Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- maddjuro
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
iskreno; preporučio bi ti da tog staloneovog dredd-a pogledaš čisto da se nasmiješ; jer to je jedan od onih filmova koji su tolko loši da su zabavani.jedni od filmova za gledanje s ekipom, i sprdanje s istim Ali nema nikakve veze s ovim; ama baš nikakve. (interesantno kako u ovom staloneovom dredd-u nitko nemre izgovoriti rječ "LAW" kako spada)
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Groundhog day (1993) - nema se tu šta puno za reći osim - zakon 

- john_constantine
nema, film je svaki za sebe. Prvi dio je ono akcijski trash koji nema baš pretjerane veze s stripom, a niti ova nova verzija osim ideje o sucima. Samo je jedina razlika što je u ovoj novoj verziji glavni lik puno brutalniji.John_Ryder wrote:Babel - vruhunski film,tri odvojene priče ali imaju veze jedna sa drugom ,8.5/10
Dredd (2012) - 7/10,odličan akcijski SF,ima li to kakve veze sa sylvesterovim filmom,mislim taj nisam gledao pa me zanima jeli što propuštam?
Michel puši karu.
- Michel
Spojio badnjak, božić i štefanje te pogledao 8 filmova. Uglavnom božićni i zimski. Još sad kad dođe prvi, drugi mjesec. obožavam zimu
tad mi je najbolja ujutro oko 7, 8 gledati filmove. Osjećaj poslije njih tokom cijeloga dana
Dredd (2012) - puno bolji nego ono Stalloneovo sranje. Volim Stallonea i jedan mi je od dražih akcijskih junaka, ali onaj njegov je baš loš i nisam niti malo uživao. Ovaj novi je bolji po svemu. Sličan onom the raidu samo što je ovo bolji film. Tamo tučnjave i tučnjave dok jednog trenutka ti ne dosadi koliko forsiraju to sve. Ovdje odlična akcija s puno nasilja, odlična negativka i predobra partnerica
usporene scene su isto zakon.
8=======-o/8==========o (7.5/10)
Lola rennt (1998) - još ne znam što da mislim o ovom filmu. Čudan je, a opet zanimljiv. 3 verzije događaja, akcija od početka do kraja, dobra pažnja na one sitne detalje, ali opet ne mogu reći da me nešto oduševio. I Loli def. ne stoji crvena kosa
8======-o/8==========o (6.5/10)
Miracle on 34th Street (1947) - odličan božićni film koji sam prvi put gledao. Odmah ga stavljam uz bok najboljem božićnom filmu, divan život. Radi se o jednom starčeku koji tvrdi da je djed mraz, a kasnije mu se i sudi da to dokaže. Stvarno lijep film koji postavlja dosta bitnih filmova. I još slatka Natalie Wood. Šteta što je umrla tako mlada.
8========-o/8==========o (8.5/10)
Last Night (1998) - evo jednog zanimljivog, ali neiskorištenog filma. Radi se o skupini razdvojenih likova koje pratimo kroz zadnji dan na zemlji. Dakle, dogodit će se smak svijeta i to oni znaju. I sad koriste taj zadnji dan. Jedan koristi da pojebe sve živo i neživo
jedna ženska se žuri doma svojemu muži, ali zaglavi i tako. Zanimljivo je, pogotovo sva ta mističnost oko kraja svijeta.
A Christmas Story (1983) - evo još jedan božićni klasik koji nisam dosad gledao. Nije me oduševio onoliko koliko sam mislio, ali se i dalje radi o jako kvalitetnom filmu. Pratimo klinca, a mali je zbilja unikatan po izgledu
kako odrasta s obitelji i za božić želi jednu pušku. I dotad ga gledamo kakav mu je dječji život i svo njegovo maštanje o prijtaljestvu, strahovima...
Into the White (2012) - evio jednog filma od kojeg ništa nisam očekivao, a lijepo me iznenadio. Istinita priča o njemačkim i britanskim vojnicima koji nakon pada aviona se nađu u norveškoj gdje stalno pada snijeg, mećeva i moraju zajedno preživljavati u jednoj kolibi. Dosta nesuglasica, prijateljstva, tužnog kraja. Dirljiv film.
8========o/8==========o (8/10)
A Christmas Carol (2009) - ne znam čemu toliko negativnih kritika, ali ovo je sjajan crtani. Crtani koji će kod mene odmah postati božićni klasik i gledati ću ga svake godine. Vizualno predivan. Topao, mračan, dirljiv, ma prekrasno iskustvo. Gledao sam i verziju sa Murrayem iz 80-ih, a ona iz 50-ih je na čekanju.
Groundhog Day (1993) - zadnji i najbolji film. Film koji ponavljam svake godine. Bio jučer na hrt-u 1 i svaki put se iznova oduševim. Sad sam pažnju više posvetio svim tim detaljima. Zastražujuća je pomisao koliko je samo godina proveo ponavljajući isti dan
kad se dodaju sve one stvari koje je naučio pa između toga sve što je radio. Jesus, ali sjajno. Nema boljeg.
8=========o/8==========o (9/10)

