu iako sam se unaprijed pripremila da mi niš neće biti jasno prvih sat vremena. Dogodilo se da mi niš nije bilo jasno dva sata, pa nakon toga tri sata, a bome ni nakon što je film završio
mislim, kužim ja što je pjesnik htio reći, ali vjerujem da je film mogao biti znatno bolji i očekivala sam nešto revolucionarno što, naravno, nisam dobila
Ted 2012. - komedija o muškarcu, njegovom plišanom medi i naravno, njegovoj djevojci.. solidno sam se nasmijala, na kraju je od svih tih filmića ovaj bio najgledljiviji, a najmanje nade sam polagala baš u njega
The Hunger Games 2012. - koliko su ga ljudi pljuvali, čak i nije baš toliko loš. ali generalno, da, loš je i odakle im uopće takva idiotska ideja? ovo ne može proć čak ni kao sf u nekom postapokalitičnom društvu
Wanderlust 2012. - ovaj sam film sinoć započela, al sam zaspala na pola, za sada ima potencijala - bračni par koji ostaje bez posla i reću u Atlantu kod muževog brata dok ne stanu malo na noge. Na putu do tamo svrate u neki B&B koji se ispostavlja da je hipijevska komuna. Ukratko, nakon provedene noći tamo i svađe sa bratom, par se odluči preseliti u komunu i živjeti u njihovom duhu. Danas popodne ću ga dovršiti, ne očekujem ništa od filma..

Hall Pass 2011. - komedija o dva bračna para koji kao imaju probleme u braku, odnosno, žene odluče svojim muževima dati tjedan dana odmora od braka, da rade što žele kao da nisu u braku..ideja dobra, ostvarenje više nego ispod prosječno..
Friends with Benefits 2011. - rom. komedija o muško-ženskom prijateljstvu i odluka da se počnu seksati bez obaveza i emocija. Nema potrebe pisati kako je na kraju završilo

Cloud Atlas 2012. - jako sam se veselila ovom filmu iako sam se unaprijed pripremila da mi niš neće biti jasno prvih sat vremena. Dogodilo se da mi niš nije bilo jasno dva sata, pa nakon toga tri sata, a bome ni nakon što je film završio

Ted 2012. - komedija o muškarcu, njegovom plišanom medi i naravno, njegovoj djevojci.. solidno sam se nasmijala, na kraju je od svih tih filmića ovaj bio najgledljiviji, a najmanje nade sam polagala baš u njega

The Hunger Games 2012. - koliko su ga ljudi pljuvali, čak i nije baš toliko loš. ali generalno, da, loš je i odakle im uopće takva idiotska ideja? ovo ne može proć čak ni kao sf u nekom postapokalitičnom društvu

Wanderlust 2012. - ovaj sam film sinoć započela, al sam zaspala na pola, za sada ima potencijala - bračni par koji ostaje bez posla i reću u Atlantu kod muževog brata dok ne stanu malo na noge. Na putu do tamo svrate u neki B&B koji se ispostavlja da je hipijevska komuna. Ukratko, nakon provedene noći tamo i svađe sa bratom, par se odluči preseliti u komunu i živjeti u njihovom duhu. Danas popodne ću ga dovršiti, ne očekujem ništa od filma..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
Flight
ne odličan, ali vrlo dobar
Denzel je genijalno odglumia. Inače mi je dosadila njegova standardna gluma (uvik glumi isto lika, barem meni tako djeluje), ali ovo je odlično.
Film je solidan, lijepo izmješana drama sa dozama humora (Goodman je THE MAN
).
Pohvale za odličnu fotografiju, ima fantastičnih scena
Tek sam sad skužia dvosmislenost naslova filma
7.6/10
ne odličan, ali vrlo dobar
Denzel je genijalno odglumia. Inače mi je dosadila njegova standardna gluma (uvik glumi isto lika, barem meni tako djeluje), ali ovo je odlično.
Film je solidan, lijepo izmješana drama sa dozama humora (Goodman je THE MAN

Pohvale za odličnu fotografiju, ima fantastičnih scena
SpoilerShow
ušmrkavanje kokaina, cijelo vrijeme čudni kutevim da dočaraju kako je denzel stalno pod utjecajem alkohola i droga, A scena u hotelu sa bočicom na mini fridgeu
predivno i strašno u isto vrijeme...

