Chocolate (2008) - koje sranje od filma

volim njihove borilačke, ali kada imaju dobru priču. Mislim na sve azijske borilačke. Kao Kill Zone. Al ovaj, pa to je toliko pretjerano. Toliko borilačkih scena dugo nisam vidio. Dosađivao sam se. Znate ono kada je akcija zbilja preetjerana. Samo borbe i borbe. I ong bak je isto sranje. Tip trči ulicom i baš se vidi kako mu namjerno svako malo izleti nešto. Tip sa nečim, pa to preskoči, pa gumu, prođe kroz gumu pa stolovi, naranđže i takve stvari. Kao, ajmo učini odličnu koreografiju. Ali previše bode u oči. I klinka, kako je iritantna
8===o
/8==========o (3/10)
God Bless America (2011) - ovo mi se jako svidjelo. Satira sa dosta crnog humora. Tipu je dosta svega. Mrzi medije, sve wannabe zvjezdice i pukne pa počinje ih ubijati sa jednom klinkom. Jako kvaliteno napravljen sa super likovima.
8========o
/8==========o (8/10)
Patriot Games (1992) - bio na tv-u pa pogledao. Špijunski triler sa fordom i onim iz game of thrones. Dobar i napet film. Ima naivnih scena, ali je strašno zanimljiv. Pravda je zadovoljena.
8=======o
/8========== (7/10)
School for Scoundrels (2006) - bio na tv-u jučer pa pogledao. Ima smiješnih scena, ali previše romantike za jedan takav film. još glumi Jon Heder

kako je loša pojava. Billy
8=====-o
/8==========o (5.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"