Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Josef K
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Titanic 3D u IMAXu
Čarolija!!
Čarolija!!
- john_constantine
i da li se mogu dirati sise Kate Winslet?Zadro wrote:Titanic 3D u IMAXu
Čarolija!!

Michel puši karu.
-
čarolija, kažeš? kaj je 3D tak dobar ili je jednostavno čarolija pogledati titanic u kinu?
This is the Zodiac speaking.
- Josef K
Oboje. Već par godina ga nisam gledao i stvarno.. Još uvijek sam pod dojmom.filmofil wrote:čarolija, kažeš? kaj je 3D tak dobar ili je jednostavno čarolija pogledati titanic u kinu?
Ovo bi preporučio SVIMA. Neznam kak je u normalnim dvoranama, ali ovaj IMAX nije normalan.
3D je najbolji koji sam gledao, i inače hejtam 3D, ali tu je genijalan. Ima možda par kardova koji su grozni, mutni, ali sve ostalo, vrh.
- Michel
Nisam taj gledao. Od njega kao redatelja sam samo gledao Buffalo 66, a kao glumca desetak filmova. Brown Bunny je onda idući.Asfodel wrote:Michel wrote:Buffalo 66 - remek djelo Vincenta Galle. Jedan od boljih indie filmova. Depresivan, čudno sniman, ali odlično izgleda. Radi se i tipu koji završio u zatvoru zbog nekakvog duga i za sve krivi igrača bejzbola. Kada izađe, cilj mu je da ga nađe i ubije. Gledamo cijelo vrijeme taj njegov plan i jedva čekamo da vidimo što će se desiti. Gallo je i u naslovnoj ulozi, a glumi još najiritantnija glumica svih vremena, odvratna Christina Ricci, ali poslije ovog filma mijenjam mišljenje jer je ovdje jedan od najslađih glumica viđenih na filmu. Nevjerojatno je kako je smršavila. Ovdje ima višak kila, ali baš zbog toga i zato što je bila mlada, prelijepa je ovdje. 9/10+ Gallo, čovjek koji je priča za sebe
..i dobro da ti se mišljenje o Ricci promijenilo, ta i ona je legendica oduvijek bila
Kad smo kod njega, jel tko gledao Brown Bunny i pravi felacio?
Da, sad me malo sram što sam tako odbijao tu Ricci. U Buffalu je stvarno tako slatka i seksi

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- maddjuro
od marx brothers-a night at opera i duck soup
guštao sam gledajuć ove komedije. Ovi filmovi su primjer kako snimiti dobru komediju, koja ne vrijđa inteligenciju gledatelja. S talentiranim glumcima
Filmovi braće marx su "obvezatno štivo" za sve filmofile
guštao sam gledajuć ove komedije. Ovi filmovi su primjer kako snimiti dobru komediju, koja ne vrijđa inteligenciju gledatelja. S talentiranim glumcima
Filmovi braće marx su "obvezatno štivo" za sve filmofile
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Sherlock Holmes A game of shadows
slabije od prvog dijela. Također ovdje je pretjerano sa slow-mo scenama, ali ne u samoj količini, već su neke scene totalno out-of-place ( naganjanje po šumi ).
Ali sve u svemu ok film.
Još se držim mišljenja da ovome Sherlock Holmesu nešto fali, neznam šta,
filmovi su zabavani i nisu dosadni, ali opet brzo ću ih zaboravit i nisu mi ni blizu "genijalnosti"
7/10
slabije od prvog dijela. Također ovdje je pretjerano sa slow-mo scenama, ali ne u samoj količini, već su neke scene totalno out-of-place ( naganjanje po šumi ).
Ali sve u svemu ok film.
Još se držim mišljenja da ovome Sherlock Holmesu nešto fali, neznam šta,
filmovi su zabavani i nisu dosadni, ali opet brzo ću ih zaboravit i nisu mi ni blizu "genijalnosti"
7/10
- metallicat
joooj sad si me zaintrigiraoZadro wrote:Titanic 3D u IMAXu
Čarolija!!

- Michel
Primer - nisam nešto pretjerano oduševljen, ali daleko od toga da je ovo loše. Problem kod ovog filma što ne bi trebao trajati duže iako mnogi koji su ga gledali, htjeli su dodatnih 10 - 15 minuta da se neke stvari razjasne. S time se slažem, ovako je izgledalo malo nabacano i prebrzo, ali usprkos tome mislim da bi još više uprskali sa dodatnih 15-ak minuta. Mislim da i mi sami trebamo te dijelove sastaviti. Uglavnom, zanimljiv i originalan film 6.5/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- alecto
a dangerous method - 7/10
the iron lady - 8.5/10
the iron lady - 8.5/10
we are such stuff as dreams are made on
- metallicat
- alecto
the identity (2003) - 9/10
- Victor Crowley
History of the world, dobar kao i uvijek.
- alecto
take shelter (2011) - 9.5/10