Dredd (2012) - puno bolji nego ono Stalloneovo sranje. Volim Stallonea i jedan mi je od dražih akcijskih junaka, ali onaj njegov je baš loš i nisam niti malo uživao. Ovaj novi je bolji po svemu. Sličan onom the raidu samo što je ovo bolji film. Tamo tučnjave i tučnjave dok jednog trenutka ti ne dosadi koliko forsiraju to sve. Ovdje odlična akcija s puno nasilja, odlična negativka i predobra partnerica

Lola rennt (1998) - još ne znam što da mislim o ovom filmu. Čudan je, a opet zanimljiv. 3 verzije događaja, akcija od početka do kraja, dobra pažnja na one sitne detalje, ali opet ne mogu reći da me nešto oduševio. I Loli def. ne stoji crvena kosa

Miracle on 34th Street (1947) - odličan božićni film koji sam prvi put gledao. Odmah ga stavljam uz bok najboljem božićnom filmu, divan život. Radi se o jednom starčeku koji tvrdi da je djed mraz, a kasnije mu se i sudi da to dokaže. Stvarno lijep film koji postavlja dosta bitnih filmova. I još slatka Natalie Wood. Šteta što je umrla tako mlada.
Last Night (1998) - evo jednog zanimljivog, ali neiskorištenog filma. Radi se o skupini razdvojenih likova koje pratimo kroz zadnji dan na zemlji. Dakle, dogodit će se smak svijeta i to oni znaju. I sad koriste taj zadnji dan. Jedan koristi da pojebe sve živo i neživo

A Christmas Story (1983) - evo još jedan božićni klasik koji nisam dosad gledao. Nije me oduševio onoliko koliko sam mislio, ali se i dalje radi o jako kvalitetnom filmu. Pratimo klinca, a mali je zbilja unikatan po izgledu

Into the White (2012) - evio jednog filma od kojeg ništa nisam očekivao, a lijepo me iznenadio. Istinita priča o njemačkim i britanskim vojnicima koji nakon pada aviona se nađu u norveškoj gdje stalno pada snijeg, mećeva i moraju zajedno preživljavati u jednoj kolibi. Dosta nesuglasica, prijateljstva, tužnog kraja. Dirljiv film.
8========o/8==========o (8/10)
A Christmas Carol (2009) - ne znam čemu toliko negativnih kritika, ali ovo je sjajan crtani. Crtani koji će kod mene odmah postati božićni klasik i gledati ću ga svake godine. Vizualno predivan. Topao, mračan, dirljiv, ma prekrasno iskustvo. Gledao sam i verziju sa Murrayem iz 80-ih, a ona iz 50-ih je na čekanju.
Groundhog Day (1993) - zadnji i najbolji film. Film koji ponavljam svake godine. Bio jučer na hrt-u 1 i svaki put se iznova oduševim. Sad sam pažnju više posvetio svim tim detaljima. Zastražujuća je pomisao koliko je samo godina proveo ponavljajući isti dan