7.6/10
-
pierrot le fou - jebemu, kakav užasan film. zapravo, sam godard je rekao da to nije film pa se tako malo opravdao. ja jednostavno prezirem apstraktne filmove koji izgledaju kao hrpa nabacanih scena bez ikakvog smisla.
al ajd, vizualno je jako dojmljiv i živopisan te su naslovne uloge popunjene karizmatičnim belmondom i karinom.
al ajd, vizualno je jako dojmljiv i živopisan te su naslovne uloge popunjene karizmatičnim belmondom i karinom.
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
Amelie - ne znam koji mi je vrag glupoj bio da mi na prvom gledanju film onako loše jedne, ali sad je bilo fascinantno. Film predivan u svakom smislu, gledat ću ga još x puta da se zanosim detaljima i svime. 10/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Flight (2012) - dosta dobar film, Goodman je bio skroz fora lik
- callac
Nastavila u istom điru američkih sranja:
The Watch 2012. - glupost da ne može biti veća
Crazy stupid love 2012. - ok, ovo je bilo gledljivo, zanimljiv razvoj događaja
Twilight Saga Breaking Dawn part 1 2012. - jao!
The Watch 2012. -
SpoilerShow
NISAM očekivala faking izvanzemaljsku invaziju 

Crazy stupid love 2012. - ok, ovo je bilo gledljivo, zanimljiv razvoj događaja
Twilight Saga Breaking Dawn part 1 2012. - jao!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Red - jako fina zabava i to uglavnom zbog ljudina od glumaca (osim M.L.Parker
) i da nije bilo tu i tamo one pretjerane crtićke akcije, bilo bi još i bolje. Uglavnom, preporuka, 8

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Michel
Misliš na njegove poznate jump cuts scenefilmofil wrote:pierrot le fou - jebemu, kakav užasan film. zapravo, sam godard je rekao da to nije film pa se tako malo opravdao. ja jednostavno prezirem apstraktne filmove koji izgledaju kao hrpa nabacanih scena bez ikakvog smisla.

Ne znam jesi li gledao od njega Breathless http://www.imdb.com/title/tt0053472/ isto Belmondo glumi. Meni osobno najbolji njegov film i jedan od najboljih francuskih.
Ja pogledao 7, 8 filmova u zadnjih par dana, ali ne da mi se pisat

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- elrania
nešto vrijedno spomena
Nothing Personal (2009) - uf. dugo me ovako film nije iscrpio. ostala sam oduševljena, divno ostvarenje.
The Night of the Iguana (1964) - također neočekivano dobar te ugodno prožet egzistencijalističkim i sanjarskim elementima. ava je bila tako simpatična u svojoj ulozi da je isijavala! a ljepota lokacije, em ona prirodna, em hotel...meni je ovo bio čaroban film.
Nothing Personal (2009) - uf. dugo me ovako film nije iscrpio. ostala sam oduševljena, divno ostvarenje.
The Night of the Iguana (1964) - također neočekivano dobar te ugodno prožet egzistencijalističkim i sanjarskim elementima. ava je bila tako simpatična u svojoj ulozi da je isijavala! a ljepota lokacije, em ona prirodna, em hotel...meni je ovo bio čaroban film.
-
molim?Michel wrote:Misliš na njegove poznate jump cuts scene![]()
Ne znam jesi li gledao od njega Breathless http://www.imdb.com/title/tt0053472/ isto Belmondo glumi. Meni osobno najbolji njegov film i jedan od najboljih francuskih.

breathless sam gledao i nisam bio impresioniran, jedino što bih izdvojio su glumci (pogotovo seberg) i onaj cijeli razgovor u krevetu.
This is the Zodiac speaking.