Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
metallicat

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by metallicat » 17 Sep 2012, 23:04

John_Ryder wrote:a jebemu al sam zaspamo,prek moba sam bio,isprike svima :lol:
ahahahahaha :lol: :lol:
Image

Michel

Post by Michel » 17 Sep 2012, 23:16

Hard Rain (1998) - ovo je jedan od onih filmova u kojemu se može uživati ma koliko loš bio, a ovaj je loš kada se sve sagleda. Ima puno naivnih i glupih scena, ali je atmosferičan i ima šuno akcije + film katastrofe. Solidna glumačka postava poput Freemana, Christiana "još nije naučio glumiti" Slatera i Quaid. Slater glumi čuvara koji pokušava spasiti tri milijuna dolara, ali Freeman i ostatak ekipe imaju drugačiji plan. Par ok twistova i to je to.

8=====o/8==========o (5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 19 Sep 2012, 03:24

Detroit Rock City (1999) - kako je ovo bezvezan film :facepalm: hrpa pretjeranih scena, pretjeranog humorea i pretjerane glume, pretjeranih naivnih scena. Obožavam filmove smještene u takvo razdoblje, ovdje su ti 70-e. Mislio sam da će biti ko Dazed and Confused i Almost Famous, filmovi koji su me uspjeli oduševiti, razveseleti, rastužiti, toliko emocija. Filmovi u kojima nema toliko pretjeranih stvari već jedna realan studija tog doba. To sam očekivao i od ovoga filma i moglo se tako napraviti da je redatelj htio. Bezveze. I još nešto. Uvijek sam za rock, uvijek. No, u ovome filmu sam za disco, nikako Kiss. Kiss, jedan od najusranijih bendova ikada :zubifale: :skrujufakju:

8===o/8==========o (3/10)

jeba

Post by jeba » 20 Sep 2012, 15:23

Arbitrage - dosta dobar i zanimljiv film. Iako je sporedni lik, Tim Roth je odradio jako dobar posao. Svakako pogledati...

hitman_4

Post by hitman_4 » 20 Sep 2012, 15:57

the dictator - nisam neki fan sache,iako mi je bio smišan tamo negdje 2003./04.valjda zato što samo mislio da oni boratovi intervjui nisu namješteni.

4/10
Image

Image

Image

jeba

Post by jeba » 20 Sep 2012, 23:04

Prometheus - nije ispunio očekivanja, ali ok je pogledat

Michel

Post by Michel » 21 Sep 2012, 02:52

Fong juk (2006) - johnnie to opet oduševljava. Radi se o petorici prijatelja koji trebaju opljačkati tonu zlata ili možda ne? Prvo počinje da dvoje njih trebaju ubiti petog prijatelja dok ostalih dvoje to ne žele. Sve je to naredio zloglasni šef u tom okrugu. Priča se zakoplmicira zato što to ovi ne učine i onda počinje akcija. Odlično režiran, završni obračun je fenomenalan. Njihovi izrazi na licima nešto predobro. Ima i smiješnih trenutaka tako da je dosta zabavan. Evo i kraja. Toliko veselo, tužno. Najbolji kraj nakon dugo dugo vremena http://www.youtube.com/watch?v=T91TPoOcTUU

8========-o/8==========o (8.5/10)

Rashomon (1950) - remek djelo Kurosawe o istini, pravdi. Prvo sam htio pogledati na hrt-u3, ali pošto nisam stigao, skinuo i sad ga pogledao. I to je dobro jer ako ne stignem, hrt 3 je dobar podsjetnik na neki film koji sam propustio. Dakle, radi se o samurajima i njihovom viđenju jedne priče. Tu dolazi i žena jednog samuraja koja isto priča priču, ali svi govore različito sve dok se ne sazna na kraju kako je bilo. Kadrovi, sama slika pa prikazi sunca, njihovih znojnih lica u krupnom kadru, šuma, cijela ta okolina je nešto savršeno. Gledati će se Kurosawa. Imao sam ga za kasnije, ali izgleda da će doći još brže na red.

8=========o/8==========o (9/10)

Michel

Post by Michel » 22 Sep 2012, 03:28

Slacker (1991) - kako originalan film. Linklater ga je režirao (Dazed and Confused, Before Sunset/Sunrise). Traje sat i pol, a prati preko 20 likova :supz: :D kamera svaku minutu dvije, tri odlazi na drugu osobu koja se nalazi u tom trenutku. Ili odlazi negdje ili dolazi pa kreće nova mala priča i saznajemo pojedinosti o njima. Ima tu stvarno svačega. Od normalnog ljenčarenja po četvrti do ludog tipa kojemu je opsesija zavjera i sve vezano uz to. Jako kvalitetan film koji me ugodno iznenadio.

8========o/8==========o (8/10)

jeba

Post by jeba » 22 Sep 2012, 11:01

Michel wrote:Slacker (1991) - kako originalan film. Linklater ga je režirao (Dazed and Confused, Before Sunset/Sunrise). Traje sat i pol, a prati preko 20 likova :supz: :D kamera svaku minutu dvije, tri odlazi na drugu osobu koja se nalazi u tom trenutku. Ili odlazi negdje ili dolazi pa kreće nova mala priča i saznajemo pojedinosti o njima. Ima tu stvarno svačega. Od normalnog ljenčarenja po četvrti do ludog tipa kojemu je opsesija zavjera i sve vezano uz to. Jako kvalitetan film koji me ugodno iznenadio.

8========o/8==========o (8/10)
Ako se ne varam to je onaj fim koji počinje vožnjim u busu ili tako nešto... To sam gledao relativno davno i ostao mi je u dobrom sjećanju. Mislim da mu je to čak bio i prvi film.

Michel

Post by Michel » 22 Sep 2012, 15:21

Počinje vožnjom u taxiu :) i tog prvog lika glumi Linklater. Nevjerojatno je mlad i snimio takav film. I u taxiu cijelo vrijeme priča kako je trebao ostati na autobusnoj stanici, priča o nekakvom vremenu, vremenskoj petlji :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Sep 2012, 05:31

Shinjuku kuroshakai: Chaina mafia sensô (1995) prvi takashiev film koji me nije odusevio, no naravno nije ni podbacio, znaci film o ratu mafija dosta zanimljiv i prvi od trilogije, nadam se da ce me se ostali vise dojmit
Image

Sammy

Post by Sammy » 23 Sep 2012, 20:51

Schindler's List (1993) - Pretežak film, proleti bez obzira na trajanje i ostavlja jak dojam. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

elrania

Post by elrania » 23 Sep 2012, 22:06

In Bruges (2008) - skoro dvosatna uživancija; dovitljiv, komičan, crn...film da zadovolji svaku žudnju.

Michel

Post by Michel » 25 Sep 2012, 01:59

San taam (2007) - opet johnnie to i nije mi se previše svidio. Radi se o detektivu koji ubojicama vidi njihove osobnosti. Bijes, mirnoća, itd. Tako lovi jednog ubojicu koji ima 7 osobnosti i on ih vidi. Ne znam, nije me se dojmio.

8======o/8==========o (6/10)

The Go-Getter (2007) - nezavisni film o klincu koji ide tražiti polubrata kad mu majka premine. Ukrade auto i ide na put. Na tom put susreće mnoge likove, i djevojku kojoj je ukrao auto. Zanimljiv film. Road movie. Ali gluma je slaba, ima dosta nepotrebnih scena.

8======o/8==========o (6/10)

Decadentor

Post by Decadentor » 25 Sep 2012, 04:20

Cast Away - Super film, no svi ste ga fledali tak oda nema potrebe nist pisat :lol:
Image

Post Reply