Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
metallicat

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by metallicat » 23 May 2012, 22:43

meni je mislim bio oko 8/10. ostao u dobrom sjećanju.
Image

metallicat

Post by metallicat » 23 May 2012, 23:02

Mr. Popper's Penguins - zabavna komedija sa jim carrey-em. je da ima puno klišeja, ali zbilja zanemarivo, pingivnići su preslatki ^^
Image

Michel

Post by Michel » 23 May 2012, 23:04

Sur mes lèvres - francusko remek djelo u stilu najvećeg, Hitcha. Cassel i prelijepa Emmanuelle Devos nose ovaj film. Odmah da kažem kako ih svrstavam među top 10 najboljih filmskih parova. Odavno nisam vidio takvu kemiju između nekih glumaca. ako nešto savršeno. Redatelj koji je ovo radio je očito fan Hitcha. U filmu imao vojaerizam, odlične napete scene i naravno, ljubavnu priču koja je skoro u svim Hitchovim filmovima. Prvih sat i 20 je mirno. Film je miran, kreće sporo, ali je toliko zanimljiv. Kroz cijeli film je ta napetost između njih, u tih sat i 20 su ubacili par crime scena, ali to je ništa u usporedbi sa zadnjih pola sata. Zadnjih pola sata pokazuje točno ono kako je Hitch završavao svoje filmove. Nevjerojatno domišljate scene, napetost se može rezati s nožem. Uživao sam u svakoj minuti ovog filma i uskoro ga ponavljam.

8==========o/8==========o (10/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Asfodel

Post by Asfodel » 23 May 2012, 23:31

Zadro wrote:
Asfodel wrote:Perfume: The Story of a Murderer - a dobar je film, al u dva i kusur sata sam od takvog materijala očekivala nešto maalo impresivnije. Vjerujem da je roman bolji. Za preporučiti je i sve, ali kao da mu je pored svih kvaliteta (koje svakako posjeduje) nedostajalo ono nešto.. vjerojatno fabularne prirode. 7/10
Bila bi desetka da si muško :twisted:
Šalim se, meni isto nije remek djelo, ali sve te žene, damn!
:lol: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

olio

Post by olio » 23 May 2012, 23:54

The Dictator

super, bruno mi je bio dosta loš s obzirom na borata, ali ovo je super

7.5/10

jigsaw

Post by jigsaw » 24 May 2012, 00:36

The Dictator (2012) - 3,5/5, dok mi je s Brunom totalno podbacio, Sacha Baron Cohen ovim je djelom dokazao da ima još likova za ponuditi. Ima puno scena za smijanje, film ne sjeda na prvu polovicu, ali kasnije postane urnebesan. Ipak, ne može se mjeriti s Boratom.

hitman_4

Post by hitman_4 » 24 May 2012, 08:00

Arlington Road (1999) - baš sam ga sinoć pogledao nakon dosta godina.meni je to jedan od boljih trilera.uvodni dio filma je savršen.jeff bridges/tim robbins/joan cusack odlična filmska ekipa :)

9.5/10
Image

Image

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 24 May 2012, 14:41

Ajd ovo vaše mi je vratilo malo vjeru u Diktatora... već sam mislila da će biti kao Bruno :x
...a vidjet ćemo.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dragonheart

Post by dragonheart » 24 May 2012, 15:33

LOCKOUT 4/5 - Bloody briliant old school SF-Akcić. Svi koji ste voljeli Escape From L.A., Moon 44, općenito klasične akiće 80-ih i 90-ih ćete sto posto guštati u ovome. Guy Pearce je nevjerovatno dobro odglumio. Ne mogu vjerovat da mu je pošlo za rukom biti baš takav "badass"... Doslovno nema rečenice u filmu koju kaže,a koja nije one-liner.
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 24 May 2012, 16:22

Hitler:Konačni pad. Savršen :heart:

Liske

Post by Liske » 24 May 2012, 16:46

The Time Machine 7.6/10

Gledao sam ga davno, davno, daaavnoo i ostao mi je u lijepom sjecanju, gledam ga sad i kontam moglo je to i bolje da se razradi ali opet sam zadovoljan.
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."

-H. P. Lovecraft-

Michel

Post by Michel » 25 May 2012, 01:29

Blinkende lygter - filmčina koja dolazi iz skandinavije, točnije Danska. Krimić sa velikom dozom crnog humora. Radi se o četvorici prijatelja koja su ukrala pare glavnom gangsteru i sele se u jednu šumu gdje pokušaju otvoriti restoran, jedan od njih. Film je puno više od toga. Kako film traje, upoznajemo se sa svakim i njihovim djetinjstvom i kako su postali psihopati. Baš odlično napravljeno s puno emocija. Pogotovo to vraćanje u djetinjstvo i kako su se na kraju upoznali. Recimo jedna burtalna, ali baš šokantna scena http://www.youtube.com/watch?v=XE4ZBcK01HU ali na neki način smiješna kad gledaš film. Ima stvarno bolesno smiješnih scena. Velika preporuka.

8=========o/8==========o
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

jeba

Post by jeba » 25 May 2012, 08:49

The Raven - svašta se pisalo, ali meni je film bio dobar. Dovoljno mračan, par izvrsnih kadrova, dosta dobar vizualni prikaz Amerike pnog vremena, zahvalan odabir glumaca, Cuscak je bio odličan,... Ocjena na Imdb-u je sasvim realna.

alecto

Post by alecto » 25 May 2012, 09:22

men in black 3 - simpa. boris the animal prezakon :D
we are such stuff as dreams are made on

Andrej

Post by Andrej » 25 May 2012, 13:10

Asfodel wrote:
Zadro wrote:
Asfodel wrote:Perfume: The Story of a Murderer - a dobar je film, al u dva i kusur sata sam od takvog materijala očekivala nešto maalo impresivnije. Vjerujem da je roman bolji. Za preporučiti je i sve, ali kao da mu je pored svih kvaliteta (koje svakako posjeduje) nedostajalo ono nešto.. vjerojatno fabularne prirode. 7/10
Bila bi desetka da si muško :twisted:
Šalim se, meni isto nije remek djelo, ali sve te žene, damn!
:lol: :lol:
Ja obično izbegavam ovakve filmove u širokom luku, ali sam stvarno uživao gledajući ovaj. Krajnje neobičan, vizuelno i dramaturški odlično urađen. Samo da su izbegli onaj kraj i savršenstvo.
Nakako mi je kraj porušio kulu od karata koju su gradili tokom celog filma.
We're all mad here...

Post Reply