Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Michel

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Michel » 04 Apr 2012, 16:26

Big Fish - fenomenalan film Tima Burtona o pričama u pričama. Ili tako nešto :D baš sam uživao u svakoj sceni. Glumci odlično obavili posao, pogotovo Ewan. Div mi je baš super bio, vještica također. Poruka filma je možda izlizana, ali ovdje paše savršeno. Zadnjih 10-ak minuta :prayer: :prayer: :cry: 9/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 05 Apr 2012, 18:40

Barfly - sjajna drama s Rorukeom i Danaweyicom. Danawey ispočetka nisam prepoznao. Valjda zato što mi je toliko upečatljiva u chinatownu, networku i bonnie and cylde. A ovo je film iz kasnih 80-ih gdje glumi ženu koja je ovisnik o alkoholu. I Roruke također ovisnik te štemer po birtijama. Ima nešto u tim 80-ima (Amerika) što te privuče. 8/10

Intouchables (2011) - sjajna dramedija o prijateljstvu invalida i crnca. Po istinitom događaju snimljen. Muzika odlična, gluma tako prirodna. Njihovo smijanje kad čuješ, kao da si tamo. Dosta emotivan film koji budi sve osjećaje u tebi. Nije ono tipično američko patetičbo sranje. Ovdje takve patetike nema. Sve super dozirano. 9/10

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Apr 2012, 19:09

Michel wrote:Big Fish - fenomenalan film Tima Burtona o pričama u pričama. Ili tako nešto :D baš sam uživao u svakoj sceni. Glumci odlično obavili posao, pogotovo Ewan. Div mi je baš super bio, vještica također. Poruka filma je možda izlizana, ali ovdje paše savršeno. Zadnjih 10-ak minuta :prayer: :prayer: :cry: 9/10
Ovo nikako da pogledam :o :šamaranje:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Sammy

Post by Sammy » 05 Apr 2012, 23:41

Parada (2011) - Izvrsna komedija, baš sam umiro na neke situacije, odlična postava, jedino je početak malo sporiji. - 8/10

The Lord of the Rings - Trilogy - sve extended verzije, nenadjebivo savršenstvo..

10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 06 Apr 2012, 16:16

Sammy wrote:Parada (2011) - Izvrsna komedija, baš sam umiro na neke situacije, odlična postava, jedino je početak malo sporiji. - 8/10

The Lord of the Rings - Trilogy - sve extended verzije, nenadjebivo savršenstvo..

10/10
Ovo planiram vec stoljecima i nikako :twisted:
Image

jigsaw

Post by jigsaw » 06 Apr 2012, 16:58

Decadentor wrote:
Sammy wrote:Parada (2011) - Izvrsna komedija, baš sam umiro na neke situacije, odlična postava, jedino je početak malo sporiji. - 8/10

10/10
Ovo planiram vec stoljecima i nikako :twisted:
Daa, uzet si jedan dan i od jutra sve pogledat :D
al nikako da dođe taj dan :roll:

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2012, 17:37

ja još uvijek nisam pogledao niti alien extended verziju :(
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 06 Apr 2012, 23:49

Harold & Kumar Go to White Castle - inače ne volim nerealne komedije u kojima ima previše naivnih slučajnosti. Shvaćam da je to za zabavu, uz društvo, blabla. Možda sma se krivo izrazio jer Groundhog Day je nerealan, a opet mi je najbolja komedija, dramedija. Znači, ne volim one u kojoj je svaka scena neka glupava fora. Ovo nije loše, očekivao jesam više, ali nisam se razočarao. Oni pozeri su smiješni, oni policajci također :lol: onaj s prištevima, hahahaha. Pogledat će se ostala dva dijela 7/10

Trust - nije loše, uopće nije loše. Režiser iritantni prijatelj, David Schwimer, tako nešto. Još iritantnija serija, ali kao redatelj je dobar. Sviđa mi se kako su napravili tu "jadnu" djevojku od 14 godina. Totalno realno jer budimo i mi realni, takve su klinke. Naivne, a pogotovo kad se zaljube, e onda ne razmišljaju sa svojom glavom. Ne krivim je, ali mi je išla na živce kroz film kad je pljuvala po rodieljima ne shvaćajući da joj samo žele pomoći. Uostalom, svi smo takvi bili. Onaj pedofil i scene s njim su napete i odlične. 8/10

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Apr 2012, 20:14

The Grey - zaboravila prokomentirati ovu divotu. Jedan od najboljih ove godine koje sam gledala. Neeson opet u neustrašivoj ulozi. Onaj osjećaj kad hladnoća izlazi iz ekrana --> :heart: 9/10

Josef K

Post by Josef K » 07 Apr 2012, 20:17

Asfodel wrote:The Grey - zaboravila prokomentirati ovu divotu. Jedan od najboljih ove godine koje sam gledala. Neeson opet u neustrašivoj ulozi. Onaj osjećaj kad hladnoća izlazi iz ekrana --> :heart: 9/10
Previše filmova, premalo vremena :evil:

ars divina

Post by ars divina » 07 Apr 2012, 21:16

Asfodel wrote:The Grey - zaboravila prokomentirati ovu divotu. Jedan od najboljih ove godine koje sam gledala. Neeson opet u neustrašivoj ulozi. Onaj osjećaj kad hladnoća izlazi iz ekrana --> :heart: 9/10
hahah fakat te moram kvoutat svako malo :D slažem se, fantastičan film! al nažalost ovo je prva dobra kritika koju sam čula od ljudi koji su gledali, svima je bez radnje, bez priče, predosadan, predepresivan... ovo me fakat razveselilo :D
And ooh poor Atlas, world's a beast of a burden
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us

Lumatev

Post by Lumatev » 08 Apr 2012, 02:14

Nakon skoro deset godina, odgledao ponovo film 'Girls on Top' (kod nas preveden kao 'Moj prvi orgazam').
Moram priznati, ma koliko se možda sam zaplet čini glupav, meni je ovako komedija i dan danas smešnija od nekih koje su izašle u poslednjih 5 godina.
Savim solidan teen film sa dosta zabavnih scena i treš forama koje su u granicama normale, što se danas teško nalazi.

Liske

Post by Liske » 08 Apr 2012, 14:30

The Grey - joj boze taman kad sam se ponadao kad ono americko sranje

Immortals - jooooooooj boooozee, osim vizuelnog odavno nisam vidio jeftiniji film, idalje ne znam sta se desilo...
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."

-H. P. Lovecraft-

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Apr 2012, 20:53

ars divina wrote:
hahah fakat te moram kvoutat svako malo :D slažem se, fantastičan film! al nažalost ovo je prva dobra kritika koju sam čula od ljudi koji su gledali, svima je bez radnje, bez priče, predosadan, predepresivan... ovo me fakat razveselilo :D
Sve mi je sjelo, uživala sam u kameri i baš se ne mene prenijelo sve što su oni osjećali i doživjeli. Čak mi nije smetalo ni ono malo kakti patetičnih trenutaka, jer u realnosti bez toga ne bi išlo.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Apr 2012, 21:55

Harry Potter and the Half-Blood Prince - naravno da je knjiga sto puta bolja od nekog filma. Ne može se zamijeniti čarolija knjige, opisi, kompleksni odnosi, mašta, dugotrajnost čitanja i sve to u jedan film od dva sata i pol. Naročito zamor zadnjih dvadeset minuta filma kada samo čekaš da se završi. Ali baš solidna ekranizacija, s dobrom scenom u špilji. Sve ostalo već viđeno. 3/5
Michel puši karu.

Post Reply