Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Liske
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Novi S. Holmes odlican !
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- dr mladjo
evo jedna preporuka za ljubitelje malo drugčijih igara..igara sa srcem.ljubitelji horrora obično cijene dobru atmosferu pa pogledajte ovaj prohod na YT
http://www.youtube.com/show?p=W7RadQV23oI
potrošite 2 sata života i dobijte vjeru u video igre..samo stavite na maksimalnu rezoluciju,full screen i uživajte
http://www.youtube.com/show?p=W7RadQV23oI
potrošite 2 sata života i dobijte vjeru u video igre..samo stavite na maksimalnu rezoluciju,full screen i uživajte
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Andrej
Mislim da si promašio topic
Ot:
Chronicle (2012) - Meni poprilično zabavan. Likovi i priča nisu vrh dramaturgije ali je zato neverovatno dobro urađena gradacija vizuelnih efekata, koji od naivno-jednostavnih na početku, prerastaju u imresivne kako priča teče. Sviđa mi se bes u ovom filmu.

Ot:
Chronicle (2012) - Meni poprilično zabavan. Likovi i priča nisu vrh dramaturgije ali je zato neverovatno dobro urađena gradacija vizuelnih efekata, koji od naivno-jednostavnih na početku, prerastaju u imresivne kako priča teče. Sviđa mi se bes u ovom filmu.
We're all mad here...
- Michel
Stay Tuned - zabavan i blesav filmić o tipu koji je ovisan o televiziji te mu dođe jedan stranac koji mu da besplatno TV i kad ide vani popraviti satelit, usiše njega i njegovu suprugu u TV svijet te tamo moraju proći razne izazove. Ništa posebno, ali zabavan 6/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
zaboravljeni klasik s originalnom idejom i simpatičnim humorom, makar ga je pregazilo vrijeme. Ali ona crtana verzija je najjače u filmu.Michel wrote:Stay Tuned - zabavan i blesav filmić o tipu koji je ovisan o televiziji te mu dođe jedan stranac koji mu da besplatno TV i kad ide vani popraviti satelit, usiše njega i njegovu suprugu u TV svijet te tamo moraju proći razne izazove. Ništa posebno, ali zabavan 6/10
Michel puši karu.
- dr mladjo
znam da je igra.ali gledanje onog prelaza je kao filmsko iskustvoAndrej wrote:Mislim da si promašio topic![]()
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
"dead man running"
jednostavno,sa britanskim gangsterskim filmovma prepunim crnog humora ne mozes faliti!
doduse,vecina stvari vec videna,neke scene fakat predvidljive,ali opet je tu dovoljno twistova,da se ne osjeti.sve ostalo,uobicajeno-vrlo dobro.
7,5/10
jednostavno,sa britanskim gangsterskim filmovma prepunim crnog humora ne mozes faliti!
doduse,vecina stvari vec videna,neke scene fakat predvidljive,ali opet je tu dovoljno twistova,da se ne osjeti.sve ostalo,uobicajeno-vrlo dobro.
7,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- john_constantine
samo ću čekati da padne cijena, pretjerano mi je dati 100 kn za takvu igru...dr mladjo wrote:znam da je igra.ali gledanje onog prelaza je kao filmsko iskustvoAndrej wrote:Mislim da si promašio topic![]()
Michel puši karu.
-
Pirates Of The Caribbean-On Stranger Tides - zabavno i dalje,8/10
Chronicle - ostadoh iznenađen ovom genijalnošću,9/10
Chronicle - ostadoh iznenađen ovom genijalnošću,9/10
- Michel
Miller's Crossing - jedan od najboljih filmova 90-ih i jedan od najboljih gangsterskih filmova koje sam gledao. Glavni lik, Gabriel bryne mi je jedan od najboljih koje sam vidio. Mislim si, tip je debil jer stalno dobiva batine, ali kako ih je sve nadmudrio
kakav plan. Odlična muzika, gluma je perfektna i to glumaca koji nisu razvikani i zato ovaj film još više dobiva na vrijednosti. 10/10

-
Slažem se, prejeben film. Byrne je odradio ulogu života i nakon tog filma mi je postao jedan od dražih glumaca.Michel wrote:Miller's Crossing - jedan od najboljih filmova 90-ih i jedan od najboljih gangsterskih filmova koje sam gledao. Glavni lik, Gabriel bryne mi je jedan od najboljih koje sam vidio. Mislim si, tip je debil jer stalno dobiva batine, ali kako ih je sve nadmudriokakav plan. Odlična muzika, gluma je perfektna i to glumaca koji nisu razvikani i zato ovaj film još više dobiva na vrijednosti. 10/10
- Liske
Conan the Barbarian (1982) 8.5/10
Odlican, gledao sam ga davno kad sam bio manji reko daobnovim gradivo, pravi klasik akcije ne manjka, bedastoca nema uopste, nakon sto je odbraio titulu 1977. Arnie je krenuo na casove glume i izgovora, macevanja, osjetno bolji nego prije ali idalje se cuje get to tha choppaa
Bolji od novog Conana 100 x
Odlican, gledao sam ga davno kad sam bio manji reko daobnovim gradivo, pravi klasik akcije ne manjka, bedastoca nema uopste, nakon sto je odbraio titulu 1977. Arnie je krenuo na casove glume i izgovora, macevanja, osjetno bolji nego prije ali idalje se cuje get to tha choppaa

Bolji od novog Conana 100 x
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
-
Avengers
ma..........
10/10
Čisti užitak, kombinacija likova genijalna.
Ne sviđa mi se jedino što je Hawk eye po strani stalno, ali vidi se da ga čuvaju za zasebni film.
mark ruffalo je odličan odabir glumca za hulka/bannera
Maria Hill owna Black widow
ma..........
10/10
Čisti užitak, kombinacija likova genijalna.
Ne sviđa mi se jedino što je Hawk eye po strani stalno, ali vidi se da ga čuvaju za zasebni film.
mark ruffalo je odličan odabir glumca za hulka/bannera
Maria Hill owna Black widow

- Michel
Daj mi samo kaži u spoileru jel se Hulk pokaže kao najjači i jel uzme im svaku scenu kako svi pričaju. Nema veze, nije ovo film sa nekim twistom tako da slobodno napiši 

-
SpoilerShow
da, hulk kao čovik/banner je genijalan, ali kad se pretvori u hulka krade svaku scenu definitvno. Meni omiljeni lik u filmu. I da hulk je najjači, rastura sve, što treba i ne treba.