8=========o/8==========o (9/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- dragonheart
DREDD 3D 0/10, apsolutno smeće... Govnarija na kvadrat,dosadano i lame...
JUDGE DREDD sa Slyem i dalje neprevaziđen, kao filmu 6 i po ili 7/10, a u usporedbi sa DREDDOM 10/10
JUDGE DREDD sa Slyem i dalje neprevaziđen, kao filmu 6 i po ili 7/10, a u usporedbi sa DREDDOM 10/10
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Asfodel
Gegen die Wand - bitno da ja od 2006. govorim kako moram gledat ovaj film
(bar sam čovjek od riječi). Ženska iz Game of Thrones i lik koji kaže Ich fick nur Männer. Što reći, ne baš vedra socijalna drama čiju sam prvu polovicu ja doživjela vrlo vedro i baš mi je bilo genijalano, poslije više ne toliko.. no u svakom slučaju itekako vrijedno gledanja. 7/10

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- popayy
Dred 3D
Dobro, nisam jedini kome ovo nije ništa posebno. Rekao bih solidan kao i Stalloneova verzija, možda malo bolji. Ozbiljniji, nasilniji, bez priče, jednostavan do bola i s IRITANTNIM slow motionom.
Dobro, nisam jedini kome ovo nije ništa posebno. Rekao bih solidan kao i Stalloneova verzija, možda malo bolji. Ozbiljniji, nasilniji, bez priče, jednostavan do bola i s IRITANTNIM slow motionom.
- john_constantine
+ 1. Prilično iritantan, možda tek u par scena kada metak prolazi kroz lice i slično, ali ono, fakat nadrkavanje s tim scenama.popayy wrote:Dred 3D
Michel puši karu.
- Michel
Meni je to baš bilo zakon. A dobro, to je do ukusa. Al je barem puno bolji nego ono žalosno sranje od Stallonea. Preloš film u kojem se ne može ni uživati kako inače znam u Stalloneovim lošim filmovima.popayy wrote:Dred 3D
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
meni je karl urban zakon..ona kriva usta prema dolje (kao stalno je opasan)..ko da mu je netko utege stavio na rubove usta 

It's in your nature to destroy yourselves...
-
Thor - onak, savim ok za pogledat, neki likovi su lapo retardi ali ajde..volim te ekranizacije stripova kakve god da bile.. 6/10
Keptn Amerika- za nijansu mi je čak bolji od Thora, Red Skull mi je uvijek bio jedan od boljih negativaca..ma ja zadovoljan 7/10
Keptn Amerika- za nijansu mi je čak bolji od Thora, Red Skull mi je uvijek bio jedan od boljih negativaca..ma ja zadovoljan 7/10
It's in your nature to destroy yourselves...
-
Dredd
neloše, zabavno
6.6/10
neloše, zabavno
6.6/10
- Dragonrage
Meni je izgledao kao da mu se non stop sere lol...presmiješnoShp86 wrote:meni je karl urban zakon..ona kriva usta prema dolje (kao stalno je opasan)..ko da mu je netko utege stavio na rubove usta

Osobno...uzeo bih Stalloneovog Dredda pored ovog sranja bilo koji dan....Michel wrote: Meni je to baš bilo zakon. A dobro, to je do ukusa. Al je barem puno bolji nego ono žalosno sranje od Stallonea. Preloš film u kojem se ne može ni uživati kako inače znam u Stalloneovim lošim filmovima.
Još uvijek mi je originalni Judge Dredd mnogo bolji ... izgleda kao mnogo veći film, ima veću produkcijsku vrijednost, vizualno je atraktivniji, priča je zanimljivija i nudi više toga (od lokacija pa do raznovrsnijih akcijskih scena), ima boljeg negativca, glazba je više epska (iako je i ovaj "nabrijani" tehno bio OK). Cheesy je...da, pa što!? Još uvijek mi je zabavniji od ovog sranja...
-
Dredd (2012) - čisto solidan filmić
-
Biutiful - odlična i potresna španjolska drama,8/10
We need to talk about kevin - mračan i težak film o borbi majke sa svojim sinom psihopatom,gluma je vrh,8/10
We need to talk about kevin - mračan i težak film o borbi majke sa svojim sinom psihopatom,gluma je vrh,8/10