Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
popayy

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by popayy » 12 Nov 2012, 17:25

copycat wrote:Torrente :partyman: :partyman:
VRH !!!

elrania

Post by elrania » 12 Nov 2012, 18:58

Star Trek (2009) - jako me iznenadio kad je izašao i danas je potvrdio da je u pitanju jako dobro ostvarenje. dođe mi da ga pogledam po drugi put danas kolko mi je dobro sjeo. jedina jako velika zamjerka je što su od McCoya učinili, ne sviđa mi se nikako taj tip nit mi se sviđa kako je odglumio. navikla sam na većeg mrguda i lajavca, ovo je sve malo prenježno i forsano.
vrtim si opet najdraži mi original series pa je ovaj film bio pravi kup emocija kad su se krenuli svi predstavljati i upoznavati. Scott je super, njega su možda najvjernije prikazali, ali evo, konačno sam se pomirila s novim Spockom i prepoznala koliko je isti onom liku u seriji po ponašanju i odlukama kad daje naredbe. jako dobro.
SpoilerShow
i dobri stari spock...predivna pojava u filmu, za cviliti od sreće :heart:
uz the undiscovered country najbolji ST film s ovom ekipom.

callac

Post by callac » 12 Nov 2012, 19:26

elrania wrote:Star Trek (2009) - jako me iznenadio kad je izašao i danas je potvrdio da je u pitanju jako dobro ostvarenje. dođe mi da ga pogledam po drugi put danas kolko mi je dobro sjeo. jedina jako velika zamjerka je što su od McCoya učinili, ne sviđa mi se nikako taj tip nit mi se sviđa kako je odglumio. navikla sam na većeg mrguda i lajavca, ovo je sve malo prenježno i forsano.
vrtim si opet najdraži mi original series pa je ovaj film bio pravi kup emocija kad su se krenuli svi predstavljati i upoznavati. Scott je super, njega su možda najvjernije prikazali, ali evo, konačno sam se pomirila s novim Spockom i prepoznala koliko je isti onom liku u seriji po ponašanju i odlukama kad daje naredbe. jako dobro.
SpoilerShow
i dobri stari spock...predivna pojava u filmu, za cviliti od sreće :heart:
uz the undiscovered country najbolji ST film s ovom ekipom.
ja sam ga prvi put gledala na velikom platnu, al tek kad sam ga doma pogledala mi je bio divan. mislim da me u kinu više živciralo cerekanje geekerica svaki put kad bi Čehov progovorio.. i skandiranje, pljeskanje na svaku scenu skoro.. inače sam The Next Generation fan pa su mi i filmovi sa dotičnom ekipom najbolji. Oni stari su klasika, treš koji je nenadmašan, al ako bi trebalo birati, TNG je moj izbor.. :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 12 Nov 2012, 19:32

ja sam isto u kinu i srećom, bilo je normalno okruženje pa sam se samo divila filmu. oduševila me sam tak ona scena pojave broda na početku ufff
rado bih ga opet na nekom većem platnu ponovila il bar na boljem tvu :lol:

znam samo jednu osobu koja uz mene slavi original series, svi su za TNG :P :lol: čak voyager ima više fanova :lol:
no, nema meni do kirka i spocka. :tonqe: i drage su mi njihove priče, koje sve nakaradnosti budu ubačene.

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Nov 2012, 23:23

To je jedan od novijih većih filmova koje nikako da pogledam, a trebala bih (jer je svima bio dobar)

ont:
How the Jews Created Hollywood - čitam da je po knjizi kao nastao. Poprilično kompleksan (možda i preopširan :lol: nisam očekivala toliko baš svega) i svako malo neki zanimljivi zapamtljivi detalj iskoči..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Michel

Post by Michel » 13 Nov 2012, 00:05

A Decade Under the Influence (2003) - dosta dobar i poučan dokumentarac o filmovima i redateljima novoga hollywooda. Kako su europski redatelji utjecali na njih. Kako je Easy Rider ustvari jedan od najvažnijih američkih filmova. Kako su Jaws i Star Wars preokrenuli biznis. Ma većinu filmova su prešli. 3 epizode po 50-ak minuta.

8========o/8==========o (8/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

yakkazu

Post by yakkazu » 13 Nov 2012, 20:02

The cold light of the day: 2/5
nije me nešto pretjerano dojmio. hrpa nabacanih scena, nelogičnosti i sličnih sranja.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Nov 2012, 22:51

A Christmas Carol - njah..nije me se dojmio previše,6/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 14 Nov 2012, 00:45

Waiting for Guffman (1996) - svugdje piše komedija, ali sam se pitao jesam li pogriješio. I, jesam li? Jesam1!!! :supz: :prayer: koje sranje od filma :lol: mockumentary o snimanju nekakve predstave o povijesti tog malog gradića. Glume poznati glumci iz komedija, ali uopće nije smiješno. Kao, svi glume neke ozbiljne ljude koji žele biti glumci u toj kazališnoj predstavi. Naporan i dosadan iako traje manje od sat i pol.

8==o/8==========o (2/10)

Onibus 174 (2002) - odličan dokumentarac o uličnom kriminalcu koji odluči napasti bus i tamo držati taoce koliko god je moguće. Traje dva i pol sata i ovo nije samo o tom napadau za bus. Sve su arhivske snimke. Ovo je priča kako se preživljava na brazilskim ulicama, kako ih tretiraju. Tu ne mislim na one bande i favela. Ovo su obični klinci koji spavaju po parkovima. Nisu ubojice i nevjerojatno mi je što sam sve saznao u filmu. Od policijskog masakra na tim klincima i to na trgu gdje je ubijeno na desetke klinaca. Među njima je bio i taj otmičar koji je bus oteo, ali je preživio i to je jedan od razloga zašto je on išao to napraviti. Sve do samoga kraja ne znamo hoće li ubiti taoce. Policija tu ustvari ispada zločinac iako je ovo za svaku osudu što je i on napravio. Gledamo i njihove zatvore i kako žive. Nevjerojatno. Ima građan iz ostalih zemalja koji su zatvoreni, a da njihove obitelji ne znaju gdje su :facepalm: film je puno toga otkrio i na kraju nešto šokantno
SpoilerShow
on nije nikoga želio ubiti i rekao je taocima da malo i glume, plaču. Taoci su surađivali i kako je on izlazio na kraju iz busa s jednim taocem, pazite sad ovo. Izlazi i s desne strane dolazi policajac i puca u njega, ali pogađa taoca, žensku osobu od 20 godina, oni zajedno padaju i taj otmičar na kraju ispali tri hitaca na nju. Ona je mrtva. Dalje, polciajci ga odvode u auto i u pol. stanicu, okupilo se ljudi pa su ga odmah htjeli linčovati, policajci odlaze s njim i guše ga u autu te umire. Kasnije su ti policajci osuđeni za ubojstvo, ali su oslobođeni i rade dalje. Kažu mnogi da je ovo najkorumpiranija policija na svijetu. Da više oni ube nego ti kriminalci.
8=========o/8==========o (9/10)

jeba

Post by jeba » 14 Nov 2012, 19:13

Savages (2012) - nije loše, ali glavne uloge su pomalo neuvjerljivo odrađene... Del Toro je standardno dobar

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Nov 2012, 22:24

"THE TALL MAN"
Jedan dio filma nemas pojma tko-koga i sto se dogadja,ali kad se klupko pocne razmotavati ispadne sasvim dobar film.
6,//10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Michel

Post by Michel » 15 Nov 2012, 00:07

The Perfect Host (2010) - filmčina1!!! :supz: neki će reći da ima previše twistova, ali tako su mi dobro sjeli. Neću previše otkrivati, trebate sami pogledati. Baš bolesnoća od film. Ima par smiješnih trenutaka, dosta šokantnih. Gluma je prosječna osim otg domaćina koji je odglumio odlično. Ma ludilo od filma.

8========-o/8==========o (8.5/10)

The Amazing Spider-Man (2012) - svidjelo mi se iako tu ima dosta mana. Raimijev drugi dio mi je još uvijek nešto bolji, ali ovaj ga odmah prati. Negativac mi je odličan i zastrašujuć. Andrew je baš pravi Spiderman. Odlično ga je skinuo. Emma je kao i uvijek, preslatka. Radnje je nešto sporija, ali nije mi bilo dosadno.

8=======o/8==========o (7/10)

elrania

Post by elrania » 15 Nov 2012, 00:53

Get the Gringo (2012) - ok filmić, niš posebno, ali je zabavio. malo je cheesy, malo jače predvidljiv, malo klišejast i tak. ok, poprilično je sve ovo nabrojano, no trebalo mi je nešto jednostavno za pogledati i maknuti s diska.

olio

Post by olio » 15 Nov 2012, 19:19

Trekkies 1 & 2

neznam, neznam kakvu vrstu komentara da napišem

prelijepo ili preludo?!
where no man has gone before

10/10
7/10

Michel

Post by Michel » 16 Nov 2012, 00:42

Smoke (1995) - zanimljiv film koji se bavi pitanjima vjerovanja. Ima toliko scena gdje ne znamo što je točno, je li se to usitinu dogodilo ili ne.
SpoilerShow
Hoće li Cyrus vjerovati da mu je on sin. Je li na kraju ona priča točna ili ne. Je li Kietel otac djeteta, a je li "njezina" kćer uistinu trudna.
dobre uloge Kietela i Hurta.

8========o/8==========o (8/10)

Post Reply